- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 63
-
24-09-2011, 01:04 PM #41
Re: Η σκοτεινή πλευρά των όψεων Σελήνης - Αφροδίτης
[QUOTE=Κοραλλία Μόζορα;133224]taurine,
το θυμόμουν ότι είχες πει πως η Σελήνη σου είναι στον 11ο σου και ο Ποσειδώνας στο 12ο. Όμως ο Ποσειδώνας είναι φυσικός κυβερνήτης του 12ου και βρίσκεται στον 12ο οίκο, έτσι η Σελήνη που είναι σε σύνοδο μαζί του χρωματίζεται έντονα από τα στοιχεία του 12ου οίκου.
Μια όψη από μόνη της δεν θα δείξει ανεμελιά, η ανεμελιά φαίνεται από πολλά στοιχεία σ' ένα χάρτη. Έχεις ακμή 12ου στον Τοξότη επομένως μάλλον έχεις ωροσκόπο στον Αιγόκερω και αν θυμάμαι καλά σε μια άλλη συζήτηση είχες πει ότι έχεις τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου. Αν όντως ισχύουν αυτά, δεν είναι στοιχεία που δείχνουν ανεμελιά, ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες.
Μια μοναχοκόρη ευκατάσταση που δεν ακούει ποτέ όχι και τα έχει όλα εύκολα σε σημείο που να μην μπορεί να αναλάβει αργότερα τις ευθύνες της δεν μου κάνει και για την πιο υγιή κατάσταση. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα είχε ενδιαφέρον για σένα να ψάξεις δυο πράγματα στον χάρτη σου. Το ένα είναι το γιατί μια γυναίκα τόσο θηλυκή και κοκέτα όσο η μητέρα σου προσπάθησε να περάσει μια εικόνα αγοροκόριτσου στην κόρη της και δεύτερον πώς η μητέρα σου με τετράγωνο Αφροδίτης/Σελήνης (παρόλο που είναι ασύμβατο τετράγωνο και κατά την γνώμη μου δεν έχει την ίδια συγκρουσιακή δύναμη ενός κανονικού τετραγώνου) πέρασε σε σένα τους ίδιους πλανήτες σε τρίγωνο.
Κα Μόζορρα,
Πράγματι ένα τετράγωνο Ηλιου/Κρόνου, σίγουρα δεν δείχνει αυτό που λέμε ανεμελιά, και εντυπωσιαζομαι που το θυμάστε από το χάρτη μου!:nuts:
Η ακμή του 12ου είναι στον Τοξοτη, όπως καλά διαπιστωσατε, αλλά και ο ωροσκόπος μου στις 28,52 του Τοξότη και όχι στην 1ο του Αιγόκερω όπως πίστευα, πριν χρησιμοποιήσω το υπολογιστικό πρόγραμμα του site. Ισως για αυτό να περίμενα "ανακούφιση" και ανεμελιά στα πρώτα νεανικά χρόνια που όμως δεν ήρθε ποτέ, παρα μόνο όταν γέννησα το κοριτσάκι μου στα 32, που πραγματικά ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Εκεί πίστεψα πως λειτουργεί το τρίγωνο σελήνης/αφροδίτης. Για το χάρτη μου, λογικά θεωρω πως οι υπόλοιπες όψεις του Κρόνου με προσωπικούς πλανήτες, έστω και εύκολες,σκίαζαν κάπως τα πρώτα χρόνια.
Όσο για την όψη τετραγωνου αφροδίτης/σελήνης της μαμάς, δεν ξέρω πως γίνεται να μεταβιβαστεί η όψη αυτή.
Η σελήνη της είναι στην τελευταία μοίρα του Τοξότη, και η Αφροδίτη της στις πρώτες μοίρες του Ζυγού, ναι μεν τετράγωνο, αλλά σε φιλικές μεταξύ τους ποιότητες.Μηπως τελικά δεν ευθύνεται η όψη αυτή για την τάση που είχε να με "αποθηλυκοποιήσει"? Μήπως ήταν ο Αρης της στο Ζυγό ο "δάκτυλος", που "ενοχλούσε" απέναντι στο δικό μου Κριο την Αφροδίτη και τον τον Αρη μου?
Με προβληματίσατε τωρα και καλώς το κάνετε.
