- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 65
-
03-11-2006, 05:37 PM #41
Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
Τα 3/4 είστε fftopic:
Συζητάμε το ερωτικό προφίλ του ζωδίου του ΣκορπιούΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
03-11-2006, 05:43 PM #42
επανερχόμαστε στο θέμα! Δεν ξέρω κανέν να έχει παράπονο για το ερωτικό προφίλ των Σκόρπιων! Από τα καλύτερα ζώδια!
-
03-11-2006, 08:27 PM #43
Ισως ο σύντροφός μου, αν τον ρωτούσατε! Ευτυχώς είναι ταυράκι υπομονετικό. ¶νθρωποι είμαστε κι εμείς και αυτή τη χρονιά ψιλοκλατάραμε με τον μπάρμπα-Κρόνο! Πάντως επί τη ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τον κύριο Μπαφαλούκο για τις προβλέψεις του σε άλλα άρθρα για το σκορπιό.
Όλα τα παραπάνω εν μέρει ισχύουν για μας, δέχομαι τις κατηγορίες!
Όμως εδώ κι ένα χρόνο, προσωπικά νιώθω οτί έχω πάθει μεταλλαξη στον τρόπο που βλέπω κι αντιμετωπίζω καταστάσεις.(προς το καλύτερο). Αναρωτιέμαι και για τους άλλους...
Και χρόνια μας πολλά βεβαίως
-
04-11-2006, 05:28 PM #44
Καλησπέρα σε όλους!
Γράφω πρώτη φορά και κυρίως έχω να πώ πως οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο κριό. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές! Απλά τα θέλουμε όλα ή τίποτα γιατί απλά στην ερωτική μας ζωή δίνουμε όλο μας τον εαυτό. Και περιμένουμε σε αντάλλαγμα το ίδιο!
Ε και θέλουμε και λίγο ελευθερία απλά για να αισθανόμαστε κύριοι του εαυτού μας. Τόσο κακό είναι αυτό?
Πρέπει να καταλάβετε οτι πληγωνόμαστε πολύ στις σχέσεις μας και κάνουμε τα πάντα προκειμένου να προφυλαχτούμε.
Και όταν κυρήτουμε πόλεμο με τον εαυτό μας καλό θα ήταν να μη μπαίνει κανείς στη μέση γιατί υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Δε φταίμε εμείς για τον άμαχο πληθυσμό! Επιτέλους αφήστε μας να το χαρούμε και μην το παίζετε θύματα τα υπόλοιπα ζώδια!
Εχουμε και προτερήματα όπως αφοσίωση, υπερβολική κατανόηση και ικανότητα να βλέπουμε πίσω από λέξεις και πράξεις. Γι αυτό γινόμαστε και λίγο καχύποπτοι όταν κάποιος άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα νιώθει!
Είμαστε και ειλικρινείς, αλλά και αυτό ξυνό μας το βγάζουν!
-
04-11-2006, 07:43 PM #45
-
05-11-2006, 05:08 AM #46
Οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του πάθους, του υπερβολικού πάθους. Και ίσως αυτό να είναι που τρομάζει τα άλλα ζώδια. Ένας Σκορπιός συνήθως δεν "ανέχεται" χλυαρές καταστάσεις και τα "στο περίπου". Θέλει έντονες στιγμές και εκρίξεις συναισθήματος.
Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
05-11-2006, 07:25 PM #47
οτι είναι εγωιστές το είπαμε;:blink:
-
05-11-2006, 09:34 PM #48
-
05-11-2006, 11:24 PM #49
"Εγωιστές"...πφφ...και ποιός δεν είναι στις μέρες μας?!
Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
06-11-2006, 12:01 AM #50
Σωστος ο Deodonus
Μονο οι Σκορπιοι ειμαστε εγωιστες δηλαδη??? :weird:
Ασχετου ζωδιου ολοι μας κοιταμε τον εαυτουλη μας και πως να παιρναμε εμεις καλα...και οχι μονο οι Σκορπιοι
οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές!
Αλλα και οταν ειμαστε ετσι συμβαινει για ιδιαιτερο λογο και οχι στα καλα καθουμενα
Οσοι τα λενε αυτα αστους να πιστευουν οτι θελουν
Τοσα λενε τοσα ξερουν...γραψτους κανονικοτατα εκει που τους αξιζει
Ολοι οι ανθρωποι εξαλλου εχουμε την κακη συνηθεια τα δικα μας "κακα κειμενα" να τα ριχνουμε στους αλλους.............................
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.