- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: myHoroscope μέλος του 2009
- Voters
- 115. You may not vote on this poll
-
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
85 73.91% -
Μητσάκος
25 21.74% -
Άσε μωρέ τα μπάζα....
5 4.35%
Results 41 to 50 of 81
Thread: Μέλος της χρονιάς
-
01-01-2010, 07:53 PM #41
Re: Μέλος της χρονιάς
Αφού είναι γυναικοκρατούμενο το σάιτ, θα ψηφίσω Δέσποινα για πρόεδρο αυτή τη χρονιά:toung:
-
01-01-2010, 07:53 PM #42
ΜΗΤΣΑΚΟοοοοο!!!!
πες αλευρι ....
το ΚΟΥΚΑΚΙ σε γυρευει........
καλε ο κοσμος που εφερε απο την Καρδιτσα μηπως του εφερε και καφε της παρηγοριας;
για δωρο λεμε...:bigsmile:
γεεεεεεε!!!!Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-01-2010, 08:10 PM #43
Δεν παίζω έτσι κ. ScP...
Εγώ τρελαίνομαι να πατάω κουμπάκια στο ασανσέρ, στα κουδούνια των πολυκατοικιών και στις σφυγμομετρήσεις...
Αλλά εδώ μου βάζετε να διαλέξω ανάμεσα στους καλούς μου φίλους...
Θα ήθελα να οργανώσετε ένα ντιμπέιτ για να βοηθήσετε κι εμάς τους δεν ξέρω/δεν απαντώ... :σφύριγμα
Το σίγουρο είναι ότι έτσι ή αλλιώς κερδίζουν οι (υπέροχοι - πανέξυπνοι - πεντάμορφοι) ΤΟΞΟΤΕΣ!!!
-
01-01-2010, 10:06 PM #44
...κι εγώ σε δίλημμα...από τη μία που θέλω να στηρίξω τη γυναικεία υποψηφιότητα (έχει υποσχεθεί και καινούριο πλανήτη, πού πας αυτό;!), απο την άλλη ότι κατάγομαι κι εγώ από Καρδίτσα... και αν δε στηρίξεις το σπίτι σου...!:toung:
Impossible is nothing
-
03-01-2010, 12:04 AM #45
Εγώ πάντως ψηφίζω κυβέρνηση συνεργασίας! Με εκ περιτροπής προεδρία μάλιστα! Διότι η Δέσποινα είναι κοριτσάρα και ανεκτίμητο μέλος και ο Μητσάκος είναι Μητσάρας με τα όλα του και επίσης ανεκτίμητος!!
-
03-01-2010, 12:06 AM #46
Οσονούπω έρχεται και ο αστρολόγος της χρονιάς :toung:
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
03-01-2010, 12:36 AM #47
Μακάρι να είχα καταλάβει κι εγώ η νέα, τι κάνετε εσείς οι παλιοί του site!
Μου φαίνεται παίζετε μόνοι σας κι εμάς στην απέξω.
¶σε τις επιλογές της ψηφοφορίας που είναι ελλειπείς, άσε πού ξέρουμε εμείς οι νέοι τον Μητσάκο και την Δέσποινα, άσε να γίνουμε και ντέντεκτιβς για να βρούμε καμμιά πληροφορία ή φωτογραφία για τα εν λόγω αξιαγάπητα (παλαιά) μέλη!
Προτείνω να μας δίνεται περισσότερη σημασία, εξηγώντας με επισημασμένες ανακοινώσεις κάποια πράγματα που θεωρούνται για σας δεδομένα και αντί να ανταλλάζετε μόνο μεταξύ σας φιλάκια, αστειάκια και φιλοφρονήσεις, δημιουργήστε προφίλ των καταξιωμένων μελών και στελεχών με πληροφορίες δράσης, φωτό κτλ για να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι πως να κινηθούμε στο site.Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
03-01-2010, 12:57 AM #48
Δεν έχεις και άδικο αλλά το αίτημα απορρίπτεται
Έρχεται και ο σπουδαστής της χρονιάς στα δικά σας φόρουμ. Και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Ριζόπουλος είναι αγριεμένος :bigsmile:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
03-01-2010, 06:33 AM #49
H ψηφοφορία εντάσσεται στο πλαίσιο της μεταφυσικής προσέγγισης και δεν έχει να κάνει με την πεζή διάσταση που συνδέεται με φωτογραφίες και ικανότητες ή βαθμό συμμετοχής, ακόμα και με κανόνες του site. Έτσι, στους συμμετέχοντες σε αυτήν την διαδικασία δεν χρειάζονται αυτά αλλά η ιδιότητα της διαίσθησης και εκείνη της ενόρασης.
Με την ευκαιρία, να αναφέρω στην Δέσποινα ότι όπως στην εσωτερική αστρολογία η εξελικτική πορεία των ζωδίων είναι αντίστροφη (πάμε από τους Ιχθείς στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω και όχι στον Κριό και στον Ταύρο), έτσι και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα αναγνωστεί ανάποδα και κερδισμένος θα είναι αυτός με τις λιγότερες ψήφους....Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-01-2010, 05:30 PM #50
Μαϊοροσκοπίτισες, μαϊοροσκοπίτες... :nuts:
Όπως συμβαίνει και στην πολιτική, οι "λίστες" υπάρχουν για να διασφαλίζουν πρωτίστως την κυριαρχία του αρχηγού.
Ο ορισμός από την πατερναλιστική, συγκεντρωτική, διαπλεκόμενη (και βάλε...) διεύθυνση του site μόνο δύο μελών προς ψήφιση χρήζει όχι μόνο σχολιασμού αλλά και άγριου κραξίματος.
Που είναι οι προτάσεις της λαϊκής βάσης, χωρίς την οποία δεν θα ήξερε τον ScP ούτε η μάνα του;
Που είναι οι προτάσεις-έστω-των "πράσινων";
Γιατί παρακαλώ να μην μπορώ να ψηφίσω την νεοφερμένη "zw-epimenontas" τιμώντας τη χαρακτηριστική άγνοια κινδύνου που επιδεικνύει;
Γιατί όχι την Aries&Libra, για τις διεθνείς της επαφές με την αφρόκρεμα της σόου-μπιζ;
Την toniats για την αστρο-βουκολική της ιδιοφυία;
Τον Cancerian για την ιντερνετιακή του ευαισθησία;
Τον Heracles για τα ούζα που πίναμε στα Εξάρχεια;
Τη vikou γιατί έτσι μ' αρέσει;
Η όλη την ομάδα μελών που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στον εμπλουτισμό των εκθεμάτων του "Μουσείου Επανασυνδέσεων";
Κρίμα και αίσχος!
Ελπίζω ότι η κλικαδόρικη ηγεσία θα επανορθώσει άμεσα, πριν ξεσπάσει λαϊκή εξέγερση και περάσουμε στην αυτοδιαχείριση των κλικ...:bigsmile:Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.