s
Γάμος and the city... - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 168
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Γάμος and the city...

Quote Originally Posted by altamira View Post
    Ενοχές δε νιώθω! Αλλά είναι μερικοί άνθρωποι που από τον τρόπο τους νιώθεις "κάπως" και καταλήγεις να απολογείσαι. Βέβαια, αν αυτό συνεχίζεται, ε γίνομαι επιθετική, ίσως εριστική, λέγοντας την άποψή μου, αλλά και πάλι δε νιώθω καλά! Τελικά, υπάρχει μια λύση! Να κάβουμε παρτίδες από αυτούς τους ανθρώπους! :nuts: Και μετά σου λένε για αποξένωσηηηη!!!!
    Θυμήθηκα (πολλά είναι η αλήθεια τώρα)αλλά θα σου πώ το αγαπημένο μου αμερικανικο ρητό:"It's my way or the highway"! :bigsmile:
    Μερικοί "δρομοι"συνεπάγονται όχι την αποξένωση ακριβώς,αλλά οπωσδήποτε κάποιες "συνέπειες"!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Δεν ξερω αν το εχετε υπ οψιν σας, παντως εδω και μερικα χρονια, οταν κλεινεις τα 18 εισαι δια νομου κυρια [του εαυτου σου υποθετω, μια και ενηλικιωνεσαι...]:bigsmile:
    Εχει αποσυνδεθει πλεον ο χαρακτηρισμος απο την ιδιοτητα της παντρεμενης. [οχι πια, κυρια μεσω του κυριου... ]
    Ο χαρακτηρισμός έχει αποσυνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά άντε πες τους το. Που νομίζουν πως αν δεν έχει κάποιον να σε προστατεύει(άντρα φυσικά) είσαι το κοινωνικό παράδοξο, ανέκδοτο των γειτόνων και μαύρο πρόβατο στο οικογενειακό ράφι( όπου αντί για φωτογραφίες τους κατσικώθηκες εσύ).:embarrest

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Δεν ξερω αν το εχετε υπ οψιν σας, παντως εδω και μερικα χρονια, οταν κλεινεις τα 18 εισαι [B]δια νομου[/B κυρια [του εαυτου σου υποθετω, μια και ενηλικιωνεσαι...]:bigsmile:
    Εχει αποσυνδεθει πλεον ο χαρακτηρισμος απο την ιδιοτητα της παντρεμενης. [οχι πια, κυρια μεσω του κυριου... ]
    Μα από το στόμα μου το πήρες..... :nuts: καθένας είναι κύριος-κυρία του εαυτού του!

Quote Originally Posted by kiaRRa
    Ο χαρακτηρισμός έχει αποσυνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά άντε πες τους το. Που νομίζουν πως αν δεν έχει κάποιον να σε προστατεύει(άντρα φυσικά) είσαι το κοινωνικό παράδοξο, ανέκδοτο των γειτόνων και μαύρο πρόβατο στο οικογενειακό ράφι( όπου αντί για φωτογραφίες τους κατσικώθηκες εσύ).
    Δεν θα μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα! Πόσο δίκιο έχεις.... πόσο δικιο έχουμε όλοι μας και άντε να το βρούμε!

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by kiaRRa
    Που νομίζουν πως αν δεν έχει κάποιον να σε προστατεύει(άντρα φυσικά) είσαι το κοινωνικό παράδοξο, ανέκδοτο των γειτόνων και μαύρο πρόβατο στο οικογενειακό ράφι( όπου αντί για φωτογραφίες τους κατσικώθηκες εσύ).:embarrest

