s
Προοδευμένος Άρης - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 46 of 46

Re: Προοδευμένος Άρης

Μαλιστα . Προβλεπεται δηλαδη "περιεργη " χρονια .Εβλεπα το τριγωνο που θα γινει μεταξυ ηλιου -σεληνης σε προοδευτικο και ηλιακο τοξο και "ονειρευομουν" οτι για λιγο θα ερθει σε μια ισορροπια το πραγμα ...Αλλα τελικα που ?

Με λιγα λογια ενεργοποιειται με το τριγωνο η οψη χιαστι που εχω αναμεσα στα φωτα στο γενεθλιο . Αρα να υποθεσω οτι και το τριγωνο μεταξυ σεληνης-διας στο ηλιακο τοξο θα λειτουργησει σαν τετραγωνο (την γενεθλια οψη που ηδη υπαρχει στον προοδευτικο μου χαρτη ).

Δεν σωζομαι .

hattie,

οι δευτερεύουσες όψεις (όπως η χιαστί) δεν ενεργοποιούνται στα προγνωστικά συστήματα. Έτσι, θα ισχύει το τρίγωνο Σελήνης/Ήλιου που έχεις στο τόξο και στο προοδευτικό. Το τρίγωνο Σελήνης/Δία που έχεις στο τόξο θα λειτουργήσει ως τετράγωνο αν υπάρχει τετράγωνο μεταξύ τους στον γενέθλιο χάρτη.

Συγγνωμη μια ακομα ερωτηση . Αυτο ισχυει και αντιθετα ? Μια οψη χιαστι σε προγνωστικο χαρτη δεν ενεργοποιει μια οψη σε γενεθλιο ?

Παραδειγμα , εχω οχη χιαστι πλουτωνα -ωροσκοπου στον προοδευτικο χαρτη αυτη δεν ενεργοποιει το γενεθλιο τετραγωνο μεταξυ των δυο ?

Ναι, hattie, ισχύει και αντίθετα.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Κυρια Μοζορα, να δω κι εγω αν καταλαβα καλα, γιατι απο το 2010 εχω ενα αγχος με τον προοδευμενο αρη.

Στο γενεθλιο υπαρχει οψη χιαστι αρη-κρονου. Στο προοδευτικο του 2012(δευτερευουσες), θα σχηματιστει ακριβης αντιθεση του προοδευμενου αρη με τον γενεθλιο κρονο. Αδικα ανησυχω τοσο καιρο? Τι πρεπει να υποθεσουμε αν την ιδια περιοδο ο αρης δεχεται επισης την επιδραση του διελαυνοντος πλουτωνα?

Μ αυτη την ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω κατι γενικοτερο.

Εχω διαβασει στο παρελθον, οτι ενας πτωτικος πλανητης η καλυτερα ενας αρνητικα τοποθετημενος πλανητης, ακομη κι αν προοδευτικα σχηματισει μια θετικη οψη δεν εχει την δυνατοτητα να δημιουργησει θετικα αποτελεσματα.

Σας παρακαλω θα ηθελα την γνωμη σας.

SAGIVI, θα λειτουργήσει η αντίθεση του προοδευμένου Άρη με τον γενέθλιο Κρόνο σου και όχι η χιαστή. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τον τράνζιτ Πλούτωνα φυσικά. Το πόσο σημαντική θα είναι αυτή η αντίθεση θα το κρίνεις και από άλλα πράγματα. Ό,τι είναι σημαντικό σε μια χρονιά συνήθως επαναλαμβάνεται με διάφορους τρόπους.

Ένας πλανήτης σε αδυναμία ή πτώση όταν σχηματίζει θετική όψη στο ηλιακό τόξο ή στα προοδευτικά φέρνει θετικό γεγονός αλλά μετά από δυσκολίες, εμπόδια ή καθυστερήσεις.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)