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις παρατηρήσεις σας.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
24-09-2011, 02:40 PM #42
taurine,
γενικά δεν έχω πολύ καλή μνήμη αλλά εσύ έχεις μια θετική παρουσία μέσα στο σάιτ γι' αυτό και θυμάμαι πράγματα που έχεις πει κατά καιρούς.
Τα θέματα που υπάρχουν στον χάρτη μας δείχνουν θέματα της ψυχοσύνθεσής μας. Γι' αυτό δεν είναι ασυνήθιστο θέματα στους χάρτες των γονιών να "μεταβιβάζονται" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στους χάρτες των παιδιών. Αυτά τα θέματα δείχνουν πώς βιώσαμε εμείς συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των γονιών μας, τι μας επηρέασε απ' αυτούς περισσότερο.
Γι' αυτό μπορεί να δεις ένα τετράγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα μιας μητέρας να "μεταφέρεται" ως τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα στον χάρτη του παιδιού ή ο τρόπος που ένα παιδί βίωσε μια μητέρα με Σελήνη στον Σκορπιό να αποτυπώνεται στον δικό του χάρτη με ένα τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα. Ή ένας πατέρας με Ήλιο τετράγωνο/Πλούτωνα να αποτυπώνεται στον χάρτη του παιδιού του μ' ένα Πλούτωνα πάνω στον ωροσκόπο. Έτσι, εσύ καλό είναι να δεις γιατί ένα τετράγωνο της μητέρας σου το βίωσες ως τρίγωνο με τους συγκεκριμένους πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια; Γιατί η μητέρα σου σε ήθελε "διαφορετική" από την ίδια;
-
24-09-2011, 02:52 PM #43
Μόλις πρόσεξα τα τετράγωνα του Ερμή της μαμάς μου ως προς τον Πλούτωνα και του Ουρανού με τον Ποσειδώνα, σε 8ο και 5ο αντίστοιχα. Βαριές όψεις σε σημαντικούς οίκους, και η σελήνη με τον Αρη και το Δία είναι γωνιακοί.
Ευχαριστώ και πάλι για την επισήμανση.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
24-09-2011, 05:34 PM #44
Πολυ καλο αρθρο. Ευχαριστουμε.
Τωρα οσον αφορα στις αρνητικες οψεις Σεληνης/Αφροδιτης, ναι μεν οι γυναικες με τις οψεις αυτες μπορει να παρασυρονται απο τα ιδια τα συναισθηματα τους, αλλα σας πληροφορω πως οσες γυναικες γνωριζω να εχουν ειδικα Σεληνη Τετραγωνο Αφροδιτη, εχουν και ολεθριες σχεσεις με τις μητερες τους. Σε καποιες περιπτωσεις δε, οι μητερες δεν βλεπουν τις κορες τους απλα ανταγωνιστικα, αλλα προσπαθουν και με καθε μεσον [ψυχολογικοι εκβιασμοι κυριως], να καθηλωσουν τις κορες τους ωστε αυτες να μην ξεφυγουν απο τον μητρικο ελεγχο.
Αν δε, το παραπανω τετραγωνο βαλλεται και απο αλλο τετραγωνο/αντιθεση, μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια [σε βαρος της κορης βεβαια], σπαει καθε δεσμο μεταξυ της μανας και της κορης. Και καλα κανει γιατι πως να το κανουμε? Η ζωη προχωραει προς τα εμπρος, οχι προς τα πισω. Πιστεψτε με, εχω δει μανα να κοιταζει με φθονο την πανεμορφη κορη της. Εχω δει μανα να μην αντεχει να ακουσει ουτε εναν καλο λογο για την κορη της. Εχω δει μανα να κακολογει και μετα να προσβαλλει την κορη της, μπροστα στον αντρα της και στα παιδια της.
Δυστυχως πολλες απο τις κορες δεν καταφεραν να τερματισουν αυτην την κατασταση. Οποιες το κατορθωσαν, ανθισαν λιγο μετα.
Μηπως παιζει ρολο και σε ποια ζωδια ειναι τοποθετημενοι αυτοι οι Πλανητες? Δηλαδη σταθερα, παρορμητικα κτλ?
-
24-09-2011, 08:17 PM #45
theresa_alma, όλα παίζουν ρόλο σ' ένα χάρτη. Και τα ζώδια στα οποία γίνεται μια όψη και οι οίκοι αλλά κι ο υπόλοιπος χάρτης παίζει ρόλο στον τρόπο που θα διαχειριστεί ένα άτομο μια όψη.
