- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 46 of 46
Thread: Προοδευμένος Άρης
-
11-12-2011, 11:17 PM #41
Re: Προοδευμένος Άρης
Μαλιστα . Προβλεπεται δηλαδη "περιεργη " χρονια .Εβλεπα το τριγωνο που θα γινει μεταξυ ηλιου -σεληνης σε προοδευτικο και ηλιακο τοξο και "ονειρευομουν" οτι για λιγο θα ερθει σε μια ισορροπια το πραγμα ...Αλλα τελικα που ?
Με λιγα λογια ενεργοποιειται με το τριγωνο η οψη χιαστι που εχω αναμεσα στα φωτα στο γενεθλιο . Αρα να υποθεσω οτι και το τριγωνο μεταξυ σεληνης-διας στο ηλιακο τοξο θα λειτουργησει σαν τετραγωνο (την γενεθλια οψη που ηδη υπαρχει στον προοδευτικο μου χαρτη ).
Δεν σωζομαι .
-
12-12-2011, 09:21 AM #42
hattie,
οι δευτερεύουσες όψεις (όπως η χιαστί) δεν ενεργοποιούνται στα προγνωστικά συστήματα. Έτσι, θα ισχύει το τρίγωνο Σελήνης/Ήλιου που έχεις στο τόξο και στο προοδευτικό. Το τρίγωνο Σελήνης/Δία που έχεις στο τόξο θα λειτουργήσει ως τετράγωνο αν υπάρχει τετράγωνο μεταξύ τους στον γενέθλιο χάρτη.
-
12-12-2011, 06:40 PM #43
Συγγνωμη μια ακομα ερωτηση . Αυτο ισχυει και αντιθετα ? Μια οψη χιαστι σε προγνωστικο χαρτη δεν ενεργοποιει μια οψη σε γενεθλιο ?
Παραδειγμα , εχω οχη χιαστι πλουτωνα -ωροσκοπου στον προοδευτικο χαρτη αυτη δεν ενεργοποιει το γενεθλιο τετραγωνο μεταξυ των δυο ?
-
12-12-2011, 09:20 PM #44
Ναι, hattie, ισχύει και αντίθετα.
-
14-12-2011, 12:22 PM #45
Κυρια Μοζορα, να δω κι εγω αν καταλαβα καλα, γιατι απο το 2010 εχω ενα αγχος με τον προοδευμενο αρη.
Στο γενεθλιο υπαρχει οψη χιαστι αρη-κρονου. Στο προοδευτικο του 2012(δευτερευουσες), θα σχηματιστει ακριβης αντιθεση του προοδευμενου αρη με τον γενεθλιο κρονο. Αδικα ανησυχω τοσο καιρο? Τι πρεπει να υποθεσουμε αν την ιδια περιοδο ο αρης δεχεται επισης την επιδραση του διελαυνοντος πλουτωνα?
Μ αυτη την ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω κατι γενικοτερο.
Εχω διαβασει στο παρελθον, οτι ενας πτωτικος πλανητης η καλυτερα ενας αρνητικα τοποθετημενος πλανητης, ακομη κι αν προοδευτικα σχηματισει μια θετικη οψη δεν εχει την δυνατοτητα να δημιουργησει θετικα αποτελεσματα.
Σας παρακαλω θα ηθελα την γνωμη σας.
-
14-12-2011, 08:31 PM #46
SAGIVI, θα λειτουργήσει η αντίθεση του προοδευμένου Άρη με τον γενέθλιο Κρόνο σου και όχι η χιαστή. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τον τράνζιτ Πλούτωνα φυσικά. Το πόσο σημαντική θα είναι αυτή η αντίθεση θα το κρίνεις και από άλλα πράγματα. Ό,τι είναι σημαντικό σε μια χρονιά συνήθως επαναλαμβάνεται με διάφορους τρόπους.
Ένας πλανήτης σε αδυναμία ή πτώση όταν σχηματίζει θετική όψη στο ηλιακό τόξο ή στα προοδευτικά φέρνει θετικό γεγονός αλλά μετά από δυσκολίες, εμπόδια ή καθυστερήσεις.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.