s
Μεθυστικη γενεθλια πανσεληνος ! - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 41 to 50 of 74
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Μεθυστικη γενεθλια πανσεληνος !

να σας πω αγαπητα μελη η αντιθεση ηλιου ,σεληνης στους δυδυμους που εχω με το εταιρο ημιση μου να εχει τον ηλιο του ςε συνοδο πανω στην σεληνη μου ,μπορω να πω οτι μονο χαρουμενα δεν περασα αρκετα χρονια....πολυ ανευθηνοτητα ,ωριμασε και αρχισε να σεβεται την [σεληνη μου] γυναικα του μετα τα 35 .αυτες οι αντιθεσεις φερνουν εντασεις ,παθος ,συγκρουσεις και πολλα μαθηματα και ωριμαζει το ζευγαρι και νιωθει να ειναι ενα.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ View Post
    να σας πω αγαπητα μελη η αντιθεση ηλιου ,σεληνης στους δυδυμους που εχω με το εταιρο ημιση μου να εχει τον ηλιο του ςε συνοδο πανω στην σεληνη μου ,μπορω να πω οτι μονο χαρουμενα δεν περασα αρκετα χρονια....πολυ ανευθηνοτητα ,ωριμασε και αρχισε να σεβεται την [σεληνη μου] γυναικα του μετα τα 35 .αυτες οι αντιθεσεις φερνουν εντασεις ,παθος ,συγκρουσεις και πολλα μαθηματα και ωριμαζει το ζευγαρι και νιωθει να ειναι ενα.

Δοξα να εχει η Ρουλα Βροχοπουλου !!!!!!!!! :embarrest

Όνομα:
    Δεσποινα

ειρωνευεσαι αγαπητο μελος;

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ View Post
    ειρωνευεσαι αγαπητο μελος;

Οχι αγαπημενη μου μην τσιμπας , αλλωστε η ευαισθησια ειναι ενα μη αντικειμενικο κριτικο μετρο .... :bigsmile:

Όνομα:
    ΑΡΓΥΡΩ

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Η αντίθεση Ήλιου Σελήνης πιστεύω έχει να κάνει με το αρχέτυπο των συζύγων. Όντας αντίθεση κάνει εμφανή στην ψυχή αυτού που την έχει την αντίθεση του αρσενικού με το θηλυκό αρχέτυπο. Μέσω της αντίθεσης αναζητείται η σύνθεση. Ψυχολογικά ο άνθρωπος μπορεί για μεγάλο μέρος της ζωής του - όπως και σε κάθε αντίθεση - να ταλαντεύεται μεταξύ των δύο προτύπων και να μην μπορεί να αποφασίσει με ποιο θα ταυτιστεί (η ταύτιση με την ψυχολογική έννοια της επιλογής του ρόλου που θα ακολουθήσει στη ζωή, θα ταυτιστεί με τη μάνα ή τον πατέρα; )

Μέσα από την αντίθεση αυτή ο άνθρωπος γνωρίζει και τις δύο πλευρές του νομίσματος και το κέρδος είναι η μαθητεία στην ανοχή και στο διαφορετικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μάνα ως σύμβολο δείχνει φιλόδοξη να έχει το καλύτερο. Το καλύτερο σπίτι, τα καλύτερα αγαθά, τα πιο καθωσπρέπει. Σελήνη σε οίκο που είναι σε έξαρση, στον Αιγόκερω, ενδεχομένως και κυβερνήτης του όγδοου οίκου, αν η ακμή είναι στον Καρκίνο. Ο Ήλιος στον Καρκίνο στον όγδοο είναι ο Ήλιος της αποταμίευσης των μυστικών στην οικογένεια, μίας τάσης "να μη τα λέμε στη μαμά όλα".