-
24-09-2011, 09:24 PM #46
[QUOTE=maria76;133220]Nα πω σε όλους ότι μ'αρέσει πολύ αυτή η συζήτηση,γι'αυτό και τολμάω να μπω σε λεπτομέρειες,όπως και άλλα μέλη.Μπράβο σε όλους,γιατί χωρίς ο καθένας να κοιτάει την πάρτη του,όλοι μαθαίνουμε..
Δημήτρη,όπως προανέφερα,εμένα το άρθρο σου μου άρεσε και τον λόγο τον είπες μόνος σου.Το δικό μου τρίγωνο είναι υδάτινο,και εκτός από μια απρόσμενη δύναμη που πάντα μου δίνει η Σελήνη μου στο Σκορπιό,δε με λες και νικητή στη ζωή.Ούτε ηγετικό χαρακτήρα.
Πάντα κοιτούσα οι άλλοι να είναι καλά,γιατί αν δεν ήταν δεν ήμουν ούτε γω.Γεννήθηκα έτσι αλλά και χειραγωγήθηκα να σκέφτομαι έτσι.Τώρα που μεγάλωσα,ναι μεν έχω γίνει πιο απόλυτη και σκληρή,αλλά πάλι δεν διεκδικώ τα θέλω μου.
Συμφωνω απολυτα με οσα λεει το Μαρακι για το μεγαλο τριγωνο στα υδατινα ζωδια.
Διαθετω κι εγω ενα τετοιο και μαλιστα ειναι μερος απο ενα kite, σχημα που θεωρειται κατ εξοχην τυχερο.
Ωστοσο στο μεγαλο τριγωνο δεν περιλαμβανονται προσωπικοι πλανητες. Στο kite ομως περιλαμβανεται η συνοδος ηλιου-πλουτωνα.
Ως αποτελεσμα του τριγωνου σε αρη(πτωτικο), δια(ιχθεις), ποσειδωνα (σκορπιο) θεωρω την
πολυ καλη δουλεια μου και τους φιλους μου.
Απο το kite, θεωρω τυχερη την ενεργοποιηση του σ ενα πολυ σοβαρο τροχαιο ατυχημα στο παρελθον.
Ομως παρ οτι η προσωπικη μου ζωη δεν διαπρεπει σε τιποτα:bigsmile:, οφειλω να πω οτι παντοτε ενοιωθα τον εαυτο μου <τυχερο>. (δεν εχω κερδισει λαχειο).
Το ξερω οτι ειμαι καπως οφ τοπικ, αλλα το θυμηθηκα αφου εγραψα το ποστ.:embarrest
-
25-09-2011, 12:05 AM #47
Είχα πάρει φόρα και με μια παραπάνω λέξη φαίνεται να λέω"Δημήτρη μου άρεσε το άρθρο σου"...χωρίς το σου λοιπόν,τώρα το πρόσεξα.Μην με περάσετε και για αφηρημένη...ποιος?
Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
25-09-2011, 12:57 PM #48
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w
ontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Καλημέρα σας!!
Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα γράφετε, δίνουν ερέθισμα για σκέψη και επικοινωνία. Μάλιστα, έγιναν αφορμή για να εξετάσω για πολλοστή φορά το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης – Αφροδίτης μου και να ανακαλύψω ένα νέο στοιχείο. Η Σελήνη είναι κυβερνήτης του ASC μου, βρίσκεται στις 27ο μοίρες του Ταύρου στον 11ο οίκο. Η Αφροδίτη κυβερνήτης 4ου και 11ου, είναι τοποθετημένη στις 29ο του Λέοντα στον 2ο οίκο. Το τετράγωνο αυτό το βίωσα έντονα με τη μαμά μου λόγω της μόλις 17 χρόνων διαφοράς ηλικίας μας, η οποία μόλις αντιλήφθηκε την εφηβεία μου, προσπάθησε να με περιορίσει από φόβο μη χάσει τον έλεγχό μου. Ευτυχώς τα «φώτα» της στον Ταύρο κάνουν ένα ωραίο τρίγωνο με τον ήλιο μου και αυτό έσωζε την κατάσταση.
