- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Είμαστε χαζοί;
- Voters
- 73. You may not vote on this poll
-
Πολύ
28 38.36% -
Ίσως κάποιες φορές
37 50.68% -
Καθόλου
8 10.96%
Results 41 to 50 of 86
-
17-06-2007, 01:23 AM #41
-
17-06-2007, 01:27 AM #42
Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-06-2007, 10:25 PM #43
Αλί και τρισαλί σε όποιον διεκδικεί το αλάθητο. Εκεί μιλάμε για το άκρον άωτον της χαζομάρας:bigsmile:
Αλλά το θέμα δεν είναι αν είμαστε χαζοί- όλοι σε κάποιους τομείς είμαστε, δεν γεννηθήκαμε ξερόλες(!)- το θέμα είναι και αν νιώθουμε χαζοί.:embarrestΠρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
18-06-2007, 10:56 AM #44
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
18-06-2007, 11:25 AM #45
Προς τον φιλτατο Μητσακο:
Σου προσφερω μια σανιδα σωτηριας:
Η τελευταια δυνατοτητα καλης προαιρεσης επι του θεματος, μπορει να ειναι η πιθανοτητα καποια μελη, να διαβαζουν μονο το αρχικο ποστ ορισμενων θεματων και να ποσταρουν, χωρις να διαβασουν τα ποστ των αλλων! Αλλωστε τα δημοφιλη θεματα, εχουν σελιδες επι σελιδων σχολια. Ισως καποιοι ειναι απλως πολυ βιαστικοι, πολυ αγχωμενοι με το προσωπικο τους προβλημα και συγχρονως, δεν εχουν ή δεν αφιερωνουν χρονο για να δουνε τι "παιζει" παρακατω.
**Δεν τολμησα να ποσταρω κατω απο το δικο σου στην φημισμενη στηλη των μελλοντολογικων προβλεψεων!! Τα σουτ του Dell Piero ειναι τραυματικη εμπειρια!!!:toung::toung::toung:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
18-06-2007, 03:30 PM #46
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-06-2007, 03:36 PM #47
Εγω τωρα θα ηθελα να κανω μια αποπειρα να απαντησω σε αυτο το βαθυ και σημαντικο ερωτημα με τις φτωχες μου γνωσεις...αλλα...δεν μου λες πρωτα την ημερομηνια γεννησης σου να δω μηπως αναφερω καμια οψη που μπορει να την εχεις και μετα εχουμε ιστοριες......Αν και πολυ εξυπνος μου φαινεσαι αλλα ποτε δεν ξερεις...:bigsmile::bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
18-06-2007, 03:47 PM #48
Μια και ενδόμυχα σκεφτόσουν εμένα:toung:, αναφερόμουν σε δύσκολες όψεις του.Τετράγωνα αντιθέσεις κτλ ποσειδώνα με ερμή.Φερνουν μια θολούρα,μια αναμπουμπουλα, αλλα λες, αλλο ηθελες να πείς, και άλλο καταλαβαινουν οι άλλοι.
ο Ποσειδώνας σε καλές οψεις χαρίζει δημιουργικότητα,καλλιτεχν α και τα λοιπα γνωστα.Η αφέλεια ή και η καλή προαίρεση του ποσειδώνα σε καλές όψεις ,απο κάποιους εκλαμβάνεται ώς χαζΑμαρα.Αλλά μην δίνεις σημασία.Κατά βαθος σε ζηλέυουν οι κακοί ανθρωποι:toung:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
18-06-2007, 04:05 PM #49
Συνεδεσα το ποστ στη στηλη για τις μελλοντολογικες προβλεψεις [Δεν υπαρχει σωτηρια τελικα!!] με το θεμα που εχεις ανοιξει εδω.
Αν αυτο που εγραψες εκει το καταλαβα λαθος, θεωρησε το ποστ μου, μια εμμεση ενδειξη [εως και αποδειξη] οτι ειμαι χαζη!:toung::toung::toung::toung:
Ελπιζω πως θα επιζησω!! :toung::toung::toung:
**Μα γιατι δεν καταλαβες; Τα εχω γραψει τοσο απλα!! Μηπως να το κανω λιγο πιο περιπλοκο;Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
19-06-2007, 01:09 AM #50
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.