Στο άτομο που έχει αυτές τις όψεις ενδεχομένως θα είναι εμφανής η συνήθεια αφενός να προσπαθεί να έχει οικονομικές εφεδρείες και δυνατότητες μέσω αποταμίευσης ή επενδύσεων και από την άλλη αυτά να τα μετατρέπει σε εισοδήματα status. Η μετατροπή μπορεί να γίνεται και μέσω μίας γυναίκας που θα έχει τέτοιου είδους απαιτήσεις, ανάλογα με το ρόλο που θα επιλέξει το άτομο για την ταύτιση (θα ταυτιστεί με τον Ήλιο ή τη Σελήνη; ) Αν και η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω, επειδή είναι στο 2ο οίκο σε έξαρση από πλευράς οίκου, επειδή το άτομο είναι Καρκίνος και αν η ακμή του όγδοου οίκου είναι όντως στον Καρκίνο, πιστεύω θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο άτομο. Γενικά οι Καρκίνοι έχουν την τάση να δείχνουν πολύ από τη Σελήνη τους και να ταυτίζονται αρκετά με αυτή...
    Για φαντάσου!... Έχω ακριβώς την ίδια αντίθεση με μερικές διαφορές. Ήλιος στον Καρκίνο στον 4ο με Σελήνη στον Αιγόκερω στον 10ο. Ο Πλούτωνας στην Παρθένο από τον 6ο κάνει τρίγωνο με Σελήνη και εξάγωνο με Ήλιο. Ο Ποσειδώνας από τον 7ο στο Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τη Σελήνη. Όλα σωστά, με τη μόνη διαφορά πως επειδή η ωραία αυτή αντίθεση κάνει και ένα πανέμορφο Ταυ με τον ωροσκόπο στον Κριό, πού καιρός για αποταμιεύσεις, επενδύσεις και στάτους εισοδήματα... Αν συνυπολογίσουμε και το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, μάλλον προς τη σπατάλη καταλήγουμε -αν και τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκα να το κόψω αυτό το κακό ελάττωμα, λόγω... ανωτέρας βίας.

Όσο για τα πρότυπα και την ταλάντευση ως προς την ταύτιση, πόσος καιρός λες να περάσει ακόμη μέχρι να ταυτιστώ τελικά με κάποιο από τα δυο; Η επικρατέστερη τάση μου είναι η Σελήνη στον Αιγόκερω, περισσότερο Αιγόκερως αισθάνομαι παρά Καρκίνος και το μόνο που έχω από τον Καρκίνο είναι που εκνευρίζομαι και γκρινιάζω όταν όλα δεν γίνονται στην ώρα τους και όπως τα έχω προγραμματίσει ή όταν οι άλλοι δεν είναι συνεπείς σε αυτά που λένε και σε αυτά που έχουν αναλάβει να κάνουν και όταν δεν λένε αυτό που θέλουν να πουν στα ίσια παρά το φέρνουν γύρω γύρω. Όμως έρχονται και στιγμές που δεν είμαι σίγουρη τελικά και νομίζω πως ίσως θα ήταν καλύτερα αν είχα τον Ήλιο κάπου αλλού και όχι στον Καρκίνο.

Πάντως σχεδόν μέσα έπεσες και σε σχέση με τα μυστικά που δεν τα λέμε όλα στη μαμά. Η διαφορά στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ποτέ δεν λέγαμε ούτε λέμε τίποτε απολύτως στη μαμά ούτε και το πιο απλό πράγμα. Το μόνο που έχω καταφέρει πάντως μέχρι τώρα από όσα αναφέρεις, είναι η ανοχή στο διαφορετικό. Δυσκολεύτηκα πολύ, αλλά το κατάφερα. Βοήθησε βλέπεις και η διέλευση του Πλούτωνα από τον 9ο οίκο στον Τοξότη, ο οποίος γενικότερα ανέτρεψε εκ θεμελίων τη γενικότερη φιλοσοφία μου για τη ζωή και τους ανθρώπους -και όχι μόνο...

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Argiro View Post
    Η επικρατέστερη τάση μου είναι η Σελήνη στον Αιγόκερω, περισσότερο Αιγόκερως αισθάνομαι παρά Καρκίνος
    Πιθανόν όπως στους περισσότερους Καρκίνους η Σελήνη σου να σε χρωματίζει έτσι κι αλλιώς. Αλλά και σα γυναίκα πιθανόν να έχεις ταυτιστεί περισσότερο με αυτή τη θέση. Ίσως μάλιστα να έχεις κάποια στιγμή και σύντροφο ένα Καρκίνο, βάζοντας τον υποσυνείδητα στη θέση του Ήλιου.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Κε Παπαδολιά,

είμαι καινούρια σε όλα αυτά και θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο:
    έχω ήλιο στον τοξότη (6ο οικο) και σελήνη στους διδύμους (12 οίκο).
    Πως μπορεί να ερμηνευτεί αυτή η όψη;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Quote Originally Posted by oliakon View Post
    Κε Παπαδολιά,