Περισσότερο δύστροπα όμως το βίωσα με τη συνονόματη γιαγιά μου, ένα πολύ δυναμικό στοιχείο για την εποχή της, για την οποία έτρεφα αισθήματα αγάπης – μίσους, που ομολογώ, δεν έχω ξεπεράσει ακόμα και σήμερα. Έζησα μαζί της για σημαντικό διάστημα της ζωής μου και η επίδρασή της πάνω μου υπήρξε καταλυτική για σημαντικά ζητήματα του μέλλοντός μου. Δεν ήταν μια παραδοσιακή γιαγιά που όλοι γνωρίζουμε. Με τη μόρφωση και ανεξαρτησία της μου διεύρυνε τους πνευματικούς ορίζοντες, όμως από την εφηβεία μου και μετά ίσως καθρέπτισε μέσα από μένα δεδομένα της δικής της ζωής που δεν τα αποδέχτηκε ποτέ… Και τότε έγινε καταπέλτης, θέλησε να με ισοπεδώσει. Θυμάμαι πάντα την έκφρασή της όταν μου έλεγε ότι επειδή έχω το όνομά της θα πρέπει να είμαι αντάξιά του, διαφορετικά δε μου αξίζει, χαχαχ… Και πράγματι προσπαθούσα πολύ για την επιβράβευσή της, πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τι θα σκεφτεί η γιαγιά. Περίπου στα 28 μου απεγκλωβίστηκα από αυτό.
Ένα επίσης ζωτικό στοιχείο αυτής της όψης τετραγώνου Σελήνης – Αφροδίτης, έρχεται να ενισχύσει στο χάρτη μου ο Ουρανός από το Ζυγό στον 4ο οίκο, ο οποίος υποδέχεται αμοιβαία τη Σελήνη από οίκο και κάνει μαζί της όψη 150ο και τετράγωνο με Ωροσκόπο, λειτουργώντας εντελώς διασπαστικά στα αιτήματά της και παράλληλα εξαγωνίζει την Αφροδίτη μου πριμοδοτώντας τη από τη μια, αλλά δημιουργεί μεγάλη σύγχυση ρόλων ανάμεσα στη μάνα – τροφό Σελήνη και ερωμένη Αφροδίτη, όπως πολύ σωστά αναφέρει η κ. Μόζορα. Ανακάλυψα λοιπόν, με αφορμή τα γραφόμενά σας, ότι υπάρχουν περίοδοι της ζωής μου όπου βγαίνει πιο «ενισχυμένη» η Σελήνη, λειτουργώντας ως δύναμη καταστολής των αιτημάτων της Αφροδίτης. ΣΆ αυτές τις περιόδους «παραδόξως?», οι σχέσεις μου με τις γυναίκες της οικογένειας (μαμά και γιαγιά) είναι αρμονικές. ¶λλες πάλι περιόδους η Αφροδίτη κερδίζει κατά κράτος, αποτινάσσοντας από πάνω της οτιδήποτε δεσμευτικό και πνιγηρό που ασκείται στον ερωτισμό της. Τότε οι σχέσεις μου με τα δύο θηλυκά πρότυπα διαταράσσονται, δεν είμαι πια η αγαπημένη εγγονή της γιαγιάς μου… Είναι πολύ κουραστική αυτή η εξισορρόπηση και παρά το γεγονός ότι η Σελήνη κάνει πολύ ωραία τρίγωνα με ¶ρη, Ερμή κι ένα οριακό με Πλούτωνα, δεν παύει να λειτουργεί το τετράγωνο με την Αφροδίτη.
Τον πρώην σύζυγό μου τον επέλεξα με τη «λογική» της ταυρίσιας Σελήνης που διψούσε για ασφάλεια και τον χώρισα κάτω από το αίτημα του εδώ και τώρα ανεξαρτησία, της Αφροδίτης…
Αν έχετε κάποια πρόταση για το πώς θα ισορροπήσουν οι δύο κυρίες, παρακαλώ να μου πείτε.. Πάντως η ταυρίνα Σελήνη μαγειρεύει εκπληκτικά :embarrestΔ.Κ
-
25-09-2011, 04:48 PM #49
Πάντως η ταυρίνα Σελήνη μαγειρεύει εκπληκτικά :embarrest[/QUOTE]
Και ξέρει να εκτιμάει όλα τα ωραία επίσης! Μαζί με μια Αφροδίτη στα Ψάρια, κάνουν θαύματα!:toung:Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
25-09-2011, 08:00 PM #50
Συγνωμη εγω εκανα καποιο λαθος!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.