s
Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!! - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 47 of 47

Re: Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!

ξέχασες να πεις και για το καλό της ανθρωπότητας..
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Φωτεινή

Α μπισκοτάκι μου δε με διαβαζεις προσεκτικά.

Πρωτα απο όλα αυτό έγραψα :nuts:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

:embarrest ναι το έγραψες πρώτο πρώτο κιόλας..εγώ φαίνεται συγκράτησα το επιστήμη μόνο...:embarrest
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Γεωργία

Έχει τύχει να έχω σχέση με έναν Κριό με ωροσκόπο Κριό ή ιχθύ...Δεν είμαι σίγουρη... Αυτό που δεν μάρεσε είναι η ωμότητα που είχε, στοιχείο που έχω συναντήσει σε πολλούς άλλους άντρες Κριούς αλλά και σε γυναίκες.. Τα λένε όλα χύμα στο κύμα,δεν είναι λίγο διακριτικοί, είναι ορμητικοί... Τώρα για το άν είναι παραμυθάδες, αν κρίνω από τον κολλητό μου που είναι Κριός, γιατί η εμπειρία μου από τη σχέση δεν είναι επαρκής, είναι ολίγον κάτι...:toung: Θέλουν να έχουν την πρωτιά σε όλα και φυσικά όλες τις γυναίκες στα πόδια τους...!:bigsmile:
    ¶τιμοι Κριοί!!!!:toung:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Ο καλύτερός μου φίλος είναι Κριός.. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το πιο έντονο χαρακτηριστικό του είναι ότι του αρέσουν οι γυναίκες πολύ.. είναι "κυνηγός", ερωτικά αχόρταγος, όταν θέλει κάποια δεν τον σταματάει τίποτα και πάντα πετυχαίνει τον σκοπό του..Μετά βαριέται και πάει για άλλα.. :noworry:
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

θα συμφωνησω απολυτα με την kritikia!!!!!

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Ο καλύτερός μου φίλος είναι Κριός.. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το πιο έντονο χαρακτηριστικό του είναι ότι του αρέσουν οι γυναίκες πολύ.. είναι "κυνηγός", ερωτικά αχόρταγος, όταν θέλει κάποια δεν τον σταματάει τίποτα και πάντα πετυχαίνει τον σκοπό του..Μετά βαριέται και πάει για άλλα.. :noworry:
    Και εμένα ο κολλητός μου, έτσι είναι! Και μάλιστα έχει και κάποια στοιχεία από το λιοντάρι, γεγονός που τον βοηθάει πολύ και έχει αυτοπεποίθηση ακόμα και αν είναι λάθος...Τον άτιμο!!!:toung:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)