- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 63
-
25-12-2007, 02:37 AM #41
Re: Nightmare lying here in the dark...
Κάποια σχέση με το "μόρα και κασίδα" που λέμε;;; :unsure:
-
25-12-2007, 07:08 PM #42
-
25-12-2007, 07:22 PM #43
Γράψε λάθος.Η κυρία ισχυριζόταν ότι ο αδερφός της είχε την αίσθηση πως ο μαυριδερός όγκος είχε τρίχες σ όλο του το σώμα.Κι επίσης ότι δεν υπήρχαν κάδρα του Χριστού στο δωμάτιο το πλασματάκι έμπαινε μέσα,αλλιώς ...καθόταν στην πόρτα.Παρόλα αυτά διάβασα πως πρόκειται στην πραγματικότητα για μια μαυροφόρα κυρία(γριά συνήθως αλλά μερικοί την έχουν δει και νέα κ όμορφη)κι όχι για πλασματάκι.Επίσης φοράει ένα σκουφί που άμα το κλέψεις κερδίζεις 3 ευχές.Όλο κι όλο που ζητάει η μαυροντυμένη κυρία είναι να σου κλέψει την ανάσα.Τώρα γιατί πολύς κόσμος στον ύπνο του δε μπορεί να αναπνεύσει και να κουνηθεί(το έχω πάθει κι εγώ αλλά να πάρει η ευχή μαυροντυμένη δεν είδα)δεν είμαι γιατρός για να αποφανθώ.
Πάντως πλάκα έχουν όλα αυτά ομολογουμένως:bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
25-12-2007, 07:25 PM #44
η μητέρα μου ήξερε(από την γιαγιά της!!!) πως για να μην έρχεται έπρεπε να έχεις κάτω απ΄το μαξιλάρι σου μαυρομάνικο μαχαίρι...δεν μου το είχε περιγράψει γιατί δεν το είχε δει ποτέ νομίζω...!προσωπικά μέσα απ΄αυτή την κατάσταση έχω φτάσει μέχρι ένα σημείο που ονομάζεται ονείρεμα...από κει και πέρα αρνούμαι να πάω...παλιότερα πίστευα πως είχα κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο για να συμβαίνουν αυτά και έτσι παρακολούθησα την κατάσταση πιο ψύχραιμα (αφού το έβαλα σε λογικό πλαίσιο)...έτσι διαπίστωσα ότι όταν συνέβαινε δεν ένοιωθα φόβο...ήταν το βήμα για να καταλάβω μέχρι που αντέχω να φτάσω...
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
25-12-2007, 07:31 PM #45
-
25-12-2007, 07:39 PM #46
Καλά ,όπως έχουν γίνει τα πράγματα με μαχαίρι θα κοιμόμαστε κάτω απ τα μαξιλάρια μας αλλά νομίζω πως η Μόρα είναι ο τελευταίος λόγος που θα μας κάνει να το βάζουμε εκεί
Δεν ξέρω γιατί εσείς οι Ιχθείς έχετε τόσο έντονη ροπή προς τη μεταφυσική και το παραμυθένιο...Εντάξει,ασκεί μια γοητεία στους άλλους αυτό αλλά άμα αρχίσει να σας γίνεται κάτι ψύχωση και να σας τρομάζει καταντάει άσχημο.Προφανώς αυτό που σε ταλαιπωρεί εξηγείται επιστημονικά:bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
25-12-2007, 07:44 PM #47
αυτό ακούγεται ανατριχιαστικά φοβιστικό...όμως δεν ξέρω τίποτα περισσότερο ώστε να δεχτώ ή όχι πως είναι μια φοβιστική κυρία(...με την ανάσα πάντως έχει να κάνει)!!ξέρω πως οι συνήθειες δύσκολα κόβονται...τις προσευχές μου μέχρι να ξυπνήσω εξακολουθώ να τις κάνω...:embarrest
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
-
25-12-2007, 08:05 PM #48
αυτός ήταν ο λόγος που άρχισα να το ψάχνω...σαφώς και δεν ήθελα να σκέφτομαι πνεύματα και μεταφυσικές καταστάσεις...:scared:επιστημο ικά ό,τι έπρεπε το έκανα...το παραμυθένιο το μόνο που σου κάνει είναι να χαμογελάς...(σε μένα κι αυτούς που ξέρω)!!ψύχωση...δεν μου ταιριάζει....κι αφού δεν μου ταιριάζει,ούτε και σ' αυτήν ταιριάζω...!!!:embarrest
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
-
26-12-2007, 06:25 AM #49
Πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις ιδιλοτητες του Μπαμπούλα και την επίδραση που έχουν οι Λάμιες σε συνάρτηση με τη Μόρα γιατί αλλιώς δεν θα έχουμε σφαιρική εικόνα.:toung:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-12-2007, 07:00 PM #50
Για να ελαφρυνουμε οσο γινεται το κλιμα που προσδιδουν οι εφιαλτες μια που ειναι Χριστουγεννα ας μη ξεχασουμε να αναφερθουμε στον πιο συμπαθη απ ολους τον ΜΑΜΟ, ο οποιος συμφωνα με εμπιστες πηγες ειναι πρωτος ξαδερφος του γνωστου κακου πρωταγωνιστη Μαμρα που παιζει στους Θαντερκατς και αγαπημενος ανηψιος της μουμιας στο ομοτιτλο εργο!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.