s
[Συζήτηση] Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 70

Re: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο

Γεια σου, doukas.

Το εξήγησα σε προηγούμενο ποστ στο θέμα εδώ.

Όνομα:
    Γιώργος

να πω και εγώ το τρίγωνο μου:

Ουρανός - Κρόνος - Ερμής
    θέσεις : 1ος Σκορπιός, 10ος Παρθένος , 9ος Καρκίνος.

Δεν μου φαίνεται και εύκολο τριγωνάκι. Θα με ταλαιπωρεί ο Κρόνος ως τα γηρατειά!!!
    Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος!!!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Δεν είναι μεγάλο τρίγωνο, το μεγάλο τρίγωνο θα το διακρίνεις στον χάρτη σαν ένα ισόπλευρο τρίγωνο - δηλαδή έναν κλειστό σχηματισμό όπως το τριγωνάκι για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Στην περίπτωσή σου θα έπρεπε να είχες πλανήτες στους οίκους 1, 5, και 9 που ο καθένας να σχηματίζει τρίγωνο προς τους δύο άλλους.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Όπως το λες δεν πρόκειται για μεγάλο τρίγωνο αλλά για ένα απλό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και ένα άλλο με τον Ερμή και Δία. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό γιατί να είναι κακό; Συνήθως δείχνει ένα άτομο που έχει ανάγκη από περιθώρια ελευθερίας για να προστατεύει την μοναδικότητα και την διαφορετικότητά του. Επίσης μπορεί να δείξει ένα ενδιαφέρον για ιδέες περισσότερο κοινωνικές.
    λοιπον διαβαζοντας το αρθρο πιο προσεκτικα και κοιταζοντας ξανα το χαρτη μου ειδα ενα τριγωνο της αφροδιτης με τον ποσειδωνα και ποσειδωνα τριγωνο ερμη. οποτε αυτο συνοψιζεται ως ενα μεγαλο τριγωνο αφροδιτης ποσειδωνα και ερμη? εχω αφροδιτη στο λεοντα, ποσειδωνα στον τοξοτη και ερμη στην παρθενο. τι σημαινει αυτο? ποιον τομεα της ζωης μου επηρεαζει? ελπιζω πως το καταλαβα καλα. επισης το μεσουρανημα δεν ειναι δυνατον να σχηματιζει μεγαλο τριγωνο πρεπει να ειναι μονο καποιος πλανητης? ευχαριστω

Το άρθρο αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον, γιατί πολλές φορές αναρωτιώμουν αν όντως οι όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο είναι καθοριστικές για την εξελικτική πορεία της ζωής μας.
    Προσωπικά δεν έχω τρίγωνο στο ωροσκόπιό μου, έχω μόνο έντονα τετράγωνα, αντιθέσεις και κανά δυο συνόδους. Τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις είναι τόσα πολλά που σχηματίζουν σταυρό στα 4 παρορμητικά ζώδια.
    Παρατηρούσα πάντοτε τα άτομα που έχουν έντονα ή και μεγάλα τρίγωνα στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους. Δεν μπορώ να πω ότι είναι πάντοτε τυχερά, ή ότι επαναπαύονται στην εύνοια που προσφέρουν τα τρίγωνα αυτά. Μόνο μπορώ να πω ότι ίσως έχουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνονται πιο εύκολα τις καταστάσεις που θα τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους παρουσιάζονται. Επίσης παρατήρησα ότι συνειδητοποιούν ευκαιρίες που άλλοι ίσως να μην τις αντιλαμβάνονται τόσο εύκολα.
    Παραδέχομαι ότι προσωπικά τις περισσότερες φορές ενεργούσα εσφαλμένα στηριζόμενη σε λαθεμένη αντίληψη των πραγμάτων (πιστεύω ότι σε αυτό οφείλεται στις δύσκολες όψεις του ωροσκοπίου μου), αλλά μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα στάθηκα πιο τυχερή στη ζωή μου από αυτούς που είχαν μεγάλα τρίγωνα ή και τρίγωνα γενικώς στα ωροσκόπιά τους.

