s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 54
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 54 of 350 FirstFirst ... 4 44 50 51 52 53 54 55 56 57 58 64 104 154 ... LastLast
Results 531 to 540 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Γειά και απο μένα!

Είμαι Ζυγός με Αφροδίτη-¶ρη-Ερμή & Ποσειδώνα στον Σκορπιό! Σελήνη στον Καρκίνο και μάλιστα στον 7ο οίκο! και πάλι καλά ωροσκόπο Τοξότη!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by anthi.D View Post
    Γειά και απο μένα!

Είμαι Ζυγός με Αφροδίτη-¶ρη-Ερμή & Ποσειδώνα στον Σκορπιό! Σελήνη στον Καρκίνο και μάλιστα στον 7ο οίκο! και πάλι καλά ωροσκόπο Τοξότη!
    καλωσορισες στο :horoscope:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλησπέρα και απο εμένα. Νομίζω πως βρήκα επιτέλους μια σελίδα η οποία μπορεί να μου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για πολύ καιρό. Η δουλειά σας είναι με λίγα λόγια Καταπληκτική και ένα Μπράβο ίσως να φαντάζει λίγο ή φτωχό μπροστά σε αυτό που κάνετε. Επειδή όμως απο φύση μου έχω μάθει να λέω ευχαριστώ ... θα σας το πω έτσι απλά απο καρδιάς που με καλοδεχτήκατε στην παρέα σας. Καλη συνέχεια σε όλους και ... θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Quote Originally Posted by mlr0909 View Post
    Καλησπέρα και απο εμένα. Νομίζω πως βρήκα επιτέλους μια σελίδα η οποία μπορεί να μου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για πολύ καιρό. Η δουλειά σας είναι με λίγα λόγια Καταπληκτική και ένα Μπράβο ίσως να φαντάζει λίγο ή φτωχό μπροστά σε αυτό που κάνετε. Επειδή όμως απο φύση μου έχω μάθει να λέω ευχαριστώ ... θα σας το πω έτσι απλά απο καρδιάς που με καλοδεχτήκατε στην παρέα σας. Καλη συνέχεια σε όλους και ... θα τα ξαναπούμε σύντομα.
    Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Είναι όμορφο να βλέπεις και αποδιδει η ομαδική δουλειά σε κάτι που αγαπάς!!!

Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:

καλησπερα,

είμαι καινουρια και ομολογώ πως δεν ξέρω να χειριζομαι καλά το λογαριασμό μου!

θα ήθελα να κανω μια ερώτηση, μπορώ εδώ ή σε κάποια άλλη ενότητα?

Ευχαριστώ
    :embarrest

Quote Originally Posted by CAPRIC View Post
    καλησπερα,

είμαι καινουρια και ομολογώ πως δεν ξέρω να χειριζομαι καλά το λογαριασμό μου!

θα ήθελα να κανω μια ερώτηση, μπορώ εδώ ή σε κάποια άλλη ενότητα?

Ευχαριστώ
    :embarrest
    Καταρχήν καλώς μας ήρθες! :bigsmile:

Αναλογα με την απορία που έχεις, μπορείς να δεις σε ποια υποενότητα ταιριάζει, διαβάζοντας τα επισημασμένα. Ετσι θα κάνεις την ερώτηση που θες στην σωστή ενότητα, και θα μπορεσουν περισσοτερα μέλη να την δούν και να απαντησουν!

γεια σας παιδακια!!!!!!!!

Quote Originally Posted by μπανανιτα View Post
    γεια σας παιδακια!!!!!!!!
    Γεια σου και εσένα!

Καλώς μας ήρθες! :bigsmile:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος. Το όνομα μου είναι Μαρία και είμαι υδροχόος. Δεν ξέρω πολλά από αστρολογία, το ενδιαφέρον μου για το site ξεκίνησε από τα άρθρα παραψυχολογίας. Εχω αρκετά δυνατή διαίσθηση και πολλές φορές την ικανότητα να προβλέψω το μέλλον μέσω των ονείρων.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by SEASTORM View Post
    Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος. Το όνομα μου είναι Μαρία και είμαι υδροχόος. Δεν ξέρω πολλά από αστρολογία, το ενδιαφέρον μου για το site ξεκίνησε από τα άρθρα παραψυχολογίας. Εχω αρκετά δυνατή διαίσθηση και πολλές φορές την ικανότητα να προβλέψω το μέλλον μέσω των ονείρων.
    καλως ορισες λοιπον στο καλυτερο αστρολογικο σατ!!!!!
    καλη πλοηγηση σου ευχομαι!!:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Page 54 of 350 FirstFirst ... 4 44 50 51 52 53 54 55 56 57 58 64 104 154 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)