s
4ος οίκος - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 41 to 50 of 89

Re: 4 οικος

.. η ακμή του 4ου είναι στους Διδύμους (έντονη επικοινωνία στο σπίτι και πολλοί συγγενείς συμμετείχαν όταν μεγάλωνα) και δεν έχει κανένα πλανήτη μέσα. Όμως, ο κυβερνήτης Ερμής κάνει σύνοδο με Πλούτωνα στον 8ο, στο Ζυγό, στον οποίο και αποδίδω ένα μέρος των δυσκολιών που αντιμετώπισα στα παιδικά χρόνια.[/QUOTE]

Ερμής με Πλούτωνα στο 8ο... Εξυπνο παιδί, που ξερει να κρατά μυστικά... και ποτε κανείς δεν μπορούσε να σε βρεί στο "κρυφτο", ε?:bigsmile:

Ο 4ος στους Διδύμους, πολύ μου αρέσει!
    Κίνηση, επικοινωνία, εκδρομές με το ΚΑΠΗ !!!
    Θα με καλείς κι εμένα, που θα είμαι μια παλιόγρια μεσ΄στην ξυνίλα???
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Μυρτώ

Χαχαχαχαχχα! Αχ με έκανες και γέλασα! Θα πηγαίνουμε εκδρομές σαν την Θεοπούλα και την άλλη τη γιαγιά (πως τη λεγανε...?) στη Μύκονο!!! Θα βγαίνουμε και με σεξι συνταξιούχους για clubbing (αν υπάρχουν τότε συνταξιούχοι!!!)

Χαχαχα!Τελοσπάντων! Ερμής σύνοδος Πλούτωνας είναι λίγο θέση 'ντετεκτιβ'..Εγω το έχω βιώσει ως εξής 'μου αποκαλύπτονται πράγματα και καταστάσεις, χωρίς να τα σκαλίσω'. Δεν μπορώ να πω ότι κρατάω μυστικά και δυστυχώς με βρίσκανε στο κρυφτό γιατί όποτε κρυβόμουν ήθελα να πάω στην τουαλέτα, αλλά λόγω του ότι η σύνοδος γίνεται στον 8ο και μαζί είναι και η Αφροδίτη με τον Ήλιο (τρελή παρέα) έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στην έρευνα για το μεταφυσικό. Ο 8ος όμως είναι πολύπλοκος οίκος...πάθος, εμμονή, σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας, θάνατος και αναγέννηση (λάβε υπόψη ότι έχω και τη Σελήνη στο Σκορπιό) και στις αποσκευές σου για τις εκδρομές μας στο ΚΑΠΗ travel έχε και κανά σκόρδο! Χαχαχαχχα
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Για το αν θα μας γηροκομισουν στα τελευταια μας,
    ή αν θα γηροκομισουμε εμεις αλλους,
    παλι τον 4ο βλεπουμε?

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Ο 4ος οίκος είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι από πολύ παλιά!
    Ένα μεγάλο και σπουδαίο παράδειγμα είναι πως ακόμη και οι Ελληνες τραγικοί ποιητές μας, το ήξεραν, και το αποτύπωσαν μέσω του αινίγματος της σφίγγας.

Τί εστί ο μία έχων φωνήν, τετράπους και δίπους και τρίπους γίνεται?

Μα φυσικά ο άνθρωπος, ο οποίος ούτε στα πρώτα χρόνια της ζωής του μπορεί να νιώσει αυτονομία, αλλά ούτε και στα τελευταία.

Η ακμή του 4ου οίκου μου αρχίζει από τις 19,58 του Κριού και καταλήγει στις 16 του Ταύρου, με αρκετά μεγάλο στριμωξίδι. Νότιος Δεσμός, Χείρων, Ερμής, Ήλιος, και όλοι μαζί σε σκληρές όψεις με Κρόνο και Ουρανό σε 8ο και 10ο αντίστοιχα.
    Αυτό που θυμάμαι στα μικρα μου χρόνια ήταν εντάσεις, μαλώματα, στέρηση υλικών αγαθών,απουσία χαράς και παιχνιδιού, μια μαυρίλα και μια μιζέρια, τη μάνα μου στην κοσμάρα της με ένα τηλέφωνο στο χέρι, τον πατέρα μου θυμωμένο και αυταρχικό, την αδελφούλα μου φοβισμένη, κι εμένα να δίνω τις μάχες μου και να παρηγορώ τη μικρή.

