- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 134
Thread: Πλουτωνας κ΄Ηλιος
-
26-05-2008, 02:00 PM #41
-
26-05-2008, 02:37 PM #42
Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος
Συμπερασματικα λοιπον ( οπως αναφερθηκε σε καποια ποστ .. απο προσωπικες εμπειριες καποιων μελων ) ..μια οψη τετραγωνου Ηλιου - Πλουτωνα θα μπορουσε να δηλωνει
Εσωτερικες εντασεις .
Δυσκολευεται να εκφρασει αυτα που θελει .
Επισης μπορει οι σχεσεις του να θυμιζουν εμπολεμη ζωνη .
Και το να αντιμετωπιζει τους αλλους με αμυντικη συμπεριφορα .
Σωστα ?
-
26-05-2008, 03:04 PM #43
Αυτή η ερμηνεία μου κάνει περισσότερο :bigsmile: Έχω και εγώ το περιβόητο τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα αλλά και Σελήνης Πλούτωνα. Και οι δύο γονείς μου μείνανε ορφανοί από πατέρα σε νεαρή ηλικία (κάτω από τα είκοσι και οι δυο).
Οπότε να ησυχάσω; Μπα δε νομίζω, προσπαθώ να αγνοήσω και τις κύριες ερμηνείες που δίνονται και από άλλα μέλη αλλά δυστυχώς έτσι είναι ...
-
26-05-2008, 03:05 PM #44
-
26-05-2008, 03:18 PM #45
-
26-05-2008, 03:31 PM #46
Κάτι παρόμοιο εξέφρασε και η putamadre σε καποιο άλλο post, αν κατάλαβα καλά, και με παραξένεψε λίγο οφείλω να πω.
Εχουμε και οι τρεις την ίδια όψη ηλιου-πλούτωνα στο ιδιο ζώδιο αλλα σε διαφορετικό οίκο. Θα ήθελα να ρωτήσω και αν θες απαντάς εννοείτε, το να καταργείς τις συνηθειές σου το κάνεις με αποκλειστικά δικό σου έλεγχο ή καποιος εξωτερικός παράγοντας σε οδηγεί σε αυτο και απλά δεν σε ενοχλει καθόλου οταν συμβαίνει?
Ηθελα επίσης να προσθέσω ότι και η δική μου μητέρα έμεινε ορφανή απο πατέρα σε ηλικία 2 ετων.
-
26-05-2008, 03:42 PM #47
Συνηθως με δικο μου ελεγχο. Καποιες φορες επειδη μια συνηθεια μου χρησιμοποιειται απο αλλους ως μεσο ελεγχου ή πιεσης, καποιες αλλες αν συνειδητοποιησω οτι ... την βαρεθηκα! Υπαρχουν βεβαια και οι ελαχιστες περιπτωσεις [το καπνισμα στη δουλεια π.χ.] που το απαιτουν εξωτερικοι παραγοντες.
Το αισθανομαι σαν οι συνηθειες μου να ολοκληρωνουν εναν κυκλο. Παυουν να εχουν λογο υπαρξης. Γινονται περιττες. Και αντικαθιστωνται απο αλλες! :bigsmile::embarrest
ΩΣτοσο εμπλεκονται και οψεις απο αλλους πλανητες, κι ετσι δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι χαρακτηριστικο της συνοδου Ηλιου-Πλουτωνα...Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
26-05-2008, 03:45 PM #48
-
26-05-2008, 03:48 PM #49
Θα συμφωνήσω περί Ουρανού:bigsmile:
Προσωπικά με τετράγωνο όπως ανεφερα, δυσκολευομαι ιδιαιτερως να αλλάξω συνήθειες.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
26-05-2008, 04:09 PM #50
Καλησπερα παιδια!πολυ ενδιαφερον και βαθυ θεμα, θα ηθελα να πω και εγω λιγα πραγματακια.....Το ετερον εχει ηλιο σκορπιο στον 5 οικο σε συνοδο με πλουτωνα στον 4 οικο και η αληθεια ειναι οτι πριν 2 χρονια ειχε πεθανει η κοπελα του .Επισης εγω εχω σεληνη στο σκορπιο συνοδο με πλουτωνα στον 6 οικο. αυτο αυτες οι ενεργειες πως μπορει να βγαινουν? εχω τρομαξει λιγακι με τη συνοδο του :nuts:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.