s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 42 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 420

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Η καλυτερη εκδικηση απο ολες ειναι η αδιαφορια.Η αδιαφορια μασ κανει δυνατουσ η εκδικηση αδυναμουσ,γιατι οτι κανουμε τελικα επιστρεφει σε εμασ με τον εναν η τον αλλον τροπο.

Διαφωνώ. Η αδιαφορία των άλλων προς το πρόσωπό μου πάντοτε με άφηνε παγερά αδιάφορη. Το λέω απλά για να μην το έχετε κάποιοι ως δεδομένο ότι αδιαφορώντας για κάποιον, αυτός ο κάποιος μπορεί να στενοχωρηθεί ή να πειραχτεί. Πολλές φορές έχετε να κάνετε με κόσμο που δεν θα του καεί καρφάκι. χεχε! :crazy:
    Είμαι ninja!!!

Επειδή είμαι της άποψης (και κάποιος/α άλλος/η το είπε πριν-συγνώμη δεν τα πάω καλά με τα ονόματα) ότι ό,τι κάνεις επιστρέφει σε σένα που το ξεκίνησες (είναι αυτό που λένε πως θα γυρίσει ο τροχός θα ... και ο φτωχός) δεν είμαι και πολύ fun της εκδίκησης....Αλλά πιστεύω ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by gia_pep View Post
    Διαφωνώ. Η αδιαφορία των άλλων προς το πρόσωπό μου πάντοτε με άφηνε παγερά αδιάφορη. Το λέω απλά για να μην το έχετε κάποιοι ως δεδομένο ότι αδιαφορώντας για κάποιον, αυτός ο κάποιος μπορεί να στενοχωρηθεί ή να πειραχτεί. Πολλές φορές έχετε να κάνετε με κόσμο που δεν θα του καεί καρφάκι. χεχε! :crazy:
    Εν μερη σωστη παρατηρηση

Η αδιαφορια μπορει να χρησιμοποιηθει ως εκδικηση αλλα δεν ειναι παντοτε αποτελεσματικη

Ειναι αρκετα ατομα εκει εξω που δεν τους ενοιαζει αμα αδιαφορεις για το προσωπο τους η οχι...οποτε προσπαθωντας να πληγωσεις με το να το παιζεις αδιαφορος δεν νομιζω οτι πειραζει τον καθενα εκει εξω

Αδιαφορεις εσυ για αυτους...αδιαφορουν και αυτοι για σενα

Και αυτοι μαλιστα αδιαφορουν αληθινα μιας και δεν το κανουν για λογους εκδικησης...απλως δεν δινουν αληθινα δεκαρα για σενα

Ακριβώς Alien 1! Aκριβώς αυτό ήθελα να πω! Τα εξήγησες καλύτερα!
    Είμαι ninja!!!

Quote Originally Posted by Alien1 View Post

Η αδιαφορια μπορει να χρησιμοποιηθει ως εκδικηση αλλα δεν ειναι παντοτε αποτελεσματικη

Ειναι αρκετα ατομα εκει εξω που δεν τους ενοιαζει αμα αδιαφορεις για το προσωπο τους η οχι...οποτε προσπαθωντας να πληγωσεις με το να το παιζεις αδιαφορος δεν νομιζω οτι πειραζει τον καθενα εκει εξω

Αδιαφορεις εσυ για αυτους...αδιαφορουν και αυτοι για σενα

Και αυτοι μαλιστα αδιαφορουν αληθινα μιας και δεν το κανουν για λογους εκδικησης...απλως δεν δινουν αληθινα δεκαρα για σενα
    νομίζω αυτό τα λέει όλα...άμα του άλλου δεν του καίγεται καρφάκι ότι και να κάνεις στράφι πάει και εσύ είσαι αυτός/η που χαλά την ζαχαρένια του/της
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Δεσποινα

και εκατο χρονια να περασουν θα περιμενω την καταληλη στιγμη να παρω το αιμα μου πισω αν μου την φερουν πισωπλατα αν με πληγωσουν η με πειραξουν!!Ηεκδικηση φυσικα και σερβιρεται κρυα και μαλιστα την ωρα που θα πειναει [δηλαδη να μην το περιμενει]

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ View Post
    και εκατο χρονια να περασουν θα περιμενω την καταληλη στιγμη να παρω το αιμα μου πισω αν μου την φερουν πισωπλατα αν με πληγωσουν η με πειραξουν!!Ηεκδικηση φυσικα και σερβιρεται κρυα και μαλιστα την ωρα που θα πειναει [δηλαδη να μην το περιμενει]
    και μετά λένε για τους Σκορπιούς....

:nuts:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ View Post
    τζησους κραιστ,παναγειτσα μου!!θαιως φιλαξι μακρυα απω μας!!
    :scared::scared::scared:
    Ασε ,ξερω,εβλεπες kill bill προχτες και σ αρεσει η Ουμα με τα αιματα και το σπαθι..

Όνομα:
    Βασίλης

¶γρια Συμμορία (του Σαμ Πέκινπα) άρχισε να γίνεται εδώ μέσα!

Και μετά σου λέει δεν χρειάζεται το καβούκι...

Υ.Γ
    Προσωπικά, αν η εκδίκηση δεν είναι realtime-event, δεν με αφορά

Page 5 of 42 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)