- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 58
-
12-10-2006, 10:26 AM #41
Re: Κρόνος - Ο "δάσκαλος" του ζωδιακού
fftopic: όχι μην κλαις Verneigung! Δεν ήθελα να σε πληγώσω :sorry:.
Απλά, η Αφροδίτη δεν είναι και στην καλύτερη θέση της!! όχι ότι η δική μου που είναι στους Διδύμους είναι καλύτερη, αλλά τέλος πάντων.
Ευτυχώς, που υπάρχει ο Κρόνος και περιορίζει την ανυπομονησία της και τον ενθουσιασμό τηςI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
12-10-2006, 05:29 PM #42
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
12-10-2006, 06:16 PM #43
δεν ξερω αν πρεπει να παραπονεθω για την αφροδιτη μου που ειναι στο ζυγο στον 5ο αλλα για τον κρονο μου που τον εχω στον 6ο στον σκορπιο μηπως θα επρεπε και γω να... ???!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
13-10-2006, 10:58 AM #44
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται εκ πρώτης όψεως να ανησυχείς!! Η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι σε μια από τις καλύτερες θεσεις της, καθόλου ασύμβατη με τον 5ο οίκο. Ο Κρόνος στον 6ο δεν είναι κακός, σε κάνει πιο υπεύθυνο στην καθημερινότητα σου γενικά.
Φυσικά, τα παραπάνω εξαρτώνται κ από τις υπόλοιπες όψεις.may..
-
13-10-2006, 01:52 PM #45
Αχ may μου καλουλα ειναι η αφροδιτη αν και θα προτιμουσα να μην ειναι εκει και ο Αρης να της κανει παρεα ο κρονος ομως μου τη σπαει αν και δεν εχει οψεις εκτος απο μια συνοδο με το vertex.Τι να πεις υπαρχουν χειροτερα μαλλον ειμαι τυχερη τελικα...χι χι
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
13-10-2006, 06:04 PM #46
Ζώδιο Αιγόκερως, Κρόνος στους Διδύμους, στον 3ο οίκο ανάδρομος. Τι κάνω;
-
14-10-2006, 09:31 AM #47
-
14-10-2006, 04:45 PM #48
οχι δεν εχω συνοδο,
απλα με τον αρη στο ζυγο στον 5ο δε νομιζω οτι τα πραγματα με τον κρονο στον 6ο ειναι τρομερα ευκολα σε θεματα ευθυνων και δρασης γι αυτο ειπα οτι θα προτιμουσα ο αρης μου να ειναι καπου αλλου κ οχι παρεα με την αφροδιτη.Επειδη ο Αρης στο ζυγο δεν ειναι κ στην καλυτερη θεση γι αυτα τα θεματα ετσι νομιζω δηλαδη...οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
16-10-2006, 11:01 AM #49
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
18-10-2006, 09:39 PM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.