s
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 41 to 50 of 80
    Όνομα:
    Δημήτρης

Re: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα

Quote Originally Posted by farie View Post
    καλημερα σας ! εχω Ποσειδώνα Τετράγωνο Σελήνη κ Ποσειδώνας Τετράγωνο Αφροδίτη
    κ τα πραματα δεν πανε ποτε καλα στις σχεσεις μου.Δεν ξερω αν χρειαζετε να σας πω...περισοτερα.αλλα τα πραματα δεν πανε καθολου καλα...
    ποτε δεν πηγαν...κατι πρεπι να κανω να σταματησουν να με εκμεταλλεύονται.στις αρχες μπενω σε παραμυθια κ μετα γινονται εφιαλτες...... μια ζωη η ιδια ιστορια ¨(
    Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις το όνομά σου. Με όνομα «νεραϊδούλα» δεν ξέρω γιατί απορείς που παραμυθιάζεσαι τόσο εύκολα. Μήπως αυτό ζητάς στην πραγματικότητα και το σύμπαν είναι τόσο καλό μαζί σου που συνωμοτεί για να στο προσφέρει;

Το δεύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μελετήσεις τον 5ο και 7ο οίκο σου αφού το πρόβλημα που σε απασχολεί είναι στον τομέα των σχέσεων. Ζώδια, πλανήτες και κυβερνήτες στους οίκους αυτούς θα δώσουν πολλές πληροφορίες.

Στη συνέχεια εξέτασε τον κυβερνήτη του Ποσειδώνα, τον Ερμή και τον Κρόνο. Τον πρώτο αναζητώντας κάποια υποστήριξη που θα κατευνάσει την ονειροφαντασία και τους δύο τελευταίους με την ευχή να είναι σε θέσεις που θα σου δώσουν ωριμότητα και κάποια ισορροπία (αν είναι αυτό που θέλεις).

Όνομα:
    Γιώργος

εγώ έχω τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα και δαγκώνω . Μία αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα. Και όλα μαζί το λεγόμενο Τ ! δυο γέροντες πλανήτες και η παιδούλα Αφροδίτη σε κακές όψεις. Εγώ τι πρέπει να αλλάξω :nuts::nuts:

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by doukas View Post
    εγώ έχω τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα και δαγκώνω . Μία αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα. Και όλα μαζί το λεγόμενο Τ ! δυο γέροντες πλανήτες και η παιδούλα Αφροδίτη σε κακές όψεις. Εγώ τι πρέπει να αλλάξω :nuts::nuts:
    Αν είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου, μην αλλάξεις απολύτως τίποτα. Παρά τις δύσκολες όψεις ο Κρόνος μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να φέρει ισορροπία στην αντίθεση Ποσειδώνα – Αφροδίτης. Αν όμως από το πολύ δάγκωμα έχουν αρχίσει να κουνιούνται τα δόντια του «γέροντα» Κρόνου δες τι συμβαίνει στον αντιδιαμετρικό οίκο από αυτόν που βρίσκεται ο Κρόνος και προσπάθησε να τον «γεμίσεις».

Όνομα:
    Αλικη

πρωτον ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε!)

δεύτερον... μια απορια... εφοσον διαβαζουμε τον χαρτη μας...κ οντος βλεπουμε καποια πραγματα να επιβεβαιωνονται.... γινεται στην πορεια να τα αλλαξουμε? δλδ... εγω εχω μελετησει τον χαρτη μου.... κ εχω καταλαβει...πος δεν ζω οπως ολοι με ονειρα...σχεδια...
    εγω μονιμος ψαχνω πιο ειναι το σωστο..πιο ειναι το λαθος,εχω αποθιμενα ... θυμαμαι συνεχεια τις πλιγες του παρελθον! κ μολις παω να κανω κατι καινουριο... τσουπ....... γκρεμιζετε κ αβτο! οπως κ οι σχεσεις! στις αρχες...ειμαι καχυποπτη!!!! δεν εμπιστεύομαι.....αλλα μετα απο καιρο...οσο παρατηρω τον αλλον... και αμα φαινεται αληθινος,λεω επιτελουσ...μια καθαρη ανθρωπινη σχεση...κ εμπιστευομαι ανοιγομαι...κανω ονειρα...εφοσον μου τα εχει ταξει...! δεν ζηταω παραλογα πραγματα! απλα ασφαλια...
    κ μολις περασει λιγος καιρος... αποδικνιετε...πος ολα ηταν κλασικα ψεματακια!!!!!!!!! κ αντε παλι απο την αρχη...

