- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 162
Thread: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
-
18-03-2006, 04:46 PM #41
Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
Originally Posted by Marilam
Σε διαφορετική περίπτωση, η αδελφή ψυχή, ο έρωτα ή η αγάπη της ζωής μας θα περάσει δίπλα μας χωρίς να το αντιληφθούμε και θα ζούμε με το σύνδρομο του αδικημένου από την κακούργα την κοινωνία.
-
17-01-2007, 03:17 PM #42
Δεν ξέρω αν υπάρχει αδελφή ψυχή ή αυτό που λέμε το άλλο μου μισό όμως μου συμβαίνει κάτι τελείως παρανοικό με τον αρραβωνιαστικό μου απ'την πρώτη μερα!!! τηλεπάθεια αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό! και πάρα πολλ΄ς συμπτώσεις!!!! έχω σκεφτεί να το ψάξω αλλά δεν ξέρω πού πρέπει να απευθυνθώ!!!! βοηθεια!!!!!
-
17-01-2007, 06:02 PM #43
Νιώθουμε πολλές φορές σαν να γνωρίζουμε κάποιον, χωρίς καλά καλά να του έχουμε μιλήσει. Αυτό οφείλεται στην ιδιαίτερη αίσθηση που μας αποδίδει η αύρα του.
Συνήθως, η σύνδεση που νιώθουν μεταξύ τους τα άτομα και πολλές φορές λανθασμένα την αποδίδουν ως την εύρεση της αδερφής ψυχής τους, είναι λόγω μερικής αυρικής ενεργειακής ταύτισης και έτσι δημιουργούνται οι σχέσεις μεταξύ ψευτο-αδερφών ψυχών
1. Οι ενέργειες είναι ή παρόμοιες οπότε ανακαλύπτουν τα άτομα μεταξύ τους κοινά σημεία και ενδιαφέροντα, όμοια ψυχολογία και συναισθήματα ακόμα και παρόμοιες εμπειρίες, το οποίο είναι λογικό, αν σκεφτούμε το πόσο επηρεάζουν οι εμπειρίες μας την συναισθηματική, οπότε και την ενεργειακή, ταυτότητά μας.
2. Οι ενέργειες είναι πολικά αντίθετες. Εδώ έχουμε την ενεργειακή πολικότητα αρσενικό-θηλυκό και την μεταξύ των ατόμων έλξη λόγω αυτής. Σε αυτές τις περιπτώσεις βλέπουμε τον καθρεφτισμό μας στο πρόσωπο του άλλου και ταυτιζόμαστε αντιθετικά λέγοντας τον evil tween μου...
Μπορεί να ζήσουμε μια ολόκληρη ζωή χωρίς να συναντηθούμε με την αδελφή ψυχή μας, μπορεί να την γνωρίσουμε σε πολύ νεαρή ηλικία ή σε πιο προχωρημένη. Αυτός ο διαχωρισμός λέγεται πως άμεσα συνδεδεμένος με το πότε είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε. Οι αδελφές ψυχές δεν συναντιούνται ποτέ σε κάποιο τυχαίο χρονικό σημείο, αντιθέτως εμφανίζονται όταν είναι ώρα όλα τα κομμάτια να μάθουν κάτι. είναι μια άλλη μας πλευρά και κυρίως μια πλευρά που έχει κάτι να μας διδάξει.
γιατί εμφανίζονται?και πόσες είναι?
μια θεωρία υποστηρίζει ότι έχουμε 8 εγώ. Μπορεί να ακούγεται ως… σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας, αλλά εάν το καλοσκεφτείτε, δεν είστε μόνο μια προσωπικότητα μέσα σε αυτό το σώμα που σας φιλοξενεί:
1 + 2 - Η πλευρά που δείχνουμε στον ευρύ κόσμο την οποία διχάζουμε σε αυτήν για τους κοντινούς μας ανθρώπους και αυτήν για όλους τους άλλους έχετε προσέξει ότι άλλος άνθρωπος είστε με το αφεντικό στην δουλειά σας και άλλος με το φιλαράκι σας
3 - η συνειδητή πλευρά όλες οι συνειδητές μας σκέψεις που συχνά δεν συμβαδίζουν με τις συνειδητές μας πράξεις
4 - η ασυνείδητη πλευρά όλα όσα κρύβονται βαθύτερα μέσα μας και επηρεάζουν άμεσα την κρίση μας και τις συνειδητές μας σκέψεις
5 - η σκοτεινή πλευρά όταν θυμώνουμε, στεναχωριόμαστε κλπ.
6 - η φωτεινή πλευρά οταν είμαστε χαρούμενοι, όταν αγαπάμε κλπ.
