- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 140
-
30-01-2011, 05:09 PM #41
Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
Αν θυμάμαι καλά ο Ερμής ήταν στις 14 μοίρες και ο Κρόνος στις 17;
Η όψη αυτή είναι συγκλίνουσα και έδειχνε την απόσταση και τα προβλήματα που θα προέκυπταν κατά την διάρκεια της συνάντησης μεταξύ μητέρας και γιου. Οταν γυρίσει ορθόδρομος πιθανόν να έχουμε επάναληψη των ίδιων γεγονότων.
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση για ένα τρίμηνο δεν πρέπει να γίνει καμιά προσπάθεια επανασύνδεσης μητέρας και γιου, αν φυσικά η γυναίκα έχει διάρκεια ζωής μέχρι τότε.
-
01-02-2011, 04:01 PM #42
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Αν η ερώτηση είναι αρνητική (π.χ. αν θα χωρίσει κάποιος) και οι κυβερνώντες πλανήτες έχουν θετική όψη, αυτό είναι θετικό ή αρνητικό για την απάντηση;
-
01-02-2011, 06:05 PM #43
-
01-02-2011, 06:29 PM #44
Κι εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι.
Όταν σε θέματα Ωριαίας η απάντηση είναι αρνητική αλλά αυτό ανατρέπεται τελικά και η έκβαση είναι θετική (αυτό που επιθυμούσαμε επιβεβαιώνεται κι ας μας έδινε η Ωριαία άρνηση), σε αυτή την περίπτωση όλα είναι μια χαρά και η "ανατροπή" είναι καλοδεχούμενη.
Όμως όταν η απάντηση σε Ωριαία είναι θετική αλλά (και αφού έχουμε δώσει το μάξιμουμ στο χρονικό περιθώριο) αυτή δεν "βγαίνει" αυτό πού οφείλεται?
Τι ερμηνεία μπορούμε ή πρέπει να δώσουμε σε αυτή την περίπτωση?
Ότι το σύμπαν για παράδειγμα δεν μας συμπαθεί ?
Ότι θέλει να μας διδάξει υπομονή?:unsure:
Ότι μας παραπέμπει εμμέσως πλην σαφώς σε μέντιουμ για να μας δώσει μια απάντηση στο θέμα μας?:toung:
Ότι ήταν κουρασμένο την στιγμή που θέσαμε το ερώτημά μας και μπέρδεψε τις απαντήσεις?
Όπως καταλαβαίνετε έχω θέμα με μια Ωριαία που ακόοοοοομη την περιμένω να επαληθευτεί κι αυτή αρνείται πεισματικά κι επειδή δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό προσπαθώ να δω το θέμα με χιούμορ όοοοοοσο περιμένω.:noworry:
Αλλά το ερώτημα ισχύει.
Πού οφείλονται τέτοια "φαινόμενα"?
Σας ευχαριστώ :bigsmile:
-
01-02-2011, 06:40 PM #45
Καλησπερα.
Αν καταλαβα καλα, απλα α κ ο μ η δεν εχει επαληθευθει.
Επειδη ενα προβλημα που αντιμετωπιζω στην ωριαια, ειναι ο χρονος που θα πραγματοποιηθει κατι, εισαι σιγουρη οτι εχεις λαβεις υπ οψιν ολες τις παραμετρους?
Εμενα μου φαινεται μαρτυριο.εκτος αν οι δεικτες ειναι στα παρορμητικα και σε παρορμητικους οικους.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmi le:
-
01-02-2011, 08:24 PM #46
Ένα θα σου πω : ακόμη θυμάμαι την λέξη ΑΓΝΩΣΤΟ στο πινακάκι που δίνει στο βιβλίο της η Γιαννακοπούλου και αφορά τον χρονικό προσδιορισμό όταν οι δείκτες πέφτουν στα σταθερά
Αλλά σκεφτόμουν, η ανίδεη, μήπως είναι λίγο υπερβολική η συγγραφέας.
