s
Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση) - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 154
    Όνομα:
    Μαιρη

Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Περιεργο γιατι εγω που εχω ωροσκοπο Διδυμο τα ματια μου ειναι προς το πρασινο και το δερμα μου αρκετα ασπρο, καμια σχεση με τα απο πανω.

Και απο μαθητης οχι τοσο καλος επειδη ημουν τεμπελης και σιχαινομουν οτι αφορουσε το σχολειο επειδη το εβλεπα σαν φυλακη
    και οσο για τη συμμετοχη μου σε διαφορες δραστηριοτες και αυτο ειναι σχετικο
    Κι εγώ που έχω ωροσκόπο Δίδυμο, είμαι καστανή, όπως λέει η περιγραφή και για όοοοολα τα υπόλοιπα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, με αντιπροσωπεύουν
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Δηλαδη για να καταλαβω,οταν καποιος πλανητης κανει οψη με τον ωροσκοπο,αυτο θα επηρεασει και την εμφανιση του ατομου?Π.χ, καποιος με ας πουμε σεληνη σκορπισια που κανει εξαγωνο με ωροσκοπο στον αιγοκερω ή τον καρκινο...θα ειναι....πως???:unsure:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Prince_Marcab View Post
    Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αν ο 'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο και η Σελήνη είναι στον Ταύρο και ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω το άτομο θα είναι λεπτό και οστεώδες όπως παρουσιάζεται η τυπολογία του Αιγόκερου ; Αφρατούλα θα'ναι η κοπελάρα (αν είναι κοπελάρα).. και απλά θα αντιδρά προς το εξωτερικό περιβάλλον μετρημένα και συγκρατημένα όπως ο Αιγόκερως (έχω γνωρίσει τέτοια άτομα).
    Ενδιαφέρουσα η απάντησή σας.Δεν ήθελα να πω αυτό όμως.Αυτό που κυρίως ήθελα να πω είναι ότι πιστεύω πως ο ωροσκόπος έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την εμφάνιση,άσχετα αν αυτή επηρεάζεται κι από άλλους παράγοντες.

Για το παράδειγμά σας τώρα
    Τα παραπάνω κιλά που αναφέρετε είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση πιθανότατα δείγμα ...καλοπέρασης(Δίας)και λιγότερο φυσικής κατασκευής.Διαφορετικό σωματότυπο θα έχουν με τις ίδιες όψεις ένα άτομο με ωροσκόπο αιγόκερω και ένα άτομο με ωροσκόπο καρκίνο (με τον δία πιθανότατα στον πρώτο οίκο στην προκειμένη περίπτωση).Στη δεύτερη περίπτωση θα είναι μάλλον πολύ πιο εύκολο να...ξεφύγεις λιγάκι:bigsmile:

Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σας στο ότι η εμφάνιση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων.Να πω χαρακτηριστικά ότι ευγνωμονώ ιδιαιτέρως τη σελήνη μου στον καρκίνο...:toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    ΕΦΗ

Εγώ πάντως ούτε τάσεις κατάθλιψης έχω ούτε τίποτα από τους ιχθείς όσο αφορά τα ψυχολογικά είμαι Διδυμάρα=τα έχω όλα γραμμένα τώρα εμφανισιακά να πέφτει μέσα ο ωροσκόπος μου...
    επίσης διαφωνώ και με τον ωροσκόπο ζυγό...

μα καλά όλο στις περιπτώσεις πάω και πέφτω;

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στο οτι εγώ έχω Ήλιο στους Ιχθύς, Ωροσκόπο στον Καρκίνο και Σελήνη στον Ζυγό πως με βοηθάει ο Ζυγός στην υπερευαισθησία μου; !!! ή μήπως όχι;

Quote Originally Posted by celin View Post
    Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στο οτι εγώ έχω Ήλιο στους Ιχθύς, Ωροσκόπο στον Καρκίνο και Σελήνη στον Ζυγό πως με βοηθάει ο Ζυγός στην υπερευαισθησία μου; !!! ή μήπως όχι;
    Η αλήθεια, ο ωροσκόπος σου στον Καρκίνο είναι που σε κάνει ευαίσθητη! Ο Καρκίνος είναι απο τα πλέον ευαίσθητα ζώδια. Αλλά και ο Ήλιος στους Ιχθείς παίζει ρόλο. Και οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι....
    Και απο ζώδιο και απο ωροσκόπο έχεις κλείσει στο θέμα αυτό!!! :embarrest

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by kia View Post
    Η αλήθεια, ο ωροσκόπος σου στον Καρκίνο είναι που σε κάνει ευαίσθητη! Ο Καρκίνος είναι απο τα πλέον ευαίσθητα ζώδια. Αλλά και ο Ήλιος στους Ιχθείς παίζει ρόλο. Και οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι....
    Και απο ζώδιο και απο ωροσκόπο έχεις κλείσει στο θέμα αυτό!!! :embarrest
    Μην σχολιάσω για την ευαισθησία των Καρκίνων. Ναι είναι πολύ ευαίσθητοι, όσον αφορά τον εαυτούλη τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by friary View Post
    Μην σχολιάσω για την ευαισθησία των Καρκίνων. Ναι είναι πολύ ευαίσθητοι, όσον αφορά τον εαυτούλη τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Είσαι άδικη!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Φωτεινή

Ναι συμφωνώ μαζί σου friary!

Ειμαστε βουτηγμενοι μέσα στην "μιζέρια" μας κι έτσι δεν μπορούμε να δούμε πέρα απο αυτήν!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Μας πλήγωσες, όλα εμάς τα ευαίσθητα καρκινάκια.
    Πάντως, όντως πολλοί καρκίνοι φαίνονται φίλαυτοι, αλλά μήπως φταίει ότι από την υπερευαισθησία τους κλείνονται στον εαυτό τους και προσπαθούν να προστατευθούν, οπότε βγάζουν προς τα έξω μία εικόνα "κάπως"? :unsure:

Page 5 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)