s
Η Θεοδώρα Ντάκου στους "Πρωταγωνιστές" - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 59

Re: Η Θεοδώρα Ντάκου στους "Πρωταγωνιστές"

Quote Originally Posted by panther View Post
    [B]Συμφωνώ με την κα Λίλιαν. Θα πρέπει να θέλει κάποιος να μάθει τον εαυτό του. Και ο κάθε ένας έχει διαφορετικά κριτίρια αξιολόγησης του εαυτού του και των άλλων, διαφορετικές εμπειρίες και διαφορετικούς στόχους.
    Πάνω στις οποίες χτίζει ολόκληρες φιλοσοφίες και σχολές τις περισσότερες φορές. Οπότε καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάτι, όταν λέμε Εσωτερισμός ας έχουμε κατά νου ότι όλοι οι άνθρωποι δεν εννοούν το ίδιο, ότι σε κάθε θρησκεία υπάρχει η εσωτερική πλευρά και οι εσωτερικές παραδόσεις, οπότε τίθεται και το ερώτημα της κυριαρχίας μιας σχολής σκέψης πάνω στην άλλη, κάτι που δεν μου ακούστηκε ποτέ ιδιαίτερα δημοκρατικό. Να ανοιχτείς για ποιό λόγο ; Για να οργανώσεις μια συγκεκριμένη σχολή σκέψης και να διακυρήσεις τον ερχομό μιας Νέας Εποχής με βάση τα αξιώματα και τις διαπιστώσεις αυτής της σχολής, με τρομάζει ως σκέψη. Είναι σαν να θες να πείσεις ότι ο Μαρξισμός είναι η μόνη αλήθεια ή ο Φιλελευθερισμός η άλλη. 'Αλλοι φτιάχνουν ένα δικό τους Εσωτερισμό με βάση αποκλειστικά τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, άλλοι τον Ιουδαισμό, άλλοι τον Ινδουισμό, και άλλοι προσπαθώντας να τα συμφιλιώσουν όλα, μπορεί να τα κάνουν ακόμα περισσότερο σαλάτα γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν συμφιλιώνονται από καταβολής κόσμου και πάντα θα ζούμε με αντιθέσεις και πολέμους. Πιστεύω ότι η αληθινή Νέα Εποχή θα έρθει όχι όταν επικρατήσει η μία ή άλλη σχολή Εσωτερισμού, αλλά όταν θα συνυπάρξουν αρμονικά μεταξύ τους δόγματα και δοξασίες αντλώντας τους θησαυρούς από την κάθε παράδοση όσο μπορούμε αντικειμενικά. Ακόμα δεν έχω βεβαιωθεί ότι πίσω από την Νέα Εποχή δεν κρύβεται τίποτα άλλο εκτός από καθαρή Παγκοσμιοποίηση. Οικουμενισμός ναι, παγκοσμιοποίηση όχι, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Προτιμώ τα έθνη έθνη, και τα κράτη κράτη και κανέναν απόλυτο Μεσσία. Δασκάλους ναι, από όλες τις θρησκείες, όχι Μεσσίες.

Η Αστρολογία είναι τελείως διαφορετικό, γιατί πρόκειται στο 90% για το ''ένα κι ένα κάνουν δύο'', και σπάνια στις μέρες μας χρησιμοποιείται ως εξέλιξη ή υποκατάστατο θρησκείας, γι'αυτό και δεν εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους το να προσδοκούμε και να παλεύουμε ο ένας ή ο άλλος με διαφορετικό τρόπο για την καθολική της αναγνώριση (έστω κι αν αυτό είναι ουτοπία κατά τη γνώμη μου).

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Να ανοιχτείς για ποιό λόγο ;
    Για να δεις και την αλήθεια του άλλου ίσως;;;;;;
    Για να βγεις έξω από την αυταπάτη σου;;;;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Για να δεις και την αλήθεια του άλλου ίσως;;;;;;
    Για να βγεις έξω από την αυταπάτη σου;;;;
    Και ποιός με πείθει ότι και ο άλλος δεν έχει αυταπάτη ; 'Οταν επαναπαυθώ σε κάποιο δόγμα κάηκα (ειδικά εγώ που έχω περίεργο 9ο. Κάρμα ξεφορτώνω, να μην επαληθεύσω το γενέθλιο μου για μια ακόμα φορά θέλω :bigsmile

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Και ποιός με πείθει ότι και ο άλλος δεν έχει αυταπάτη ; 'Οταν επαναπαυθώ σε κάποιο δόγμα κάηκα (ειδικά εγώ που έχω περίεργο 9ο. Κάρμα ξεφορτώνω, να μην επαληθεύσω το γενέθλιο μου για μια ακόμα φορά θέλω :bigsmile
    Γιατί πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων; Χάνεις όλη την ομορφιά της ζωής...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Γιατί πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων; Χάνεις όλη την ομορφιά της ζωής...
    Δεν ξέρω τίποτα. Εν οίδα ότι ουδέν οίδα. Μια ζωή ψάχνομαι με φιλοσοφίες, και όλα αυτά που λες (ο 9ος μου πάλι). Αλλά πρέπει να κουβαλάω πολύ Σοφιστή μέσα μου και δεν πείθομαι απόλυτα από κανέναν. Προς το παρόν τσιμπολογάω από δω κι από κει φοβούμενος υποσυνείδητα μην φερθώ δογματικά αν υιοθετήσω κάποιο δόγμα, θρησκεία ή αλήθεια. Για επικοινωνία είμαι ανοιχτός με όλους πάνω σ'αυτά, αλλιώς δεν θα ψαχνόμουν κιόλας καθόλου.

Όνομα:
    Βασίλης

Είπες κάτι σοφό... Φόβος... διάχυτος... Μήπως αυτό.. μήπως εκείνο... Πώς να ανοιχθεί κανείς στους άλλους με τόσο φόβο;

Είπες κάτι σοφό... Φόβος... διάχυτος... Μήπως αυτό.. μήπως εκείνο... Πώς να ανοιχθεί κανείς στους άλλους με τόσο φόβο;
    Η εμπειρία διδάσκει, βγήκα έξω αρκετές φορές, οι χώροι αυτοί είναι συνήθως σκοτεινοί.

Όνομα:
    Βασίλης

Επειδή έτσι τους θέλουν... κι επειδή εμείς δεν ανάβουμε φως...

Επειδή έτσι τους θέλουν... κι επειδή εμείς δεν ανάβουμε φως...
    Oρίστε, κατά λάθος έσβησα και την σατυρική μου υπογραφή. Τέλος πάντων, υπάρχει ακόμα στο προφίλ μου. 'Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Εδώ ολόκληρη Ντάκου τους τα χώνει χρόνια τώρα και δεν ιδρώνει τ'αυτί τους, και θ'ακούσουν εμάς τους ανώνυμους φίλε μου ;

Όνομα:
    Βασίλης

Ωραίο, το τσατάκι μας, αλλά το έχουμε λίγο τραβήξει (ή πολύ)... Ας περιμένουμε όπως λέει και η Κα Σίμου τη συνέντευξη και τα ξαναλέμε...

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)