7 - η ανώτερη η σοφή μας πλευρά, ο ανώτερος εαυτός εάν θέλετε
8 - και η κατώτερη η κακιά μας πλευρά, όλα τα βαθιά βίαια, πρωτόγονα συναισθήματα που όλοι μας διαθέτουμε .
Καμία όμως από αυτές δεν είναι ολοκληρωμένες, από κάθε μια λείπει κάτι. Αυτό το υπόλοιπο κάτι είναι που κατέχουν οι αδελφές μας ψυχές, που και από αυτές λείπει αυτό που εμείς κατέχουμε. Έτσι, καλούνται όταν είναι ώρα να… ενωθούν τα κομμάτια και να γνωριστούν καλλίτερα.
οι θεωριες μετα την συνατνηση ειναι 2
1.αν βρεις καποια αδελφη ψυχη μενεις μαζι της μεχρι τελος της σημερηνης σου ενσαρκοσης!!
2.ισχυει ο χωρησμος της αδελφης ψυχης γιατι δεν ειπαρχουν περηθορια αυτοβελτειωσης(αφηερωνεσε ολοκληρωτικα στην αδελφη ψυχη και δεν διδασκεσε απο το εξωτερικο περιβαλλον!!)
προσωπικα προτημο την πρωτη εκδοχη!!!
-
17-01-2007, 08:15 PM #44
Μπααα...Και νιώθω ότι δε θα τη βρω σ'αυτή τη ζωή.:unsure:
Είμαι ninja!!!
-
18-01-2007, 11:11 AM #45
ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 23 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΡΟΗ.ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ!!!..ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!..ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ (ΑΝ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ) ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΨΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ Η ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!
-
18-01-2007, 01:11 PM #46
Δεν πιστευω σε αδερφες ψυχες (και παρομοιες φαντασιοπληξιες)
Ειναι μονο μια εννοια για να καλυφθουμε και να ονομασουμε τις συναισθηματικες μας αναγκες, νομιζοντας οτι εχουμε (η θα αποκτησουμε) κατι μοναδικο στον δικο μας προσωπικο μικροκοσμο...
-
18-01-2007, 02:29 PM #47
Εγώ νομίζω ότι έχω βρειτην αδελφή ψυχή ή αλλιώς το άλλο μου μισό. Αισθάνομαι πλήρης μόνο όταν είμαι κοντά του, ξέρει μέχρι και την πιο ενδόμυχη σκέψη μου, με διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο, συμφωνούμε σε όλα, φοράμε μέχρι και τα ίδια ρούχα καθημερινά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν προχωράει σε κάτι άλλο πέρα από φιλία, (εντάξει υπάρχει κάτι στη μέση). Μακάρι να ήμουν σίγουρη ότι και αυτός με βλέπει σαν την αδελφή ψυχή του και ότι μπορεί κάποια στιγμή να υπάρξει μέλλον. HELLOW!!! :unsure:
-
19-01-2007, 02:18 AM #48
Θεωρώ πως για τον καθένα μας η "αδελφή ψυχή" μεταφράζεται διαφορετικά. Ανάλογα την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καθένας μας, ανάλογα με την επιθυμία που τον διακατέχει στο συγκεκριμένο timing, ανάλογα με την αύρα που εκπέμπει.
Για κάποιους λόγους, που μάλλον δεν εξαρτώνται αποκλειστικά απο εμας τους ίδιους, εισχωρούν άτομα στις ζωές μας που έρχονται για ένα συγκεκριμένο λόγο κάθε φορά. Είμαστε εμείς "ανοικτοί", είναι η ενέργειά μας που τα έλκει και έρχονται κοντά μας για να μας δώσουν κάτι κάθε φορά. Για να βοηθήσουν στην εσωτερική μας εξέλιξη ίσως, ή , άλλοτε για να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε εκείνα τα κομμάτια του εαυτού μας που δεν φανταζόμασταν καν ότι υπάρχουν.
Επι προσωπικού, ναι θεωρώ πως έχω βρεί την αδελφή ψυχή μου, και τον ευγνωμονώ που παρ' όλα τα εμπόδια που εμφανίζονται, μπορώ και ανασαίνω την ανάσα του, μπορώ και είμαι κοινωνός του συναισθήματός του, μπορώ και αισθάνομαι πως κάπου , κάπως , κάποτε, είμασταν ξανά μαζί και δεν μπορέσαμε τότε να ολοκληρώσουμε αυτό για το οποίο βρεθήκαμε.
Και τώρα ήρθε η ώρα να γίνει με κάθε κόστος και με κάθε δυνατό ή αδύνατο τρόπο.Βυθισμένες πάντα, μέσα στο πυθάρι της ψυχής, αλήθειες που πονάνε, όμορφα κρυμμένα μυστικά, σε ανελέητο Παράδεισο...
