- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 220
Thread: Γκει Συναστρια!!
-
24-04-2008, 12:43 PM #41
Re: Γκει Συναστρια!!
Αγαπητά μέλη
Παρεμβαίνω ακόμη μία φορά μόνο για να ευχαριστήσω την wind για όσα έγραψε. Υπάρχουν όντως μελέτες και συμπεράσματα στατιστικά (μόνο έτσι λειτουργεί η αστρολογία) πάνω στην ομοφυλοφιλία. Κάποιες όψεις είναι όπως τις σημείωσε η black moon.
Ο λόγος που δεν σας παρέθεσα όψεις και συνδυασμούς είναι γιατί αν δεν γίνει πλήρης μελέτη του ωροσκοπίου και αν δεν υπάρχει ο επαρκής χρόνος να αναπτυχθεί το θέμα, είναι πολύ εύκολο να πέσουμε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο διδασκαλίας σε μία σχολή, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες να εξεταστούν στο σύνολο του χάρτη. Στη συνέχεια, όλοι οι αστρολόγοι που ασχολούνται σοβαρά με τον γενέθλιο χάρτη και έχουν δει τις στατιστικές, υποστηρίζουν πως είναι ενδεχόμενο να εκδηλωθεί η τάση, όχι βεβαιότητα.
Επομένως δεν μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε ανθρώπους γιατί τότε γινόμαστε αιρετικοί ή ρατσιστές.
Κάθε ψυχή ενσαρκώνεται για εμπειρίες και εξέλιξη. Στην πορεία παίρνει αυτές τις εμπειρίες με τον ένα ή άλλο τρόπο που επιλέγει. Το θέμα της ερωτικής συμπεριφοράς είναι μέσα στις εμπειρίες, αλλά περισσότερο ως πληρότητα συναισθηματική, επομένως έτσι πρέπει να το δούμε. Μπορεί κάποιος να έχει σύντροφο του αντιθέτου φύλου και να είναι σκληρός και κτητικός, ενώ άλλος να έχει σύντροφο του ιδίου φύλου και να γεμίζει αγάπη την ψυχή του. Η ανάγκη της έκφρασης της αγάπης πρέπει να ενδιαφέρει πάνω απ' όλα. Αυτό αναπτύσσει τον άνθρωπο και εκεί θα ήταν καλό να εστιαστούμε.
Σχετικά με το να παραθέσουμε μελέτες ανοιχτά στο φόρουμ, υπάρχει κίνδυνος με μεμονωμένες όψεις να δώσουμε (χωρίς πλήρη ανάπτυξη του θέματος) αφορμή για σχόλια που αδικούν κάποιους ανθρώπους.
Καλές γιορτές
Λίλιαν Σίμου
-
08-05-2008, 02:28 AM #42
Γεια σας..
Έχω μία τάση να μου αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου και θα ήθελα να σας δώσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτά που διάβασα στο συγκεκριμένο θέμα.
Έχω σελήνη σε σύνοδο με τον ουρανό (το toksotaki είχε κάτι αναφέρει)
Έχω τον άρη μου στον κριό και
την αφροδίτη στον κριό.
(η zeta1987 είχε ρωτήσει για δύσκολες όψεις σε άρη-αφροδίτη και νομίζω ότι το να έχει κάποια κοπέλα στον άρη και την αφροδίτη ένα τόσο αρσενικό ζώδιο ίσως βοηθάει να εξελιχθεί τέτοιου είδους προτίμηση)
Και τέλος σε απάντηση στη black moon:
Έχω επίσης ήλιο σε τετράγωνο με ούρανο
αφροδίτη σε τρίγωνο με ούρανο
άρη σε τρίγωνο με ούρανο
Ελπίζω να βοήθησα...:embarrest
-
08-05-2008, 10:13 AM #43
Εγώ πάντως θα συμφωνίσω με αυτό που λέει η κα Σίμου :
"Κάθε ψυχή ενσαρκώνεται για εμπειρίες και εξέλιξη. Στην πορεία παίρνει αυτές τις εμπειρίες με τον ένα ή άλλο τρόπο που επιλέγει. Το θέμα της ερωτικής συμπεριφοράς είναι μέσα στις εμπειρίες, αλλά περισσότερο ως πληρότητα συναισθηματική, επομένως έτσι πρέπει να το δούμε."
