- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 253
-
03-08-2008, 08:48 PM #41
Re: Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
σε γυναικείο χάρτη , οι όψεις άρη με κρόνο δείχνουν σχέση με διαφορά ηλικίας ή με πλούτωνα;το ίδιο ισχύει και για τις όψεις τις αφροδίτης;
-
03-08-2008, 09:05 PM #42
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
03-08-2008, 09:07 PM #43
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
03-08-2008, 09:08 PM #44
Γενικά μιλώντας, επειδή δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε όλα τα δεδομένα με μεμονωμένα στοιχεία, η διαφορά ηλικίας φαίνεται όχι με τον Δία, αλλά με τον Κρόνο. Ένας Κρόνος στον 5ο ή στον 7ο, ή ο Αιγόκερως στον 7ο, ή ο Κρόνος σε όψη με τον κυβερνήτη του 7ου, θα ήταν μία ένδειξη. Αλλά μόνο ένδειξη. Κι αυτό γιατί ένας πλανήτης μπορεί να περιγράφει τον χαρακτήρα του συντρόφου, το επάγγελμα, κάποια ιδιότητα κι όχι απαραίτητα το θέμα της διαφοράς ηλικίας.
Ταδε εφη η κυρια Λιλιαν Σιμου σε παλαιοτερο ποστ.Αν βηθαει καθολου....το παραθετω.You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!
-
04-08-2008, 02:02 AM #45
καλημέρα!
βοηθάει...για παράδειγμα έχω ακμη 7 στον καρκίνο (αν και στον 7 εμπεριεχονται τα λιονταρια και το ζωδιο της παρθενου καποιες μοιρες) και η σεληνη μου , που ουτως ή άλλως έχει κυβερνητη τον κρόνο (σεληνη αιγοκερω) κάνει επίσης εξάγωνο με τον κρόνο(ο οποίος είναι στον 9 οίκο)....
με έβαλες σε σκέψεις!!!
γιατί ο 9 μου συνδέεται και με τον άρη μου!!απότι καταλαβαίνω το εξωτερικό και τη μετανάστευση δεν την γλυτώνω!(μεταξύ μας....γιούπιιιιιιιιιιιιι!!!! !!!)
τουλάχιστον θα ναι και μορφωμένος!!:nuts::nuts::weird:
(συγνώμη για τη φλυαρία !)
-
23-09-2008, 01:20 AM #46
οντως ο κρονος κανει την δουλεια. εχω αφροδιτη στον αιγοκερω και συνηθως μου αρεσαν τα πιο ωριμα και μεγαλυτερα ατομα, αλλα επισης μηπως παιζει κανενα ρολο η οψη του χειρωνα με την αφροδιτη σε τριγωνο,γιατι ειναι η μονη που εχω
-
06-10-2008, 01:29 PM #47
αλήθεια μια σχέση με 15 χρόνια διαφορά ηλικίας θεωρείτε σχέση με διαφορά ή είναι σχεδόν νορμάλ
τι λέτε ?
-
06-10-2008, 01:42 PM #48
Εννοείς να είναι ο ένας 15 χρονών και ο άλλος 30; :weird:
Σε αυτήν την περίπτωση, μάλλον υπάρχει ένα ζήτημα.
Πέρα από την πλάκα όμως, το θέμα είναι και πότε συνάπτεται η σχέση. Προσωπικά, μια σχέση με τον έναν στα 30 και τον άλλον στα 45, θήλυ και άρρεν αντίστοιχα, δεν την βρίσκω αρνητική :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-10-2008, 01:45 PM #49
-
06-10-2008, 01:56 PM #50
Εξαρτάται.
Αν θέλεις απλά να περάσεις καλά και να πάρεις εμπειρίες (άντε να ξεπεράσεις και το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας αν είσαι εσύ η μικρότερη) τότε η ηλικία δεν έχει καμμία, μα καμμία σημασία. Αρκεί φυσικά να είμαστε στα πλαίσια της ηθικής και του νόμου! :blink:
Αν υπάρχει έρωτας χημεία και αγάπη (δείχνει μετά τα 2 με 3 χρόνια συμβίωσης άρα και μη-δέσμευσης κανενός από τους δύο προς τρίτους, καταλαβαίνεις, έτσι?) και ανοίγονται προοπτικές για σταθερό δεσμό με μέλλον, τα 15 χρόνια είναι το όριο - με τον άντρα πάντα μεγαλύτερο.
Εάν η γυναίκα δεν έχει παιδί και δεν εχει αποκατασταθεί επαγγελματικά, μεγαλύτερες διαφορές ηλικίας θεωρούνται στατιστικά δυσοίωνες. Εάν είναι η γυναίκα μεγαλύτερη το όριο κατεβαίνει αρκετά ανάλογα την ηλικία της, χωρίς όμως ποτέ τίποτα να αποκλείεται.
Σέβη όχι και δύο γενιές διαφορά η δεκαπενταετία! :bigsmile: Υπάρχουν μερικοί που «μιλάνε» τη γλώσσα ανθρώπων 20 και 25 ετών μικρότερων! (Τώρα θα μου πεις είναι να το 'χει και το ζώδιο. Ε άμα τό 'χει τι να κάνουμε! :unsure::nuts
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.