-
20-01-2007, 02:22 PM #49
Υπάρχουν "αδελφές" ψυχές ή απλά δημιουργούμε αυτή την αίσθηση σε μια προσπάθεια μας να ξεπεράσουμε την ανασφάλεια που αισθανόμαστε; Εγώ θα συμφωνήσω με την κα Σίμου, είναι αίσθηση κάποιων στοιχείων... Σαν να είναι το άλλο μισό! Ας αναρωτηθούμε. Πόσες φορές - μέχρι τώρα, είχαμε την αίσθηση ότι έχουμε βρει την "αδελφή ψυχή, το άλλο μας μισό"; Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει πλήρης ταύτιση δύο ψυχών. Αυτό που υπάρχει είναι η "αλληλοσυμπλήρωση" κάποιων αναγκών. Αισθανόμαστε ότι έχουμε βρει το άλλο μας μισό. Τα όποια "κοινά" θέλω δεν σηματοδοτούν αυτομάτως την εύρεση του άλλου μας μισού. "Αδελφή ψυχή" σημαίνει ότι η άλλη ψυχή είναι "κλώνος της δικής μας" και ότι η δική μας ψυχή είναι "κλώνος της άλλης";.
Αυτό δεν γίνεται. Για μένα, "αδελφή ψυχή" σημαίνει ότι έχουμε κάποια κοινά "θέλω"/ "ανάγκες" που μπορούμε να αλληλοσυμπληρώσουμε σε μεγαλύτερο ποσοστό από ότι με κάποια άλλη ψυχή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι χάνουν αυτή την αίσθηση με το που αποφασίζουν να συνυπάρξουν σε έναν "κοινό" βίο. Αυτό γίνεται γιατί και οι δύο είχαν προσηλωθεί στις ακριβείς ανάγκες που μπορούσαν να αλληλοσυμπληρώσουν και είχαν αγνοήσει το γεγονός ότι υπήρχαν κι άλλες ανάγκες που δεν μπορούσαν να καλυφθούν από την άλλη πλευρά.
Από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε ότι ο άλλος συμπληρώνει δικά μας θέλω, εκείνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαχειριστούμε σωστά αυτό το "πάρε-δώσε" γιατί όλοι μας - εκ φύσεως - ζητάμε πάντα περισσότερα από αυτά που έχουμε βρει και δεν αρκούμαστε σε αυτά που συμπληρώνουν τις συγκεκριμένες ανάγκες μας. Το ζητούμενο είναι να μπορούμε να διατηρούμε ανοικτά τα "κανάλια επικοινωνίας" μεταξύ της ψυχής μας και της ψυχής που ποσοστιαία μας καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των "ψυχικών" μας αναγκών. Δεν πρέπει να "γαντζωνόμαστε" από την άλλη ψυχή γιατί πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος της ανάγκης για "περισσότερα" κι αν η άλλη ψυχή δεν έχει αυτά τα "περισσότερα" που ζητάμε, τότε χάνεται η μαγεία που κρύβεται πίσω από αυτό που λέμε "το άλλο μου μισό" και έρχεται η απογοήτευση.Πολλά τα όσα ήθελες και δεν μπόρεσες. Περισσότερα τα όσα μπορούσες και δεν θέλησες. Και ακόμη περισσότερα τα όσα δεν θέλησες και που έπρεπε και να θελήσεις και να μπορέσεις!
-
20-01-2007, 02:54 PM #50
Φυσικά όχι. Κλώνος θεωρείται το πιστό αντίγραφο. Τα εξ αίματος αδέλφια μας δεν είναι αντίγραφά μας, έχουμε όμως κοινά dna στοιχεία.
Όσο για τις "αδελφές ψυχές" το θέμα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει όταν σταματήσει ο περισσότερος κόσμος να συγχέει και να συνδέει τις έννοιες πάθος, σεξ, ανάγκη συντροφικότητας κ.λπ. Από τη στιγμή που αρκετοί από εμάς δεν έχουμε κριτική ικανότητα και δεχόμαστε απριόρι ότι αδελφή ψυχή είναι οπωσδήποτε εραστής ή ερωμένη σε μια σχέση γεμάτη πάθος, ένταση, αιώνια πίστη και ρομαντισμό, πασπαλιμένο από έννοιες μη θεμελιωμένες, όπως "κάρμα" και "μοιραίο" φυσικό δεν είναι οι συζητήσεις να είναι ατέρμνονες και τα συμπεράσματα ελλειπή έως μηδενικά;
Η ανθρώπινη εφευρετικότητα σε όλο της το μεγαλείο!Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.