Αναφορικά, έχω κι εγώ σύνοδο Ουρανού Σελήνης , καθώς και Αφροδίτη στον Κριό, αλλά μου αρέσουν σταθερά οι άνδρες. Απο την άλλη, πάντα εκτιμώ την ομορφιά και μου αρέσει να περιστοιχίζομαι απο ωραίες κοπέλες. Οι φίλες μου ήταν σχεδόν πάντα κουκλάρες. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι άλλο.
Αρα.... ?
-
08-05-2008, 10:22 AM #44
Θα συμφωνήσω με την Κα Σίμου και με τη friary αλλά θα ήθελα να κάνω και μία γενική παρατήρηση...
Νομίζω ότι κάθε τόσο σε διαφορετικό θέμα ξαναγυρίζουμε στο ίδιο μεθολογικό πρόβλημα... Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την αστρολογία με γενικούς κανόνες ή με βιωματικές μαρτυρίες; Έχουμε ξανασυναντήσει αυτό το πρόβλημα στις συζητήσεις μας πολλές φορές. Ο αρχάριος σπουδαστής αναγκαστικά θα προσεγγίσει το θέμα μέσα από γενικούς κανόνες. Δεν μπορεί (και δεν πρέπει ίσως) να χρησιμοποιήσει το Χείρωνα πριν δομήσει τον Κρόνο. Και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μία βιωματική εκδήλωση να την εκλάβει ως κανόνα. Από την άλλη για όποιον γνωρίζει ήδη τις δομές οι βιωματικές δηλώσεις είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει σε αστρολογικές εμβαθύνσεις. Η στατιστική μόνο προσεγγιστικά μπορεί να βοηθήσει και αυτά που καταγράφει δεν ισχύουν για όλους τους ανθρώπους. Στο πρόβλημα αυτό ακόμα δεν έχουμε βρει μία ικανοποιητική λύση στις συζητήσεις μας. Και κάθε τόσο θα το συναντάμε μπροστά μας...
Αυτά έτσι γενικά...
Επί του θέματος έχω καλυφθεί από προηγούμενες απόψεις...
Φιλικά
ΒΠΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
09-05-2008, 01:18 AM #45
Friari,
Και μένα μου άρεσαν οι άντρες μέχρι την ηλικία των 18 που γνώρισα μια κοπέλα που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή μου.Ίσως ήταν αυτό που λέμε μοιραία σχέση.
Ίσως τελικά να έχεις δίκιο και να μη φταίει το δικό μου γενέθλιο ωροσκόπιο αλλά η συναστρία μου με αυτή τη συγκεκριμενη κοπέλα.Ίσως...
-
12-05-2008, 11:32 AM #46
Βασικά μπορείς να δεις την προδιάθεση να γίνει γκέι ή όχι κάποιος ή κάποια.Για παράδειγμα εγώ έχω αρκετούς φίλους που είναι δίδυμοι και τυγχάνει να είναι αμφιφιλόφιλοι ή γκέι.Καθώς επίσης μια φίλη μου που είναι ζυγός και είναι επίσης αμφιφιλόφυλη.
-
12-05-2008, 11:46 AM #47
-
13-05-2008, 12:00 PM #48
Και εγώ θα σε στεναχωρήσω,λέγοντας σου ότι αυτή η άποψη περί παιδικών τραυμάτων,που οδήγησαν ένα παιδί στην ομοφυλοφιλία,είναι πεπαλαιωμένες και ξεπερασμένες.Αυτό το οποίο έχω παρατηρήσει και εγώ είναι ότι όταν λείπει ο πατέρας από το σπίτι,ή η μητέρα είναι πιο δυναμική,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιο από τα παιδιά να είναι γκέι.Πέρα από αυτά όμως η ομοφυλοφιλία έχει πάψει να θεωρείται πάθηση από το 1970.Αυτό που θεωρείται πάθηση πλέον είναι το να μην μπορεί το ομοφυλοφιλο άτομο να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία του και τότε πρέπει να λάβει θεραπεία για να απενοχοποιηθεί.Όσον αφορά τα ζώδια και τους πλανήτες τι να σας πω,δεν κατέχω το θέμα.
-
13-05-2008, 01:45 PM #49
-
13-05-2008, 08:03 PM #50
εχω διαβασει οτι θεωρειται κατι σαν ανωμαλια του DNA οχι σε ολες τι περιπτωσεις αλλα στις περισσοτερες,αν το παρουμε βιολογικα τουλαχιστον...δεν ειναι και αυτο ενα ειδος παθησης???(εγω δεν το θεωρω αλλα...τα γραπτα αλλα λενε)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.