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by vikaki11 View Post
    λοιπον διαβαζοντας το αρθρο πιο προσεκτικα και κοιταζοντας ξανα το χαρτη μου ειδα ενα τριγωνο της αφροδιτης με τον ποσειδωνα και ποσειδωνα τριγωνο ερμη. οποτε αυτο συνοψιζεται ως ενα μεγαλο τριγωνο αφροδιτης ποσειδωνα και ερμη? εχω αφροδιτη στο λεοντα, ποσειδωνα στον τοξοτη και ερμη στην παρθενο. τι σημαινει αυτο? ποιον τομεα της ζωης μου επηρεαζει? ελπιζω πως το καταλαβα καλα. επισης το μεσουρανημα δεν ειναι δυνατον να σχηματιζει μεγαλο τριγωνο πρεπει να ειναι μονο καποιος πλανητης? ευχαριστω
    Δεν είναι ακριβώς έτσι. Για να υπάρχει μεγάλο τρίγωνο θα πρέπει και η Αφροδίτη να κάνει τρίγωνο με τον Ερμή, που προφανώς δεν ισχύει. Αν καταλαβαίνω καλά Αφροδίτη και Ερμής θα πρέπει να βρίσκονται σε κάποια ανοικτή σύνοδο, έστω σε διαφορετικά ζώδια.
    Όσο αναφορά τους τομείς της ζωής σου θα πρέπει να δεις τους οίκους που βρίσκονται οι πλανήτες
    Ναι, καλό θα είναι να μην περιλαμβάνουμε το Μεσουράνημα στους σχηματισμούς. Το Μεσουράνημα όπως και άλλα σημεία του χάρτη δέχεται την ενέργεια των πλανητών, δεν ασκεί δική του ενέργεια.

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by kassy View Post
    μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα στάθηκα πιο τυχερή στη ζωή μου από αυτούς που είχαν μεγάλα τρίγωνα ή και τρίγωνα γενικώς στα ωροσκόπιά τους.

Όπως εξήγησε η Κοραλλία, τα μεγάλα τρίγωνα φέρνουν μια ευκολία και άνεση στους τομείς που επηρεάζουν. Τους έρχονται πιο βολικά κάποια πράγματα και ίσως είναι αυτό που αναφέρεις ότι ξεπερνάνε εύκολα κάποια εμπόδια. Αυτό δεν είναι πάντα καλό αφού έτσι μπορεί να δημιουργηθεί μια συνολικότερη στάση ζωής.
    Γενικά στη ζωή μας χρειαζόμαστε και τις εύκολες και τις δύσκολες στιγμές. Αν πρέπει συνέχεια να δίνουμε μάχη στο τέλος θα γονατίσουμε. Αν δεν δώσουμε ποτέ μάχη δεν θα φτιάξουμε χαρακτήρα. Το σημαντικό είναι να μπορούμε να διακρίνουμε πότε πρέπει να αγωνιστούμε και πότε να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.

Όνομα:
    διδυμινα

ηθελα ναρωτησω τι σημαινει οταν εχεις μεγαλο τριγωνο μεταξυ των πλανητων ποσειδωνας αναδρομος στον τοξοτη στον 1 οικο β.δεσμος στους διδυμουσ αναδρομος στον 7 οικο και σεληνη στην παρθενο στον 9 οικο...οι πλανητες μεταξυ τους κανουν τετραγωνα,ωστοσο...

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by stellamou View Post
    ηθελα ναρωτησω τι σημαινει οταν εχεις μεγαλο τριγωνο μεταξυ των πλανητων ποσειδωνας αναδρομος στον τοξοτη στον 1 οικο β.δεσμος στους διδυμουσ αναδρομος στον 7 οικο και σεληνη στην παρθενο στον 9 οικο...οι πλανητες μεταξυ τους κανουν τετραγωνα,ωστοσο...
    Δεν είναι καθόλου καθαρό τι θέλεις να ρωτήσεις. Αναφέρεις ότι οι πλανήτες κάνουν τετράγωνα μεταξύ τους αλλά ρωτάς για Μεγάλο Τρίγωνο. Ανάμεσα στον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο και στο Βόρειο Δεσμό στον 7ο οίκο μόνο αντίθεση θα μπορούσε να σχηματιστεί. Πάντως καλό είναι σχηματισμοί όπως το Μεγάλο Τρίγωνο να λαμβάνεται υπόψη μόνο μεταξύ πλανητών κι όχι σημείων όπως ο Βόρειος Δεσμός (ο οποίος είναι πάντα ανάδρομος – δεν χρειαζόταν η διευκρίνηση).

γεια ειχα ρωτησει και πιο παλια γα το μεγαλο τριγωνο..εχω μεγαλο τριγωνο αρη-σεληνη-ποσειδωνα στους οικους 7-11-3 αντιστοιχα.. αλλα διαβαζοντας τον χαρτη ειδα οτι συνδεονται με τον πλουτωνα στον 1 οικο.. εξαγωνο πλουτωνα-σεληνης, εξαγωνο πλουτωνα-ποσειδωνα και αντιθεση πλουτωνα-αρη(πλουτωνας στον προτο οικο στον σκορπιο)ααα και εχω ηλιο στον λεοντα.. . τι ακριβως τασεις δινουν αυτες οι οψεις?? ευχαρηστω εκ των προτερων :bigsmile:

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)