s
Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 11/6/2012 - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 41 to 50 of 71

Re: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 12/6/2012

Οπως τα λες ειναι, Τινα.
    Για μενα αρχισανε τα οργανα και μπαινω στο χορο με τις κλωτσιες.

Σαν να μην εφταναν οι εκλειψεις.... Δεν εχουν αφησει και αυτες πλανητη για πλανητη μου με δυσκολες γενεθλιες οψεις...

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Mα να μην εχω κανενα πλανητη στους διδυμους; Φτουυυυ... δεν ειχα ουτε στον ταυρο... μονο ο κρονος μου εμεινε

Να σας κανω μία ερωτηση; Αφου δεν εχω πλανητη στους διδυμους και αφου ο Διας μου βρισκεται στον καρκινο στον 7ο οικο, γιατι στον 7ο οικο μου ακμη γραφει τους διδυμους; Τι δεν εχω καταλαβει; Ευχαριστω προκαταβολικα.

Γεια σου Ζυγάκι και .... περαστικά (για τον Κρόνο)!

Οι οίκοι στο χάρτη μας δεν αρχίζουν απ'την 0η ή την 1η μοίρα του ζωδίου και τελειώνουν στην 30η.Ε; Σίγουρα το έχεις δει αυτό...
    Άρα, ο 7ος σου αρχίζει απ'την 20η, ας πούμε, μοίρα των Διδύμων, έχει ένα μέρος του Καρκίνου μέσα και τελειώνει σε κάποια μοίρα του Καρκίνου. Και ο 8ος, προφανώς, έχει ακμή πάλι στον Καρκίνο, αρχίζει δηλαδή από κάποια μοίρα του Καρκίνου, περιέχει ένα μέρος του Λέοντα και πάει λέγοντας.
    Αν ο Δίας σου είναι στις πρώτες σχετικά μοίρες του Καρκίνου λοιπόν, είναι φυσικά μέσα στον 7ο.Αν έχεις κάποιον άλλον πλανήτη σε αργότερες μοίρες του Καρκίνου, οι οποίες περιέχονται μέσα στον 8ο, εκείνος ο πλανήτης θα βρίσκεται μέσα στον 8ο.

Ο Δίας λοιπόν,που θα μπει τώρα στους Διδύμους, θα διελαύνει τον 6ο σου αρχικά (όπως κάνει ήδη απ'τον Ταύρο εδώ και καιρό) και μετά, όταν περάσει απ'τη μοίρα όπου έχεις ακμή του 7ου, θα διελαύνει τον 7ο σου.

Όταν δε ο Δίας περάσει στον Καρκίνο, θα έχεις επιστροφή Δία, μια διέλευση αρκετά σημαντική στη ζωή μας, η οποία γίνεται κάθε 12 χρόνια περίπου.Αλλά γι'αυτό έχεις καιρό....

Quote Originally Posted by laparisienne View Post
    Γεια σου Ζυγάκι και

Ευχαριστω παρα πολυ ! Ησου πολυ κατανοητη! Τωρα καταλαβα..

Καλησπέρα και απομένα

Όντας καποιος ταυρος με άρη στους διδύμους(12ος) και δία στον υδροχόο (8ος οίκος) σε ποιον τομέα θα μπορούσαμε να πουμε οτι επηρεάζεται απο την είσοδο του δία στους Διδύμους??
    είνια θετική για εκείνον ??

ευχαριστώ πολύ

Quote Originally Posted by anail20 View Post
    Καλησπέρα και απομένα

Όντας καποιος ταυρος με άρη στους διδύμους(12ος) και δία στον υδροχόο (8ος οίκος) σε ποιον τομέα θα μπορούσαμε να πουμε οτι επηρεάζεται απο την είσοδο του δία στους Διδύμους??
    είνια θετική για εκείνον ??

