s
Τέλος στις Ημερήσιες προβλέψεις - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την ενέργεια

Voters
246. You may not vote on this poll
  • Συμφωνώ

161 65.45%
  • Διαφωνώ

77 31.30%
  • Μου είναι αδιάφορο

8 3.25%
Page 5 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 41 to 50 of 84

Re: Τέλος στις Ημερήσιες προβλέψεις

Quote Originally Posted by pecora nera View Post
    Εσύ τώρα είσαι διαχειριστής του forum; Ή μήπως γίνεσαι διαχειριστής όποτε σε συμφέρει; Κακό δεν είναι να λες τη γνώμη σου κακό είναι να προκαλείς καυγάδες και εσύ αυτό ακριβώς κάνεις αλλά εγώ δε θα σου κάνω τη χάρη.

1. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η μόνη που σου έδωσε thanks σ' αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι μέλος από την ομάδα που ανήκεις

2. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις -και όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω και εγώ- εσείς (σαν ομάδα) έχετε τη συνήθεια να κάνετε "θεούς" και "φίλους" (κι όχι μόνο) αυτούς που συνεργάζεστε κι όταν λήγει η συνεργασία να τους καταβαραθρώνετε. Εγώ δε νομίζω τίποτα, εσύ νομίζεις πολλά αλλά πίστεψε με, είναι όλα λάθος όσα νομίζεις γιατί αγνοείς πολλά

Καληνύχτα σας
    Ηρθε η σειρα των διδυμινων να εχουν τα νευρα τους :toung:
    Φταιει φαινεται ο αναδρομος Ερμης :toung:

Σε οτι αφορα το 2. δεν εχει και τοσο αδικο παντως μιλαω απο προσωπικη πειρα...
    Σιχαινομαι και εγω τα <γκρουπακια> και τις <κλικες> για να ειμαι ειλικρινης.
    Αντε να σε υποστηριξουμε και λιγακι μηπως και σου καταλαγιασουν και τα νευρα

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Mikela23 View Post
    Σε οτι αφορα το 2. δεν εχει και τοσο αδικο παντως μιλαω απο προσωπικη πειρα...
    Σιχαινομαι και εγω τα <γκρουπακια> και τις <κλικες> για να ειμαι ειλικρινης.
    Αντε να σε υποστηριξουμε και λιγακι μηπως και σου καταλαγιασουν και τα νευρα
    Ωστόσο... ας μην εξειδικεύουμε γενικεύοντας, ούτε να γενικεύουμε εξειδικεύοντας... :bigsmile:

Quote Originally Posted by Maroulita View Post
    Ωστόσο... ας μην εξειδικεύουμε γενικεύοντας, ούτε να γενικεύουμε εξειδικεύοντας... :bigsmile:
    Αμα ηθελα να μιλησω συγκεκριμενα θα το εκανα για να κατηγορησω καποιον η καποιους οπως εκανε και η pecora nera

Για αυτο μιλησα γενικα για να δειξω οτι συμφωνω σε αυτο που ειπε χωρις να θελω να θιξω κανεναν σε προσωπικο επιπεδο απο δω μεσα

Αμα ηθελα να μιλησω συγκεκριμενα θα το εκανα για να κατηγορησω καποιον η καποιους οπως εκανε και η pecora nera

Για αυτο μιλησα γενικα για να δειξω οτι συμφωνω σε αυτο που ειπε χωρις να θελω να θιξω κανεναν σε προσωπικο επιπεδο απο δω μεσα
    Αγαπητή δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την εγγραφή σας.
    Πότε προλάβατε και βγάλατε τόσα συμπεράσματα περι κλικων κλπ;;
    Δεν πιστεύω να έχετε και σεις πρόβλημα με τους...χρωματιστούς:toung:
    Ε αλλάξτε το και σεις, μπορείτε:bigsmile:

θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα να υπαρχουν προσωπικες προβλεψεις, αλλα δεδομενου οτι με αυτη τη μορφη μπορει να ειναι και αντιφατικες, το ιδανικο ηταν να γινεται μια συνθεση των διευλευσεων ωστε να βγαινει γενικο συμπερασμα για την μερα.ζηταω πολλα ε? :P

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by mod84 View Post
    θα συμφωνησω οτι ειναι καλυτερα να υπαρχουν προσωπικες προβλεψεις, αλλα δεδομενου οτι με αυτη τη μορφη μπορει να ειναι και αντιφατικες, το ιδανικο ηταν να γινεται μια συνθεση των διευλευσεων ωστε να βγαινει γενικο συμπερασμα για την μερα.ζηταω πολλα ε? :P
    Δεν θα ήθελα να σε στεναχωρήσω......αλλα με την κοινη λογική μάλλον, ναι!:toung:
    Και η συνθεση τι ειδους σύνθεση θα ηταν? Θα συνυπολόγιζε οικους όψεις κλπ Καταλαβαίνεις ποσοι συνδυασμοί μπορουν να υπάρξουν? Πλακα ΜΕ κάνεις?
    :dizzy: :dizzy:

Όνομα:
    Μαρία

Ψήνεσαι να το ετοιμάσεις;

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by Horoscope View Post
    ......
    Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, πατώντας εδώ μπορείτε να έχετε ό,τι πιο συγκεκριμένο μπορεί να υπάρξει για εσάς σε απολύτως προσωπικό επίπεδο και αφορά πρόβλεψη, και μάλιστα όχι απλώς ημερήσια αλλά και για όποια χρονική στιγμή θέλετε! Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δε, αυτή η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί και με ερμηνείες πλανητών σε Οίκους, βασικότατη παράμετρο για τις προβλέψεις με τη μέθοδο των διελεύσεων. Γίνετε εσείς ο προσωπικός σας αστρολόγος!
    ......
    Αν μπορείς να περιμένεις λίγο και έχεις στοιχειώδη ικανότητα σύνθεσης, νομίζω ότι θα σε καλύψει :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Κάηκες καημενούλα
    Τι θες και ανακατεύεσε με "μαύρα πρόβατα";
    Τώρα θα λένε ότι είμαστε και φιλενάδες αφού μέσα σε ένα μήνα δε δικαιούσαι να έχεις άποψη. Αν δεν καείς πρώτα πως μιλάς; :bigsmile:

Ορκίζομαι ότι τη Μικαέλα δεν την γνωρίζω :bigsmile:

Quote Originally Posted by Maroulita View Post
    Η έχουσα την μυιαν μυγιάζεται, έχω να πω.

Προσπάθησε σε παρακαλώ να κατεβάσεις εσύ τους τόνους και να αφήσεις τις προσβολές και τα υπονοούμενα κατά μέρος, γιατί μάλλον εσύ ψάχνεσαι για καυγάδες. Και για του λόγου το αληθές, μπορεί όποιος επιθυμεί να διαβάσει τα ποστ του καθενός και να καταλάβει... ¶λλωστε, όπως και συ ανέφερες παραπάνω, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με την πάρτη σου, γιατί δεν σε πιάνουμε πουθενά.
    Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα σας για αυτό τρωγόσαστε (συγνώμη αν κάνω και κανένα λαθάκι στην ορθογραφία μου :bigsmile

Δεν μπορείται να βγάλετε άκρη γιατί δε θέλετε επειδή κάνετε τους "κινέζους" και εγώ σ' αυτό βασίζομαι και γίνεται παιχνίδι....

Δικό σας είναι το παιχνίδι όχι δικό μου, εγώ έπαιζα με άλλους κανόνες

Page 5 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)