κ δεν σας μιλαω για ανοητες μικρες σχεσεις.. μιλαω για μακροχρονιους δεσμους..αρραβωνες κτλ...

δλδ ο χαρτης μου ...λεει π.χ ειμαι ανεκτικη με πολυ υπομονη...κ σκεφτομαι παντα πρωτα τον αλλον μετα εμενα.! πως γινετε να αλλαξει ολο αυτο? γινετε?
    το θελω πολυ! αλλιως δεν θα ζησω ποτε ....μονο θα ανεχομαι κ θα κανω υπομονη.

(στον 5ο οικο εχω ποσειδονα κ αρη... κ οι δυο αναδρομοι...κ ακμη στον αιγοκερο)
    (ο 7ος οικος μου ειναι στα ψαρια... χωρις πλανητες)

εχω καταλαβει...μια ζωη την ιδια καραμελα θα τρωω..
    μονο οικογενεια θελω....μια σωστη οικογενεια....τπτ αλο!μαλλον ειναι απωθημένο.

ευχαριστω πολυ λατρεβω το site sas.

Όνομα:
    Αλικη

κ κατι ακομη..... ο κρονος μου ειναι στον τοξοτη....στον 4ο οικο...
    κ ο ερμης στα καρκινακια... στον 12ο οικο...

εχω καμια ελπηδα για ισορροπία στην ζωη μου?η να το ξεχασω.

ευχαριστω και παλι

Κα Ζαχαριάδου καλησπέρα!!

Θα ήθελα να ρωτήσω,επειδή ανήκω και εγώ στην ίδια ηλικία των 40 γιατί να περιμένουμε την αντίθεση Ουρανού με τον γενέθλιο;Τι καλό θα μπορούσε να φέρει;Εγώ προσωπικά την τρέμω, γιατί γίνεται στον άξονα 10/4 και θα έχω και σύνοδο Ποσειδώνα -Σελήνης τότε. Μάλλον για καταστροφή μου μοιάζει και όχι για κάτι θετικό!!

Ευχαριστώ!!

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by farie View Post
    κ κατι ακομη..... ο κρονος μου ειναι στον τοξοτη....στον 4ο οικο...
    κ ο ερμης στα καρκινακια... στον 12ο οικο...

εχω καμια ελπηδα για ισορροπία στην ζωη μου?η να το ξεχασω.

ευχαριστω και παλι
    Αγαπητή Νεραϊδουλα,

Απ΄ ότι καταλαβαίνω με τα στοιχεία που δίνεις είσαι γύρω στα 25 και αναρωτιέσαι αν θα ζήσεις ποτέ. Αν μέχρι τώρα επαναλαμβάνεται ένα μοτίβο στη ζωή σου, θα πρέπει να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις.

Έχοντας του Ιχθείς στον 7ο οίκο και τον κυβερνήτη τους στον 5ο είναι σχετικά αναμενόμενο να τρέφεις αρκετές αυταπάτες για τις σχέσεις σου και να υιοθετείς εύκολα το ρόλο του θύματος. Νομίζω ότι και ο Δίας είναι ανάδρομος στους Ιχθείς που οδηγεί εύκολα στην υπερβολή. Αν δεν κάνω λάθος και ο Πλούτωνας αυτή την περίοδο βρίσκεται κάπου κοντά στον Ποσειδώνα και στον ¶ρη σου ανατρέποντας πολλά δεδομένα.

Συνήθως η λύση δεν είναι να κλειστείς στο καβούκι σου και να διώξεις τους ανθρώπους από κοντά σου. Ούτε να πιστέψεις μοιρολατρικά ότι δεν θα κάνεις ποτέ μια σωστή σχέση.