είμαι καινούρια σε όλα αυτά και θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο:
    έχω ήλιο στον τοξότη (6ο οικο) και σελήνη στους διδύμους (12 οίκο).
    Πως μπορεί να ερμηνευτεί αυτή η όψη;

Ευχαριστώ πολύ!!!
    Γιατί δεν κοιτάς σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/?page=planets
    και μετά σε αυτόν http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%E1%F6%DE.html
    για να δεις ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνεις έναν απλούστατο συνδυασμό :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπέρα και από μένα, πολύ ένδιαφέρουσα η ανάλυση για την αντίθεση Ηλιου - Σελήνης. Μια απορία μου προέκυψε κοιτάζοντας το δικό μου χάρτη, έχω ήλιο στο Ζυγό και Σελήνη "απέναντι', στον Κριό, αλλά η όψη που δίνει ο χάρτης είναι χιαστί και όχι αντίθεση. Οσο κ αν ψάχνω δεν βρίσκω πληροφορίες για τις χιαστί όψεις. Τι μπορεί να σημαίνει? (Να σημειώσω πώς ότι και να διάβασα για την Σεληνη στον Κριό, ουδεμία σχέση έχει με εμένα, κανένα στοιχείο του κριου γενικά, πώς γίνεται αυτό?)

Quote Originally Posted by Alaia View Post
    Καλησπέρα και από μένα, πολύ ένδιαφέρουσα η ανάλυση για την αντίθεση Ηλιου - Σελήνης. Μια απορία μου προέκυψε κοιτάζοντας το δικό μου χάρτη, έχω ήλιο στο Ζυγό και Σελήνη "απέναντι', στον Κριό, αλλά η όψη που δίνει ο χάρτης είναι χιαστί και όχι αντίθεση. Οσο κ αν ψάχνω δεν βρίσκω πληροφορίες για τις χιαστί όψεις. Τι μπορεί να σημαίνει? (Να σημειώσω πώς ότι και να διάβασα για την Σεληνη στον Κριό, ουδεμία σχέση έχει με εμένα, κανένα στοιχείο του κριου γενικά, πώς γίνεται αυτό?)
    Γεια σου Alaia:bigsmile:
    Το ότι η Σελήνη κάποιου βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο από αυτό που βρίσκεται ο Ήλιος του δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη και ότι θα σχηματίζουν όψη αντίθεσης, δλδ να έχουν 180 μοίρες απόσταση (με έως και +-10 μοίρες ανοχή). Μπορεί να σχηματίζουν όψη χιαστή, δλδ να έχουν 150 μοίρες απόσταση (με έως και +- 7 μοίρες ανοχή).

Όσον αφορά δε την ακριβή θέση της Σελήνης, είναι περισσότερες οι φορές της λανθασμένης τοποθέτησής της στον χάρτη από ό,τι η σωστή. Και αυτό επειδή η Σελήνη είναι το ταχύτερα κινούμενο σώμα που υπολογίζουμε στην αστρολογία, και αποκλίσεις ελάχιστων λεπτών μπορεί να την τοποθετούν σε άλλη μοίρα, ή άλλο ζώδιο ή σε άλλο Οίκο με αντίστοιχες διαφοροποιήσεις στην ερμηνεία της.

Επιπλέον, η ερμηνεία της Σελήνης (όπως και όλων των σωμάτων) δεν εξαντλείται μόνο από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, αλλά συνυπολογίζουμε και τον Οίκο, τις ενδεχόμενες όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες, τη θέση των άλλων πλανητών που κάνουν όψη με αυτή, με αποτέλεσμα κάποιες ιδιότητες που αποδίδονται ως βασικές για αυτήν να μην εκδηλώνονται, ή να εκδηλώνονται μετά από κάποιον καιρό, βρισκόμενες εν υπνώσει για μεγάλο διάστημα, ή πιο απλά να μην εκδηλώνονται όλες.

Για αυτό και στην εισαγωγή των τυποποιημένων ερμηνειών που διάβασες αναφέρεται ότι η ερμηνεία και ανάλυση ενός χάρτη είναι απόρροια συνδυασμού και σύνθεσης πολλών παραγόντων και ότι δεν είναι σωστό να βλέπουμε τα στοιχεία του μεμονωμένα και αποσπασματικά.

Όσον αφορά τη δυναμική της χιαστή όψεως μπορείς να διαβάσεις σε αυτόν το σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%...%E5%E9%F2.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)