Μα είναι δυνατόν να ισχύει αυτό το "ΑΓΝΩΣΤΟ"?:blink::bigsmile:
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει εδώ :suspiciou και βρήκε αυτό τον τρόπο ο Lilly να το καλύψει
Η Κεκαυμένη:bigsmile:
-
01-02-2011, 09:00 PM #47
Η δεν εχει θεσει σωστα την ερωτηση η οτι την εχεις "καψει" κανωντας πολλες φορες παρομοιες ερωτησεις .Η εχεις θεσει την ερωτηση σε μερα που εσυ αποφασισες να την θεσεις γιατι "ηξερες" τι απαντηση θα παρεις.
Επισης ,το θεμα με την αρνητικη η θετικη απαντηση ειναι αρκετα περιπλοκο.Πρεπει να εχεις εκτος απο γνωση στις οψεις ,στοιχεια,ποιοτητες,μοιρες, αστεροειδεις,ορια ,προσωπα κ.λ.π
Εκτος αν η απαντηση "φωναζει" απο μονη της .
Παντως καλο ειναι να μας ξαφνιαζει και το συμπαν που και που :toungευχαριστα εννοω).
Εδω που τα λεμε αφου εχει την δυνατοτητα να ξαναθεσει την ερωτηση μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα (η αν εχουν αλλαξει καποια πραγματα απο τοτε που εθεσες την ερωτηση )οτι απλα προβλεπεις την ταση που υπαρχει για το γεγονος ,αν εξελλιχθει θετικα η αρνητικα οποτε οπως και μια αρνητικη η θετικη οψη σε ενα προοδευτικο μπορει να εχει ενα ποσοστο ατυχιας.
-
01-02-2011, 11:45 PM #48
[QUOTE=hattie23;119590]
η οτι την εχεις "καψει" κανωντας πολλες φορες παρομοιες ερωτησεις .
Η εχεις θεσει την ερωτηση σε μερα που εσυ αποφασισες να την θεσεις γιατι "ηξερες" τι απαντηση θα παρεις.
Επισης ,το θεμα με την αρνητικη η θετικη απαντηση ειναι αρκετα περιπλοκο.Πρεπει να εχεις εκτος απο γνωση στις οψεις ,στοιχεια,ποιοτητες,μοιρες, αστεροειδεις,ορια ,προσωπα κ.λ.π
ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ αυτό έχω καταλάβει εγώ έως τώρα.
Εκτος αν η απαντηση "φωναζει" απο μονη της .
Παντως καλο ειναι να μας ξαφνιαζει και το συμπαν που και που :toungευχαριστα εννοω).
Ελπίζω να μην είμαι off topic έως τώρα,ευχαριστώ για την συμπαράσταση!
-
01-02-2011, 11:59 PM #49
aktina μου, τι θα πει αρνητική ερώτηση;
Είναι πολύ διφορούμενο το ερώτημα, καταρχήν "ο Γιάννης θελουμε να χωρίσει ή όχι";
Οπως και να χει αν ο Γιάννης βρίσκεται σε ευνοική όψη με την σύντροφο, όχι δεν χωρίζει.
sei η hαttie23 πολύ σωστά επισημαίνει κάποια πράγματα.
Οι περισσότεροι από εσάς δεν βάζετε σωστές ερωτήσεις γι αυτό και δεν μπορείτε να πάρετε απαντήσεις.
Σήμερα με ρώτησε μια πελάτισσα αν ο σύντροφος με τον οποίο βρίσκεται τώρα θα κάνει άλλη σχέση.
Δεν το δέχτηκα το ωριαίο αυτό, τι θα πει αν θα κάνει άλλη σχέση; Ναι κάποια στιγμή θα κάνει, εννοείται.
Για να θεωρηθεί σωστή η ερώτηση θα έπρεπε να ρωτήσει "Μέσα στο επόμενο τρίμηνο, εξάμηνο κτλ. θα απιστήσει ο σύντροφος μου";
Εχουμε πει πολλές φορές ότι τα ερωτήματα πρέπει να είναι σαφή ενώ καλο είναι να προσδιορίζετε τον χρόνο εσείς οι ίδιοι.
Για παράδειγμα, "θα αποκτήσω παιδί μέσα στα επομένα δυο χρόνια";
Επιπλέον ποιος ερμήνευσε το ωριαίο, ήταν όντως θετικό;
Επίσης, το ενδεχόμενο για να μην έχει γίνει σωστή ανάλυση πάντα παίζει.:bigsmile:
-
02-02-2011, 12:21 AM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.