Πριν όμως να φτάσεις στη σχέση αυτή προσπάθησε να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου. Κατάλαβε ότι δεν μπορείς να προσφέρεις τίποτα στους άλλους αν δεν έχεις δικό σου απόθεμα. Αν είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου μπορείς να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους χωρίς να τρομάζεις ότι θα πληγωθείς. Αν όμως δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και εξαρτιέσαι από την κάθε σχέση, είσαι εξαιρετικά ευάλωτη.

Σε λίγα χρόνια Κρόνος θα κάνει την πρώτη του επιστροφή, στον 4ο οίκο, της οικογένειας σου. Τότε το ζήτημα της οικογένειας θα μπει επιτακτικά και καλύτερα να είσαι όσο πιο καλά προετοιμασμένη γίνεται.

Όνομα:
    Τίνα

Αγαπητή Lilapause, αναρωτιέσαι γιατί περιμένουμε την αντίθεση του Ουρανού, μα για να μεταβούμε στην περίοδο του γήρατος. Σοβαρά τώρα, ο Ουρανός συνδέει το παρελθόν με το μέλλον. Υποδηλώνει τις προσδοκίες που έχουμε τόσο σε σχέση με τον εαυτό μας όσο με το ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον. Είναι κοινωνικός, επαναστάτης, δεν αντέχει τις δεσμεύσεις, είναι άμεσος και του αρέσει να χει πάντα να «κυνηγά» μια ιδέα, ένα σκοπό. Η ανάγκη του για ελευθερία είναι εκείνη που οδηγεί σε σπασμωδικές αντιδράσεις, τόσο ακαριαίες, όσο και τα γεγονότα που φέρνει.

Οι όψεις αυτές ( των εξω-κρόνιων) είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τη ζωή ενός ανθρώπου γιατί σημειοδοτούν μεταβατικές περιόδους. Την περίοδο που θα σχηματιστεί η συγκεκριμένη περίοδος (στα 41 με 43 χρόνια μας ), υποτίθεται πως έχουμε ωριμάσει. Για παράδειγμα, εχουμε περάσει από την πρώτη Κρόνια επιστροφή, έχουμε περάσει από την παραπλανητική περίοδο που σημειοδότησε το τετράγωνο του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τον γενέθλιο (που υποτίθεται είναι και το θέμα μας) και φτάνουμε στην φάση της μέσης ηλικίας. Εκείνη ακριβώς την περίοδο γίνονται τα «αποκαλυπτήρια» κι αλίμονο σε εκείνους που έζησαν των ζωή των άλλων και όχι τη δική τους.

Η αντίθεση έρχεται για να αμφισβητήσει τη ζωή που έχουμε ζήσει ως εκείνη τη στιγμή, την ίδια μας την ύπαρξη, τον κοινωνικό και καταπιεστικό ρόλο που με τόσο Κρόνιο τρόπο πασχίσαμε νΆ αποκτήσουμε για να ενταχτούμε στο κοινωνικό περιβάλλον που γεννηθήκαμε και ζούμε. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως όσο περισσότερο καταπιεσμένος ζει ένας άνθρωπος, τόσο περισσότερο «κινδυνεύει» να φέρει στη ζωή του τα πάνω κάτω. Αν αυτές οι ανατροπές είναι για καλό, το μέλλον θα δείξει κι εγώ θέλω να είμαι εκεί για να το δω.

ΥΓ Αν σε παρηγορεί, η αντίθεση του Ουρανού στον ίδιο άξονα θα μας συμβεί. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Ουρανός σχηματίζει όψη συνόδου, ιδιομοιρίας με τον Ήλιο μου μέσα στο 10ο :bigsmile:.