Αψογη περιγραφη!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
    Και εχω υπ οψιν μου και περιπτωσεις ουκ ολιγαις, οπου αντιστοιχη πιεση δεχονται και οι υιοι της οικογενειας!!
    Υπαρχει τετοια περιπτωση στα μελη του site; Αν ναι, να μας πουνε τον καημο τους, γιατι παιζουμε μονοτερμα!! :bigsmile: :toung: :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Για τους άντρες νομίζω πως η αιώνια ευχή είναι "πρόσεχε λεβέντη μου(θα τον στείλουμε και στην προεδρική φρουρά) μη σε τυλίξει καμία επιτήδεια". Ενω εμείς δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Εχουμε το πράσινο φως να τυλίξουμε όποιον βρεθεί στο διάβα μας.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Για τους άντρες νομίζω πως η αιώνια ευχή είναι "πρόσεχε λεβέντη μου(θα τον στείλουμε και στην προεδρική φρουρά) μη σε τυλίξει καμία επιτήδεια". Ενω εμείς δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Εχουμε το πράσινο φως να τυλίξουμε όποιον βρεθεί στο διάβα μας.
    Α!!! ρε Ελληνίδες μανάδες!!! Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί οι άνδρες δεν είναι έτσι όπως ήταν παλιά:toung:
    Στις ελληνικές οικογένειες, ακολουθούμε το ρητό: "Τα καλά και συμφέροντα"
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Μόνο το ταπεράκι έξω από το στρατόπεδο νομίζατε είναι το πρόβλημα τους? Λάθος, το ζητούμενο είναι να μην κακοπέσει το παλικάρι τους στα αδίστακτα νύχια μας.

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Μην ανησυχείς kiaRRa... και αν δε βρεθεί κανείς στο διάβα σου, θα σου βρουν οι άλλοι.... :toung: Και μετά αυτοτυλιχτείτε με την ησυχία σας!!!
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Αχ!! ένα θέμα - ανάθεμα, που άνοιξε η DrMaroulita.
    Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο κατά της προσωπικής ελευθερίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου,(αν βέβαια θεωρήται "κανονικός" άνθρωπος μια ανύπαντρη γυναίκα 25+):toung:
    Για το τί ακριβώς συμβαίνει δεν θα προσθέσω τίποτα, έχω καλυφθεί πλήρως απ' τις προλαλήσασες.
    Κουράγιο, μούρη μέχρι τα γόνατα και κόψιμο της καλημέρας σε πιεστικούς συγγενείς, και αν καταφέρετε να τους κάνετε να πιστέψουν ότι είναι άδικος ο κόπος τους να σας οδηγήσουν στην αγχόνη, θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα για να βρήτε την ησυχία σας. Μπορείτε επίσης, να τους κάνετε να νοιώσουν ενοχές, λέγοντας τους ότι αυτοί φταίνε, αφού με την πιέση και την μουρμούρα, σας έχουν κάνει να απεχθάνεστε τον γάμο, όπως ο διάολος το λιβάνι.
    Στην περίπτωση μου, το συγκεκριμένο κόλπο, έχει αποδόσει πλήρως.:bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Αχ!! ένα θέμα - ανάθεμα, που άνοιξε η DrMaroulita.
    Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο κατά της προσωπικής ελευθερίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου,(αν βέβαια θεωρήται "κανονικός" άνθρωπος μια ανύπαντρη γυναίκα 25+):toung:
    Για το τί ακριβώς συμβαίνει δεν θα προσθέσω τίποτα, έχω καλυφθεί πλήρως απ' τις προλαλήσασες.
    Κουράγιο, μούρη μέχρι τα γόνατα και κόψιμο της καλημέρας σε πιεστικούς συγγενείς, και αν καταφέρετε να τους κάνετε να πιστέψουν ότι είναι άδικος ο κόπος τους να σας οδηγήσουν στην αγχόνη, θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα για να βρήτε την ησυχία σας. Μπορείτε επίσης, να τους κάνετε να νοιώσουν ενοχές, λέγοντας τους ότι αυτοί φταίνε, αφού με την πιέση και την μουρμούρα, σας έχουν κάνει να απεχθάνεστε τον γάμο, όπως ο διάολος το λιβάνι.
    Στην περίπτωση μου, το συγκεκριμένο κόλπο, έχει αποδόσει πλήρως.:bigsmile:
    ¶λλον τρόπο, αυτός δεν πιάνει:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Page 5 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)