s
8ος οίκος - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 102

Re: 8ος οίκος

φιλε μου cancerian σε ευχαριστω για την αναλυση σου με βοηθησες παρα πολυ
    :bigsmile:
    κ οντως αληθευει αυτο που ειπες αυτη η "αρσενικη φιγουρα"ειναι ο θετος Πατερας Μου ειναι ενα ατομο που παιζει σημαντικο ρολο στην ζωη μου κ θετικα κ αρνητικα.(παντως αξιωμα δεν κουβαλαει)
    σε ευχαριστω κ παλι.

Όνομα:
    cancerian

:bigsmile:

Φιλε Cancerian :bigsmile:,μιπως ξερεις τι δυλονει οταν υπαρχει οι Ιχθεις στον 8ο οικο?Σε ευχαρηστω :toung:.

Όνομα:
    cancerian

Θα με βοηθουσες πολυ αν ελεγες οψεις του κυβερνητη , την οικοθεσια του, ζωδιο του , και αν υπαρχουν και αλλοι πλανητες στον 8ο ...

και φυσικα ενα χρονια πολλα .... :bigsmile: :bigsmile:

Δεν εχει κανενα πλανητη αλλιως θα στα ελλεγα .Αφου σου ειπα,στον 8ο αλλα και στον 9ο υπαρχουν οι Ιχθεις.Και δεν περναει καμια οψει απο εκει:unsure::unsure:.Απεναντι ειναι ο Παρθενος στον 2ο και 3ο οικο και εκει εχει τον Πλουτωνα.Θες να σου πω τις οψεις του Πλουτωνα?Μονο ενα αστεροειδει υπαρχει εκει στον 8ο :weird: το Pholus και κανει εξαγωνο με τη Σεδνα που ειναι στον Ταυρο δλδ στον 10ο οικο.Που εκει βρεισκεται και η Αφροδιτη,Ερμης και ο Κρονος.Θα βγαλεις ακρη?
    ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕ ΄:-*

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by gluka View Post
    Δεν εχει κανενα πλανητη αλλιως θα στα ελλεγα .Αφου σου ειπα,στον 8ο αλλα και στον 9ο υπαρχουν οι Ιχθεις.Και δεν περναει καμια οψει απο εκει:unsure::unsure:.Απεναντι ειναι ο Παρθενος στον 2ο και 3ο οικο και εκει εχει τον Πλουτωνα.Θες να σου πω τις οψεις του Πλουτωνα?Μονο ενα αστεροειδει υπαρχει εκει στον 8ο :weird: το Pholus και κανει εξαγωνο με τη Σεδνα που ειναι στον Ταυρο δλδ στον 10ο οικο.Που εκει βρεισκεται και η Αφροδιτη,Ερμης και ο Κρονος.Θα βγαλεις ακρη?
    με τρελανες .... και δινω μαθημα αυριο ... :bigsmile:

Ειναι Διδυμος καλε .Πιανου κυβερνιτη μου ζητας?Δινεις μαθημα και εσυ δεν διαβασες τπτ :nuts:???

Όνομα:
    cancerian

Ειναι Διδυμος καλε .Πιανου κυβερνιτη μου ζητας?Δινεις μαθημα και εσυ δεν διαβασες τπτ :nuts:???
    Λοιπον υπαρχει μια παροιμια που λεμε εμεις στο χωριο μου ...
    ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ .... - малыши мыслителя прежде чем они голодают имеют уже кашевара

:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

για να μου λες οτι ο 8ος ειναι στους ιχθυες αρα ...ποιον κυβερνητη ψαχνουμε ??? ... εχεις αλλη μια ευκαιρια μιας και οι αλλες δυο ητο λαθος !!!!

ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕ ΄:-*
    Καλησπερα gluka ! Βασικα ο cancerian ηθελε να του πεις το που βρισκεται ο κυβερνητης του 8ου οικου σου κτλ .. Απο οτι καταλαβα εχεις ακμη του 8ου στους ιχθεις . Αφου ο κυβερνητης των ιχθυων ειναι ο Ποσειδωνας , να κοιταξεις σε ποιον οικο βρισκεται ο Ποσειδωνας σου και τι οψεις κανει με αλλους πλανητες (και φυσικα να παραθεσεις και τον οικο αλλα και το σε ποιο ζωδιο ειναι ο Ποσειδωνας ) . Αφου δεν υπαρχουν αλλοι πλανητες στον 8ο σου , πες μονο αυτα και βλεπει και ο cancerian τι μπορει να κανει .. :embarrest:embarrest

Ωχ , ωχ , ωχ !!!!!!!!! Φιλτατε Johny ελπιζω να μην με κατσαδιασεις για το ποστ μου ?

ΥΓ: καλα βρε απο που τα μαθες τα ρωσικα ? ΟΛΟΣΩΣΤΑ τα εγραψες . Τα παρεθεσες απο καπου αλλου ? Κατσε γιατι θα μας τρελανεις ...... οεοοοοοοοοοοοο

Page 5 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)