- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 141
Thread: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας;
-
01-03-2010, 04:39 PM #51
Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?
θα εξαφανιζα το τετραγωνο πλουτωνα κρονου..
-
02-03-2010, 11:19 AM #52
-
02-03-2010, 02:06 PM #53
Δε ρωτατε καλυτερα τι θα αφηνα? Ιχθυς με ωροσκοπο ιχθυ? Τοσοι πλανητες σε εξορια? (σεληνη στον αιγοκερω κρονος στο λεοντα αφροδιτη στον κριο). Τετραγωνο ηλιου-ωροσκοπου με ποσειδωνα? Συν τοις αλλοις αρη στο 12ο οικο? Μιλαμε για αισχρο ωροσκοπιο.
-
02-03-2010, 10:48 PM #54
Ν' αρχισω?
Αφροδιτη ερμης και ηλιος στον 8ο. Ουστ. Κακομοιρης ηλιος στον καρκινο σε τετραγωνο με κριαρισιο αρη 4ου οικου κ ζυγισιο ουρανο 10του (ειπε καποιος κατι για t square?). Ουστ.
Συνεχιζω: σεληνουλα σκορπισια, διδυμος κρονος στον 7ο, Ουστ και τα 2.
Αφρο λιονταρισια μεν σε αντιθεση με κυβερνητη ωροσκοπιου (πες τον και δια στον υδροχοο). Ουστ.
Νοτιος δεσμος στον καρκινο και στον 7ο (ελεος) και το μοναδικο γηινο χναρι ο βορειος στον αιγοκερο στον 1ο (περιμενω 36μιση χρονια και ακομα να πατησω τα ποδια μου στην γη). Ουστ.
Ωροσκοπος τοξοτης (που λατρευω) σε συνοδο με ποσειδωνα (που μου βγαζει την πιστη - και των αλλων διπλα μου βεβαιως,βεβαιως). Ουστ λοιπον.
Ευτχως υπαρχει αυτο το μεγαλο τριγωνο αρη αφρο και asc και την βγαζω καθαρη και - εκπληξη - με μια διαθεση μουρλια στο 99% των περιπτωσεων.
Οποτε αλλαζω γνωμη αμεσως τωρα, και δηλωνω: σε τιποτα ουστ.
Ολα μεσα. Και τα ευκολα και τα δυσκολα. Για καλο ειναι.
Ωραια ποστακια τον τελευταιο καιρο btw.
-
02-03-2010, 11:11 PM #55
Αγαπητή μου 12th house...ίσως τελικά ο ¶ρης σου στο 12ο να μη σε ενοχλεί και τόσο μια και έκανες τον οίκο αυτό εώς και nickname....! (σε πειράζω....)
Κατά τα άλλα συγνώμη κιόλας, αλλά εγώ δεν βλέπω κάτι αισχρό σε αυτά που μας είπες....(προφανώς υπάρχουν και ένα κάρο άλλα πράγματα στο ωροσκόπιο σου...δε λέω...) οπότε σίγουρα δε βλέπω και το λόγο για να τα αλλάξεις...βέβαια για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις ίσως παραπάνω από μένα...γιατί δε μας λες όμως πως βιώνεις αυτά που εύχεσαι να μπορούσες να αλλάξεις....?
:bigsmile:
-
02-03-2010, 11:38 PM #56
Πω πωωωω! Μου έβγαλες το μισό χάρτη για πέταμα! Μια χαρά είναι ο χάρτης, ευάερος, ευήλιος και βαθυτατα συναισθηματικός. Καθόλου κακομοίρης ο Ήλιος στον 8ο. Μήπως θα προτιμούσες να έχεις τον ¶ρη στον Καρκίνο? Δεν άκουσα??? Τη Σελήνη στο Σκορπιό την παίρνω εγώ. Κάνω συλλογή. Σου δίνω τη δική μου στον Παρθένο για να προσγειωθείς απότομα :toung:Αν δεν είχα και την Αφροδίτη στο Λιοντάρι που μου έδωσε καλλιτεχνική φύση, θα στενοχωριόμουν πολύ.. ¶σε και το άλλο! Ελάττωμα η κυκλοθυμικότητα, δε λέω, αλλά μόνο στο 50% των περιπτώσεων. :blink:
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
με άγγελους και δαίμονες..
Κι η έκβασις αμφίρροπος..
-
03-03-2010, 12:00 AM #57
-
03-03-2010, 12:07 AM #58
36.5 χρόνια ε???
Και ούτε πρόκειται έτσι Ποσειδωνιασμένος που είσαι....άσε σου λέω...δε γίνεται!!! Trust me!
Γιατί το παλεύεις? Γιατί περιμένεις? μάλλον και αυτή η αναμονή είναι μέσα στα πλαίσια της ποσειδώνιας αυταπάτης που έχεις.....
άρα το επιβεβαιώνεις το ωροσκόπιο σου μια χαρά μου φαίνεται!
Ευχαριστούμε πολύ....
:bigsmile:
Υ.Γ. πες τα βρε Βίκη μου....!!!
-
03-03-2010, 12:21 AM #59
Καλα δεν το παλευω και τοσο πολυ, μην φανταζεσαι..
Εδω κ πολυ καιρο απεδεχθην οτι θα φυγω μουρλος οπως και ηρθα αλλωστε, απλα κουβεντα να γινεται.
I trust you μαλλον..:bigsmile:
Υ.γ. Απορια (με τον φοβο οτι βγαινω Οφ τοπικ): Γιατι το star θεωρει ως το αριστουργημα του στιβεν σπιλμπεργκ το terminal?:unsure:
λεω τωρα εγω...
-
03-03-2010, 12:44 AM #60
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
με άγγελους και δαίμονες..
Κι η έκβασις αμφίρροπος..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.