s
¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας; - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 41 to 50 of 75

Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;

Ούτως ή άλλως ειμαστε πιο υποψιασμένοι αναφορικά με τις ερωτικές μας σχέσεις. Ενώ αντίθετα με τις φιλίες μας πάντα ελπίζουμε ότι όλα θα συνεχίσουν για πολύ να ειναι ρόδινα. Προσωπικά δεν απορρίπτω την περίπτωση όντως να υπάρχει καθαρή φιλία ανευ ερωτισμού μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άντρα. Όλα είναι πιθανά!!!

Όνομα:
    Γεωργία

Εμένα δεν μου έχει συμβεί να ερωτευτώ κάποιον φίλο μου αλλά το αντίθετο. Και δεν μπορείτε να φανταστείτε σε πόσο δύσκολη θέση ήρθα... Στο τέλος αποφασίσαμε να μην βλεπόμαστε για αρκετό διάστημα γιατί εκείνος δεν μπορούσε να με βλέπει φιλικά. Δεν το άντεχε. Πιστεύω στη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Αρκεί κάποια πράγματα να ξεκαθαρίζονται από την αρχή!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Πιστεύω στη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Αρκεί κάποια πράγματα να ξεκαθαρίζονται από την αρχή!
    Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Οι 2 καλύτεροί μου φίλοι είναι άντρες, με τον ένα που έχουμε διαφορά ηλικίας 6 χρόνια, κάνουμε παρέα αρκετό καιρό και από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα γαι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που είμαστε τώρα. Ο άλλος που είναι 15 χρόνια μεγαλύτερός μου με βλέπει σαν κόρη του είναι η δεύτερη οικογένεια μου εδώ στην Αθήνα μια και οι γονείς μου είναι μακριά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει θέμα έρωτα ή έλξης μεταξύ μας, θα κατέστρεφε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και οι απώλειες θα ήταν πολύ μεγάλες...
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Δεν πιστεύω στη φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, διότι δεν την καταλαβαίνω.. Έκανα παρέα κατά καιρούς με αγόρια, αλλά πάντα υπήρχαν υπονοούμενα και περίεργες ματιές.. Πιθανόν να σφάλλω, μα ειλικρινά δύσκολα μπορώ να πιστέψω σε μια τέτοια φιλία που να αντέχει σε οποιαδήποτε συζήτηση, στο χρόνο και το βάθος.. έστω κι από τη μια πλευρά τα πράγματα στην πορεία θα αποκτήσουν ερωτικό ενδιαφέρον και συγκίνηση.

Όνομα:
    Αφροδίτη

Και εγώ πιστεύω στη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας!! Εγώ όποιο άντρα θεωρώ φίλο μου, δεν θα μπορούσα να τον ερωτευτώ στη συνέχεια. ¶ν εκείνος όμως μετά άλλαζε και με έβλεπε διαφορετικά, πολύ απλά θα τελείωνε η φιλία μας.:blink: Δεν αποκλείω τέτοια γεγονότα.
    Χαμογελάστε...Κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

εγω ψηφιζω οχι,μεχρι στιγμης ειχα πανω απο 8 φιλους αγορια κανεις στο τελος η και απο την αρχη δεν με εβλεπε φιλικα....το ιδιο συνεβη και απο την πλευρα μου πολυ προσφατα,η μια φυση ειναι ετσι φτιαγμενη ωστε να ελκει την αλλην για ποια φιλια μιλαμε??!

Όνομα:
    Μαρια

Το ερωτημα ειναι δυσκολο αλλα τολμω να πω οτι αν δεν υπαρχει χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων ειναι φιλοι αν υπαρχει καποια στιγμη θα γινει κατι περισσοτερο...ειναι θεμα αν μετραει η φιλια με αυτο το ατομο η αν αξιζει να το διακινδυνευσεις να κανεις σχεση μαζι του.
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Το ερωτημα ειναι δυσκολο αλλα τολμω να πω οτι αν δεν υπαρχει χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων ειναι φιλοι αν υπαρχει καποια στιγμη θα γινει κατι περισσοτερο...ειναι θεμα αν μετραει η φιλια με αυτο το ατομο η αν αξιζει να το διακινδυνευσεις να κανεις σχεση μαζι του.
    Η χημεία πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ για να είναι φίλοι αφού πρόκειταιο για σχέση και επαφή. Απλά όταν είναι ερωτικό το ζήτημα τότε πρ΄πει να συνδράμουν άλλα χημικά στοιχεία. Και αν λες ότι είναι σημαντικό το τι μετράει, μάνι μάνι θεωρητικά αποδέχεσαι ότι είναι δύσκολο να υπάρξει φιλία αναμεσα σε αντίθετα φύλα αφού τίθεται θέμα επιλογής επειδή στην πορεία δημιουργούνται συναισθήματα που δεν είναι φιλικά μόνο
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ο καλός μου έχει φίλες και μάλιστα κάποιες πρώην και νυν φίλες και με ενοχλεί υπερβολικά. Αρνείται ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Quote Originally Posted by GELLO View Post
    Ο καλός μου έχει φίλες και μάλιστα κάποιες πρώην και νυν φίλες και με ενοχλεί υπερβολικά. Αρνείται ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
    Ε τι Ζυγός θα ήσουνα αν δεν το πολυσκεφτόσουν Αλήθεια, Δίδυμος είναι το παλικάρι; (Μεταξύ μας τώρα, τον ζηλεύω )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)