s
Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!! - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 52

Re: Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!!

Δε ξέρω τι λετε βρε παιδια. Και γω Σκορπίος ειμαι αλλα εχει πεσει μουτζα που παει συννεφο.Η μια σφαλίαρα πισω από την αλλη. Ασε τα οικονομικα μου να πανε ολα στα κομματια (εχω και Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 2ο οικο και αισθανομαι οτι αυτό δεν ειναι διολου καλο). Το αποκορυφωμα ηταν ενα τροχαίο (και δεν πηγαινε γυρευοντας) που ειχε ο αντρας μου (Σκορπιος και αυτός) με αποτέλεσμα να χασει το ενα του ποδι και με δυσκολια γλυτωσε την ζωη του (2μιση μηνες στην Κλινικη και 2 φορες εντατική και την απειλη σηψαιμιας). την ιδια μερα του ατυχηματος η μητερα μου εμπαινε για επεμβαση καρδιάς. τι επρεπε εγώ να κανω δηλαδη?
    Ειμαι πιεσμενη και απογοητευμένη που στην αρχη της ζωης μου βρισκω τοσες δυσκολίες αλλα ενα μυστηριο πραγμα...ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΩ! Προσπαθω ολη αυτη την αρνητικη ενέργεια να την μετατρεψω σε κατι χρησιμο για να μην παρω τα βουνα.

Γιατι στο τέλος καθε τουνελ οσο μακρυ και να ειναι αυτο υπάρχει φως. Μονο υγεία παιδια! Και χαμόγελο
    Στο τελος καθε τουνελ υπαρχει φως

Γιατί τέτοια μιζέρια και γκρίνια Μιλάτε και οι Τοξότες για αντιξοότητες?Ε άμα ειστε στη πρίζα συνέχεια πως να μην παθαίνετε αναποδιές:toung: Όλη την μέρα στο σούρτα φέρτα:toung: Μόνο για μπάνιο και για ύπνο πάτε σπίτι Σε ενα μέρος να κάτσετε δεν μπορείτε...Έχω μία φίλη Τοξοτίνα...χαχαχχ στο χαμό αυτο το παιδί.Πριν ερθει σπιτι μου κρύβω τις πορσελάνες.

Όνομα:
    DR WHO

Aμα παροπονιουνται οι Τοξοτες

τι να πουν και οι Σκορπιοι(και ας εχουν τον Δια) και οι Ταυροι που περνανε τα χειροτερα τα τελευταια χρονια

Απο την μια αναποδια στην αλλη σε ολους τους τομεις

Quote Originally Posted by Alien1
    Aμα παροπονιουνται οι Τοξοτες

τι να πουν και οι Σκορπιοι(και ας εχουν τον Δια) και οι Ταυροι που περνανε τα χειροτερα τα τελευταια χρονια

Απο την μια αναποδια στην αλλη σε ολους τους τομεις
    Οι σκορπιοί δεν μασάνε για να παραπονεθούν :dizzy: (ο δίας σπάνια άγγιξε ηλιακό ζώδιο και λειτούργησε θετικά εδώ που τα λέμε) αντίθετα διόγκωσε ότι βρήκε. Να υποθέσω ότι σου τετραγωνίζει ο άρης τον ήλιο σου ή έχεις κανα ουρανό ή ερμή στο σκορπιό;

Όνομα:
    DR WHO

Eιμαι Σκορπιος του Τριτου Δεκαημερου οποτε με αγγιξε ως ενα ποσοστο
    παραπανω λεπτομερειες για μενα βεβαια δεν εχω ψαξει

Αγαπητοί φίλοι.
    Τα τελευταία δέκα χρόνια διάβαζα: "Μπορεί να σας ταλαιπώρησε το 2000, όμως το 2001 είναι οι χρονιά σας". Στο τέλος του 2001: "Το 2001 σας άλλαξε τα ... φώτα όμως το 2002 ποιός σας πιάνει".
    Παρ' όλα αυτά εγώ κυκλοφορώ με τη μούτζα πάνω από το κεφάλι. Μια έφταιγε ο Κρόνος που έκλεινε τον κύκλο των 29 χρόνων, την άλλη το γεγονός ότι ο Κρόνος ήταν στον Καρκίνο, δηλαδή τον είχα απέναντι.
    "Ο Κρόνος είναι δάσκαλος". Και εγώ τι είμαι ανεπίδευτη μαθήσεως; Τον έχω στο κεφάλι μου από την μέρα που γεννήθηκα. ΕΛΕΟΣ!

[QUOTE=moutro28]Αγαπητοί φίλοι.
    Τα τελευταία δέκα χρόνια διάβαζα: "Μπορεί να σας ταλαιπώρησε το 2000, όμως το 2001 είναι οι χρονιά σας". Στο τέλος του 2001: "Το 2001 σας άλλαξε τα ... φώτα όμως το 2002 ποιός σας πιάνει".
    QUOTE]
    Αυτά τα γράφουν στα περιοδικά και στι ς εφημερίδες που έχουν την αστρολογία τσόντα, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Σιγά μην ενδιαφερθεί η οποιαδήποτε φίρμα που πουλάει μούρη στην τιβι για σε΄να και για μένα. Γεγονός είναι ότι μούνντζες τρώγαμε και θα τρώμε. Το θέμα είναι πώς τις ξεπερνάμε και αν απαντάμε σε αυτές. (Οι τοξότες φαντάζομαι με καλή διάθεση :banana :banana :banana :w00t: :banana :w00t: :banana )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

[quote=Μητσάκος]
    Quote Originally Posted by moutro28
    Αγαπητοί φίλοι.
    QUOTE]
    Αυτά τα γράφουν στα περιοδικά και στι ς εφημερίδες που έχουν την αστρολογία τσόντα, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Σιγά μην ενδιαφερθεί η οποιαδήποτε φίρμα που πουλάει μούρη στην τιβι για σε΄να και για μένα. Γεγονός είναι ότι μούνντζες τρώγαμε και θα τρώμε. Το θέμα είναι πώς τις ξεπερνάμε και αν απαντάμε σε αυτές. (Οι τοξότες φαντάζομαι με καλή διάθεση :banana :banana :banana :w00t: :banana :w00t: :banana )
    Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ τις μούτζες τις αντιμετωπίζω με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και πείσμα.

Έτσι πρέπει αγαπημένα μου Τοξοτάκια! Αντίσταση στο κατεστημένο με την καλή σας διάθεση....ότι και να γίνει εσείς τα καταφέρνετε

Quote Originally Posted by kia
    Έτσι πρέπει αγαπημένα μου Τοξοτάκια! Αντίσταση στο κατεστημένο με την καλή σας διάθεση....ότι και να γίνει εσείς τα καταφέρνετε
    Εγώ Αιγόκερως είμαι, αλλά με ερμή, αφροδίτη σε τοξότη, ωροσκόπο κριό και πεισματάρη Αρη να κατοικοεδρεύει στον Σκορπίο ...

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)