s
Ο παρθένος του ζωδιακού; - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 45 of 45

Re: Ο παρθένος του ζωδιακού;

Νομίζω οι Αιγόκεροι.

νομιζω οι καρκινοι και οι διδυμοι...λεω τωρα εγω....

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Agxos View Post
    νομιζω οι καρκινοι και οι διδυμοι...λεω τωρα εγω....
    Για τους καρκίνους κάτι πάει και έρχεται... Το στοιχείο του παρθένου στους διδύμους, που το είδες πουλάκι μου;;;:blink::toung: Αυτοί μόνο...παρθένοι δεν είναι... Η προσωποποίηση της αταξίας και της σκανταλιάς!!! (με την καλή έννοια πάντα, γιατί έχω ξαναεκφράσει την αδυναμία μου στο ζώδιο αυτό,)
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

ναι τωρα που το λες και μενα δεν μου κολλαει τελικα....για δευτερο ζωδιο θα ελεγα τον ζυγο...παλι λαθος?

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Agxos View Post
    ναι τωρα που το λες και μενα δεν μου κολλαει τελικα....για δευτερο ζωδιο θα ελεγα τον ζυγο...παλι λαθος?
    Χμμμ... Έτσι και έτσι... Πιστεύω ότι υπάρχουν 2 πλευρές... :bigsmile: Η μία πλευρά είναι οι ζυγοί ισορροπιστές που μάλλον για αυτούς λές και οι ζυγοί οι τρελοί γυναικάδες...:toung: Το λέω από προσωπική εμπειρία...:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)