ευχαριστώ πολύ
    Καλησπέρα.
    Σε παραπάνω ποστ η Κα Ζαχαριάδου, εξηγεί πως η διέλευση ενός πλανήτη από τους οίκους μας, φέρνει ανάλογα αποτελέσματα με αυτά των ήδη υπαρχουσών γενέθλιων όψεων.

1. Κοιτάς τις γενέθλιες όψεις
    2. αξιολογείς τη σημασία τους στους οίκους, και τα ζώδια.
    3. Ελέγχεις έαν ο διελαύνων πλανήτης, "αγγίζει" το συγκεκριμένο τρίγωνο.
    4. Ελέγχεις εάν υπάρχουν και άλλες όψεις με πλανήτες που ενεργοποιούνται με τη διέλευση αυτή του Δία.(πχ, εάν έχεις κάποιους πλανήτες στα μεταβλητά)
    5.Αναζητάς τους κυβερνήτες των οικων στους οποίους αναφέρεσαι και ελέγχεις αν υπάρχουν όψεις με το Δια.

Και τέλος,

...Αναζητάς στην τεράστια βιβλιοθήκη του myhoroscope αντίστοιχα άρθρα. Δεν ξεχνάς να ανοίξεις και το φόρουμ "Αρχείο".
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

7. Re: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 12/6/2012

Κοριτσια συγγνώμη που επεμβαίνω ενω δεν εχω να προσθεσω κατι αστρολογικα, απλα επι του πρακτεου,

Μια παοφαση δεν μπορει να ειναι προιον κακοδικιας. Αν το δικαστηριο δεν εχει εφαρμοσει σωστα τους νομους, υπαρχει καποιο ενδικο μεσο για να σωσει την κατασταση. μαλλον εννοιεται στην ερωτηση, αν θα ειναι υπερ η αποφαση ή κατά. Το διευκρινίζω για να διευκολυνω το ερωτημα που θα τεθει (πχ θε ειναι η αποφαση υπερ μου) σε περιπτωση χρησης της ωριαιας.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Θα ήθελα μια διευκρίνιση σχετικά με τις διελεύσεις..
    Διέλευση από έναν οίκο πότε θεωρούμε ότι γίνεται;
    Η απορία αυτή μου δημιουργήθηκε όταν έφτιαξα τον χάρτη των διελεύσεων για μια συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία ο Δίας ήταν στον ταύρο και εκεί που έλεγε 'Πλανητικές διελεύσεις σε γενέθλιους Οίκους' μου έβγαζε ότι ο Δίας πέρναγε από τον 5ο οίκο μου, ενώ εγώ στην ακμή του πέμπτου έχω τον κριό και δεν έχω κανέναν πλανήτη στον ταύρο...
    Επομένως, υπέθεσα ότι υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος εύρεσης του οίκου από τον οποίο περνάει κάποιος πλανήτης τον οποίο δεν γνωρίζω!

Όνομα:
    Τίνα

Τόνια μου δε νομίζω πως η Τερέζα ρωτά για την περίπτωση ωριαίας. Η απορία της περισσότερο σχετιζεται με την επιρροή του τετραγώνου του Δία/Ποσειδώνα κι αν μπορεί να δώσει κακοδικία.

Ελένη, ένας οίκος ξεκινά από κάποιες συγκεκριμένες μοίρες ενός ζωδίου και καταλήγει σε συγκεκριμένες είτε του ίδιου του ζωδίου που ξεκινά είτε του επόμενου. Αν για για παράδειγμα ο 5ος οίκος στον χάρτη σου ξεκινά στις 25 Κριού και τελειώνει στους 28 Ταύρου, τότε όποιος πλανήτης βρεθεί σ' συτές τις μοίρες είτε είναι στο ζώδιο του Κριού, είτε στου Ταύρου διελαύνει από τον 5ο σου οίκου.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Η ακμή του κάθε οίκου τι δηλώνει;Το σημείο από όπου ξεκινάει ο οίκος ή την μέση του οίκου;

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread