s
Τί "παίζει" με την ταρώ;; - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 43 of 43

Re: Τί "παίζει" με την ταρώ;;

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Πάντως, γενικότερα, για την ταρώ έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορες "ομολογίες" ότι και καλά τρέφεται από την ενέργεια του ατόμου και τέτοια. Έχω γίνει κάπως κυνική, αλλα μιλάμε για μια στοίβα χαρτιά, όχι για βδέλλες που μας ρουφούν το αίμα.

Το αν είναι αποτελεσματική και βγαίνουν όσα δείχνει, είναι άλλο θέμα. Ίσως απλά εμείς συνδέουμε τα γεγονότα της καθημερινής μας ζωής με τις εν λόγω "προφητείες/προβλέψεις" μόνο και μόνο επειδή εμείς θέλουμε να επαληθευθούν.
    Πιστεύω ότι αυτοί που ασχολούνται σοβαρά με αυτό το θέμα σίγουρα διαθέτουν την ενέργειά τους. Όχι όμως ότι τους την ρουφάνε όπως το είπες μια στίβα χαρτία!
    Γι αυτό και δεν μπορώ να δεχτώ ότι μια χαρτορήχτρα μπορεί να έχει 5-6 πελάτες στη σειρά και να ξέρει στον έκτο πελάτη τι λέει
    Στο θέμα της επαλήθευσης τώρα δεν ξέρω εγώ δεν συμβιβάζομαι με το περπωμένο φυγή αδύνατον!
    Δέχομαι όμως το στερνεί μου γνώση να σ'ειχα πρώτα!
    Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς

η deste αν εχεις την υπομονη να ασχοληθεις μαζι της και να την μελετησεις,μπορει οντως να σου αποκαλυψει αρκετα πραγματα για προσωπα και καταστασεις στη ζωη σου αρκει αφενος να επιτρεψεις στον εαυτο σου να αφεθει και αφετερου στη διαισθηση σου να λειτουργησει.για τα ταρω,γνωριζω και εγω ο,τι και ο panther.ξερει κανεις σας που μπορει κανεις να μου ριξει την τραπουλα των αγγελων;επισης,εδω υπαρχει κατι του στυλ δωρεαν ριξιμο χαρτιων;

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Καλημέρα σε όλους!
    Με αφορμή την ερώτηση της vickynaf2004 σχετικά με το που μπορεί να προμηθευτεί μια τράπουλα ταρώ, θα ήθελα να θέσω ένα ερωτηματάκι σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Θεωρείτε πώς είναι κάπως "επικίνδυνη" η συγκεκριμένη ενασχόληση; Θα μπορούσε κάποιος "άσχετος" να ρίξει ταρώ ή χρειάζεται συγκεκριμένες γνώσεις;
    Τώρα τελευταία, ειδικά από τότε που βγήκαν οι μάγισσες της Σμύρνης, το όλο ζήτημα έχει εμπορευματοποιηθεί αρκετά. Προσωπικά "μπήκα στο τρυπάκι" να πάρω την συγκεκριμένη τράπουλα για να δω τί γίνεται ακριβώς, γιατί τόσος ντόρος τελικά. Το τί πιστεύω για τη συγκεκριμένη μάλλον θα το αφήσω για τον εαυτό μου, γιατί ίσως να θεωρηθεί διαφήμιση ή το αντίθετο.
    Ωστόσο, θα ήθελα να δω τί πιστεύετε και σεις γι' αυτό το ζήτημα!

Ευχαριστώ!!
    Μπορείς να βρείς οποια τράπουλα θές με τις οδηγίες του στο βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος Ιπποκράτους 16 Σόλωνος τηλ.210 3602883. :bigsmile:

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)