- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 53
Thread: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
-
05-06-2007, 01:50 PM #41
-
05-06-2007, 02:01 PM #42
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Ε όχι ρε παιδιά να εμμένεται σε κάτι που έχει τελειώσει!!! εκτός και αν υπήρχαν τρίτοι στην μέση. Συμφωνώ πως αν κάτι έχει πάει στραβά μια φορά, και ξαναλέω δεν υπήρχε τρίτος (εννοώντας και καταστάσεις όχι μόνο πρόσωπα), σίγουρα θα πάει και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη και...
-
05-06-2007, 02:01 PM #43
Δεν ξεχνάς τίποτα γιατί μόνο έτσι μπορείς να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες σου και πρέπει να θυμάσαι τα πάντα γιατί μόνο έτσι μπορείς να αντιδράσεις συνειδητά όταν η ίδια περίπτωση σχέσης, σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα!.. τα σημάδια είναι όμοια ή παρόμοια και τα καμπανάκια του κινδύνου χτυπάνε στα κόκκινα!!
Από εκεί και πέρα ο καθένας μας κάνει ότι καταλαβαίνει...
-
06-06-2007, 08:33 AM #44
Για καμία επανίδρυση κράτους, (σόρρυ, ...σχέσης), δεν ομιλώ και για καμία εμμονή. Τουλάχιστον στο επίπεδο των σχέσεων. Και βέβαια όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει!
Ούτε σαν στάση ζωής το έγραψα απέναντι στα πράγματα και φυσικά δεν ξανακυλάμε στα ίδια.
Ωςτόσο, πάντα υπάρχει κάτι, ή μάλλον κάποιος που εμμένει να μας ωθεί μόνιμα στα ίδια ατοπήματα. Αυτός ο αγιάτρευτος τύπος από μέσα μας. Και μη μου πείτε, ελαφρά τη καρδία, πως τον έχετε εναποθέσει στου Μορφέως την αγκάλη? Σιγά μην μας φοβίσουν οι άλλοι, τον από μέσα τρέμουμε. Όπου νά'ναι θα ξυπνήσει πάλι και θα ζητάει να χώσουμε το δάχτυλο βαθιά μέσα στο μέλι. Και κατόπιν εορτής να κάνει τον ανήξερο όταν ο καθρέφτης μας ξεμπροστιάζει υπέρβαρους. :embarrest
-
06-06-2007, 11:27 AM #45
Ωςτόσο, πάντα υπάρχει κάτι, ή μάλλον κάποιος που εμμένει να μας ωθεί μόνιμα στα ίδια ατοπήματα. Αυτός ο αγιάτρευτος τύπος από μέσα μας. Και μη μου πείτε, ελαφρά τη καρδία, πως τον έχετε εναποθέσει στου Μορφέως την αγκάλη? Σιγά μην μας φοβίσουν οι άλλοι, τον από μέσα τρέμουμε. Όπου νά'ναι θα ξυπνήσει πάλι και θα ζητάει να χώσουμε το δάχτυλο βαθιά μέσα στο μέλι. Και κατόπιν εορτής να κάνει τον ανήξερο όταν ο καθρέφτης μας ξεμπροστιάζει υπέρβαρους. :embarrest
-
06-06-2007, 10:47 PM #46
Nα ερωτευτω, να βρω κάποιον που να με γεμίζει, να μοιραζομαι σκέψεις, συναισθήματα, στιγμες όμορφες μαζι του και να ειναι...αμοιβαίο...Ζηταω πολλάααααα?Verneigung
-
07-06-2007, 12:09 AM #47
Καλησπέρα!
¶ν εξαιρέσουμε τις 2 εξεταστικές που έχω και που σαφώς θα ήθελα να πάνε καλύτερα από οτι θα πάνε(φαντάζομαι!!),θα ήθελα το ktm-duke, που έχω βάλει στο μάτι εδώ και μερικούς μήνες..
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και το καλοκαιράκι να πάω διακοπές με αυτήν!!¶χχ..[I]..ζήσε την κάθε σου στιγμή σάν νά'ναι η τελευταία..[/I]
-
07-06-2007, 01:09 AM #48
Εγώ για να μην φανεί ότι ζητάω πολλά θέλω να πάω πολύ καλά στην εξεταστικούλα μου!!!! Αλλά πρωτίστως να είμαστε όλοι καλά!
-
07-06-2007, 11:16 AM #49
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
12-06-2007, 02:54 PM #50
Επιθυμω να ξαναβρω το χρωμα, την γευση και την μυρωδια της ζωης...
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.