s
Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε? - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 42 of 42
    Όνομα:
    Δημήτρης

Re: Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε?

Η ελεύθερη βούληση και το μοιραίο αποτελούν ενιαίο κεφάλαιο στην αστρολογία, που σίγουρα δεν μπορεί να καλυφτεί με δυο ή τρεις κουβέντες.
    Σε μια δεύτερη προσπάθεια μου, ώστε να μην παρεξηγηθεί ο όρος κάρμα (ότι δηλαδή σημαίνει αποκλειστικά κάτι το αρνητικό), θα ήθελα να διορθώσω ότι λόγω του θέματος αντιλήφθηκα ότι αναφερόμασταν σε ένα αρνητικό κάρμα. ¶λλωστε, χρησιμοποιούμε την φράση ΅Ά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατοΆΆ στις περιπτώσεις που αναφερόμαστε σε κάτι δυσάρεστο.

Το αρνητικό κάρμα εκφράζεται στον χάρτη συνήθως με αρνητικές ενδείξεις και αυτές οι ενδείξεις έχουν διαβαθμίσεις.
    Το πώς εκφράζει αυτές τις ενδείξεις ο καθένας μας, στον αστρολογικό χάρτη, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, αρκεί να μπορεί να τις εντοπίσει και να αξιολογήσει το ποσοστό της αρνητικότητας και της θετικότητας που προϋποθέτουν.
    Το σίγουρο είναι ότι όλα μπορούν να διαπιστωθούν μέσω της αστρολογίας, ακόμη κι οι πιο ακραία δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή μας.

Ομολογώ αγαπητή φίλη Katiakiss ότι δεν ξέρω πως να διαχειριστώ τις δύσκολες καταστάσεις που μας περιγράφεις. Προσωπικά, σε περίπτωση που διαπιστώσω κάτι δυσάρεστο σε έναν χάρτη, συνήθως, δεν το αναφέρω.

Πολλοί νεόφυτοι στην αστρολογία θέτουν το εξής ερώτημα: «Μπορεί να διαπιστωθεί ο θάνατος μέσω της αστρολογίας;». Η απάντηση είναι ναι, αλλά αποφεύγεται, γιατί η γνώση της επέλευσής του, δεν προφέρει τίποτα σημαντικό.
    Επίσης, στο αρχικό ερώτημα του θέματος δηλ. αν μπορεί να διαπιστωθεί σε έναν χάρτη, ότι κάποιος έχει ήδη αποχωρήσει από την ζωή, η απάντηση είναι και πάλι ναι. Το έχουν επιτύχει μερικοί αστρολόγοι που ασχολήθηκαν με το θέμα. Σίγουρα όμως δεν είναι και το ιδανικότερο θέμα για να ασχοληθούμε.

Όνομα:
    Κάτια

Re: Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε?

Γεια σου dvork,

Διάβασα προσεχτικά τα όσα γράφεις και θα συμφωνήσω, υπό την έννοια ότι για όσους πιστεύουν στην θεωρεία του κάρμα, οι δυσμενείς όψεις έχουν την σημασία που περιγράφεις και την ανάλογη διαβάθμιση σύμφωνα και με την φύση τον πλανητών.

Αυτό που λες, ότι δεν αναφέρεις μια έντονη δυσμένεια, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Το ίδιο κάνω κι εγώ σε φίλους που με βάζουν να δω τον χάρτη τους. Ο λόγος είναι απλός. Δεν βοηθά ο πανικός και η προκατάληψη. Ακόμα χειρότερα η αυθυποβολή!

Σχετικά με το αν μπορεί να προβλεφθεί ο θάνατος, τι να σου πω; Δεν είμαι σίγουρη. Ξέρω ανθρώπους που κατέχουν εξαιρετικά καλά την γνώση της αστρολογίας και επί δέκα χρόνια αγχώνονται ότι πότε πεθαίνει η μητέρα τους… Πότε ο πατέρας τους… Και πότε οι ίδιοι. Ωστόσο, είναι όλοι ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότητα!

Γνώμη μου είναι, χωρίς να αποκλείω τίποτα, ότι ο θάνατος ίσως να είναι το μόνο που δεν προβλέπεται.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread