s
Η Αφροδίτη στους οίκους - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 43 of 43
    Όνομα:
    Μαιρη

Re: Η Αφροδίτη στους οίκους

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Ευχαριστουμε για το αρθρο.
    Μηπως μπορειτε να μας εξηγησετε τι βαρυτητα να δινουμε και στους οικους οταν τους κυβερνα η Αφροδιτη?π.χ. ειναι στον 8 και κυβερνα τον 2 και τον10?
    Και κατι αλλο¨εκει που βρισκεται η Αφροδιτη, σε τετοια θεματα βρισκουμε πιθανους συντροφους?Πως να καταλαβω την προταση "σε θεματα ζωης και θανατου"σχετικα με τον 8ο???
    Ευχαριστω,
    Κρησσα
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την πρώτη σου ερώτηση, "τι βαρύτητα να δίνουμε ..".
    Η Αφροδίτη σου π.χ., μπορεί να είναι στον 8ο, αλλά να έχεις ακμή στον 2ο Ταύρο και στον 7ο Ζυγό. Την "μετράς" στον 8ο, αλλά και στους 2ο, 7ο, μιας και η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό.

Τώρα για την άλλη σου απορία, τα "θέματα ζωής και θανάτου", μπορεί να είναι σε νοσοκομεία, μαιευτήρια και δεν μου ρχεται τώρα κάτι άλλο :bigsmile:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όπως πολύ σωστά λέει η friary
    Quote Originally Posted by friary View Post
    Τώρα για την άλλη σου απορία, τα "θέματα ζωής και θανάτου", μπορεί να είναι νοσοκομεία, μαιευτήρια και δεν μου ρχεται τώρα κάτι άλλο :bigsmile:
    Μην ξεχνάς kphssa ότι στην απορία σου
    Quote Originally Posted by kphssa
    "σε θεματα ζωης και θανατου"σχετικα με τον 8ο
    ο 8ος σχετίζεται με τον Σκορπιό και τον Πλούτωνα, όπερ σημαίνει θάνατος και αναγέννηση, μεταμόρφωση, κλπ. Μην παίρνεις το νόημα της παραπάνω πρότασης δηλαδή τοις μετρητοίς

Σας ευχαριστω για τα αστειακια περι 8ου..
    Με την ερωτηση εννοω, αν σε θεματα Αφροδιτης κοιταζουμε περισσοτερο τον οικο που βρισκεται η Αφροδιτη και μετα τους οικους που κυβερναει. Δηλαδη αν ειναι το ιδιοι ισχυροι και οι τρεις οικοι σε αυτα τα θεματα.
    Παντως μεχρι τωρα τις αδελφες ψυχες δεν τις εχω γνωρισει σε νοσοκομεια, κηδειες κλπ. Σε συναισθηματικα θεματα μου μαλλον ο Αρης και η οικοθεσια του εχει τα πρωτεια.
    κρησσα

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Tags for this Thread