- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 56
Thread: ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ
-
02-06-2007, 12:17 PM #41
Re: ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ
καλημερα.... πραγματικα πιστευω πως το πλεον μοναχικο ατομο ειναι ο παρθενος απο επιλογη δικη του & ο σκορπιος οταν θελει (αναλογα με τα κεφια του & τις συνθηκες) κ οι διδιμοι εινα κατα βαθος μοναχικοι απο επιλογες αλλων οσο. κ αν φενετε οτι ειναι συνεχεια με αλλα ατομα εξαιτιας της κοινονικοτητας τους
-
04-06-2007, 10:56 PM #42
:worried::worried:Γεια σας!!!Θεωρω οτι δεν υπαρχουν μοναχικα ζωδια απλα καποιοι περιοδοι σε καθε ζωδιο το ωθουν στη μοναξια....Εγω ως ζυγος αναζητω τη συντροφικοτητα αλλα το τελευταιο διαστημα δεν ειμαι στα πανω μου...:amazed:
-
04-06-2007, 11:04 PM #43
-
05-06-2007, 11:14 AM #44
Θα σας μιλήσω απο προσωπική εμπειρία επειδή και εγώ και ο αρραβωνιαστικός μου είμαστε αιγώκεροι. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μοναχικά ζώδια. Μας αρέσει καλύτερα να περνάμε χρόνο με τον εαυτό μας παρά με φίλους και παρέες. Οι φίλοι μας είναι μετρημένοι στα δάχτυλα της μίας μας παλάμης αλλά όταν έχουμε μια φιλία είναι πραγματικά δυνατή και είμαστε πραγματικοί φίλοι. Αυτό συμβαίνει γιατι δε μας αρέσουν οι ανούσιες σχέσεις. Ολοι έχουμε κάποιον γνωστό για να πάμε για έναν καφέ, τον καθιστά αυτό όμως φίλο? Μαλλον προσπαθούμε να προστατεύσουμε την ευαίσθητη φύση μας γιατί ο αιγώκερος όσο σκληρός και απόμακρος κ αν φαίνεται στην πραγματικότητα είναι μια μάσκα, ένα προσωπέιο για να καλύψει την υπερβολική ευαισθησία του. Ειναι τρομερά πονόψυχος και ευαίσθητος. Οταν κάνει έναν φίλο τον βοηθάει όπως μπορεί. Αν δεν βρεί στη ζωή του αυτό που αυτός θεωρεί πραγματική φιλία προτιμάει τη μοναξιά του. Δεν τον καλύπτουν τα ημίμετρα. Σε γενικές γραμμές όμως όσων αφορά την εργασία του η αλήθεια είναι ότι χάνει τη μπάλλα. Στην προσπάθειά του να πετύχει όχι μόνο για το δικό του καλό, χάνει πολυτιμες στιγμές απο την οικογένειά του, τη ζωή του τον συντροφό του. Χανει την ουσία των πραγμάτων και εκεί είναι που θέλει λίγο σπρώξιμο για να δεί ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή.
-
27-07-2007, 04:11 AM #45
Εγώ θεωρώ ότι μία σελήνη στο καρκίνο, ίσως κάνει το άτομο λίγο μοναχικό και κυκλοθυμικό.. Τώρα για ζώδιο πάλι θα έλεγα τον καρκίνο, γιατί είναι και λίγο σπιτόγατοι από την φύση τους...:blink:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
27-07-2007, 02:01 PM #46
-
28-07-2007, 10:23 AM #47
Ισως καποιοι σκορπιοι... μερικοι καρκινοι και γιατι οχι ορισμενοι αιγωκεροι!
-
30-07-2007, 03:07 PM #48
Νομίζω ότι όλοι μας περνάμε περιόδους μοναχικότητας, ανεξάρτητα από το ζώδιο μας..Εγώ που είμαι Ζυγός και χαρακτηρίζομαι ως ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, έχω περάσει πολλές φορές στη ζωή μου τέτοιες περιόδους συνειδητά.. Τις έχω ανάγκη αυτές τις στιγμές γιατί με ξεκουράζουν και με επαναφέρουν πιο εύκολα στην πραγματικότητα!!
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
30-07-2007, 10:27 PM #49
Σίγουρα όλοι περνάμε περιόδους μοναξιάς. Το δύσκολο είναι όμως να θέλεις παρέα και να μην την έχεις ποτέ. Η επιλογή είναι άβαντάζ, η μοναξιά είναι δυστυχία.
Πιστεύω πως μοναξιά μπορεί να φέρνει ένας τονισμένος 12ος που τα κλωθωγυρνά όλα μέσα του τόσο πολύ, που αργεί να κινητοποιηθεί, αλλά και ένας δύσκολος ή προβληματικός 11ος, που "κόβει" τις φιλίες.Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνεις πνεύμα και να έχεις πνεύμα. Claudel
-
31-07-2007, 12:19 AM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.