Όνομα:
    Κάτια

Αν μου επιτρέπει ο κύριος Αντωνιάδης - από μία γυναικεία σκοπιά- να συμπληρώσω ότι ο συνδυασμός ενός ανάδρομου ¶ρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (κυβερ.7ου και ιδιαίτερα μέσα στον 5ο , ακόμα κι αν η ακμή είναι στον Κρόνιο Αιγόκερω (επιβαρυντικό θα το έκρινα αν και αναγκαίο στην περίπτωση) εμένα, Νεραϊδούλα, μου λέει ότι έλκεις και έλκεσαι από πρότυπα ενός τύπου αρσενικού που ποτέ δεν θα εκπληρώσει την βαθειά ανάγκη σου για την ασφάλεια που δεν βίωσες στην ζωή σου όταν έπρεπε.
    Οι ασαφής και ψυχικά τρωτοί άντρες, που πιθανά να έχουν και ελαττώματα εξαρτήσεων, μπορεί να μιλούν όμορφα και να μοιάζουν ντελικάτα εύθραυστοι –ακίνδυνοι, αλλά είναι το πιο επικίνδυνο είδος αρσενικού.
    Προσπάθησε να στραφείς σε αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Στιβαρή προσωπικότητα με μεγάλη καθαρότητα νου και πνεύματος. Των έργων και των πράξεων. Θα το νιώσεις και θα το καταλάβεις , γιατί η σωστή επιλογή έχει χαρά και πηγαία ευκολία από την πρώτη στιγμή. Ρέει, όπως το νερό στο αυλάκι και σαν το στοίχο του τραγουδιού της Αλεξίου :
    « … Να γνωρίσω έναν άνθρωπό που λέει ναι και το εννοεί,
    να γυρίζω το κεφάλι και να μένει το χαμόγελό του εκεί…»
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Αλικη

πως να χτισω την αυτοπεποιθηση μου κ.Δημητρη...οταν εχω ηλιο στον 12ο ?¨οταν εχω σεληνη στον ζυγο κ.τ.λ.:embarrest
    ειμαι πολυ περιεργη να δω....πως θα βιωσω την επιστροφη του κρονου μου.γιατη ειναι στον 4ο μου οικο...εκει που εχω αδυναμια κ φοβο.
    παντως.... τωρα ειμαι σε μια σοβαρη επισημη σχεση.. που δοκιμαζετε...αν αποτυχει ..την επομενη φορα....ελπιζω να κανω ακομη πιο σωστη επιλογη...μιας κ εχω μαθει παραπολλα μεσο αστρολογιας!

κ.Κατια εχετε απολυτο δικιο...για το ειδος των αντρων που μοιαζουν ακίνδυνοι!!!! αλλα δεν ειμαι απο τα ατομα που πιστευουν ευκολα...παντα ο αλλος πρεπει να κερδιζει την εμπιστοσυνη μου..... κ τους δοκιμαζω πριν προχωρήσω,δλδ τους πρωτους μινες.. παρατηρω ... ψαχνω μεχρι κ το παρελθον τους...να δω πως φεροντουσαν στους αλλους.νομιζω καπως ετσι λειτουργουν οι σκοριοι.... (μηπως παιζει ρολο που μεγαλωσα με δυο σκορπινες? χεχε )κ συνηθως.. μου αρεσουν ευαισθητοι κ αδυναμοι αντρες (εσωτερικα μονο)...κ οχι μονο αντρες...αλλα γενικα..μαρεσει να προσεχω τους πιο αδυναμους...το νιοθω σαν καθηκον...μου παει! εχω πολυ αγαπη μεσα μου.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!
    Και πως γινεται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα...αυτοι οι αδυναμοι...να μου φερονται με τον πιο σκληρο τροπο! δλδ απο το ενα ακρο στο αλο! Η πιο σιχνη φραση που χρησιμοποιω ειναι...
    ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! αφου και ο περιγυρος μου...παντα ξαφνιαζετε ..με αυτα που παθαινω! κ λενε... σε σενα βρηκε να τυχει?

α ..και μια απορια ακομι...ενταξει ολα αυτα για τον χαρτη μου.... αλλα ειμαι λεων με οροσκοπο λεων... υποτίθετε δυναμικη... γιατι ομως δεν βλεπω κατι τετοιο? μονο οταν εκνευριζομαι νιοθω οτι ειμαι λεων.

ευχαριστω πολυ πολυ για τον χρονο σας :amuse::bigsmile:

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)