Θυμάμαι όμως και το σπίτι μας σχεδόν πάντα γεμάτο από κόσμο, την κουζίνα να μοσχομυρίζει, την υπέροχη Τοξοτίνα γιαγια μου πάντα δίπλα μου, και τον αγαπημένο Κριό παππού μου να παίζει σαν παιδί, μαζί μας κάτω στα πατώματα και στο γρασίδι.

Αν είναι να γίνω μια οξύθυμη κ....όγρια, τότε ας γίνω χίλιες φορές, αρκεί να με αξιώσει ο Θεός να νιώσω τόση ευτυχία, όση έβλεπα στα μάτια του παππού και της γιαγιάς μου, όταν έπαιζαν μαζί μας!
    Ταυρινα μου με τον ερμη στον 4ο σε βλεπω να λες παραμυθακια στα εγγονια σου.
    ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ
    Μην τα μουρλανεις τα καυμενα.
    Ξερεις καπου ειχα διαβασει, οτι ηλιος , ερμης στο 4ο δειχνουν παρεα στο τελευταιο κομματι της ζωης επισης.
    Προσωπικα αυτο μ αρεσει πολυ.
    Προτιμουσες τον Αρη κυβερνητη του 4ου στον καρκινο στον 7ο?
    μαλλον δεν θα μπορω να μπορω παρω τα ποδια μου αν γερασω βεβαια.

Δεν το είχα σκεφτεί! Πολύ μου αρέσει η τοποθέτησή σου και σ΄ευχαριστώ για την ελπιδοφόρα σου άποψη!
    Πάντως ο ¶ρης στον 4ο, μπορεί να αποτυπώνει και ζωντάνια στα γεράματα! Ξέρεις,όπως είπε και η aurelia, διακοπές με το ΚΑΠΗ στη Μύκονο, σύλλογο χειμερινών κολυμβητών, ραντεβού με κοτσονάτους συνταξιούχους κλπ!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by jungle View Post
    Για το αν θα μας γηροκομισουν στα τελευταια μας,
    ή αν θα γηροκομισουμε εμεις αλλους,
    παλι τον 4ο βλεπουμε?

Μήπως αυτό μπορεί να μας το πεί και ο 12ος, κατά κάποιο τρόπο?
    Μέσω της φροντίδας, της προσφοράς, και της εξυπηρέτησης σε ανήμπορους? (μια σκέψη κάνω..)
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Μυρτώ

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Μήπως αυτό μπορεί να μας το πεί και ο 12ος, κατά κάποιο τρόπο?
    Μέσω της φροντίδας, της προσφοράς, και της εξυπηρέτησης σε ανήμπορους? (μια σκέψη κάνω..)
    Πιθανόν μου φαίνεται...εγκλεισμός ίσως σε γηροκομείο να φαινόταν από τον 12ο...Αλλά δεν ξέρω με τι άλλο θα συνοδευόταν.Οι παππούδες - γιαγιάδες σε ποιον οίκο φαίνονται?
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Όνομα:
    Μαρία

Καλά ρε παιδιά τι συζήτηση πιάσαμε,κι έχω και Αρη στους Διδύμους στο 12ο,η καπνίστρια..'Αντε τώρα να μη στριφογυρνάει στο μυαλό σου.Εχω ανατριχιάσει βραδιάτικα.Οσο και να μη μας νοιάζει τώρα,εγώ βλέπω παιδάκια που μεγάλωσαν στη γειτονιά και χαλιέμαι.Ασε που τα χρόνια περνάνε γρήγορα,ειδικά στις πιο ενδιαφέρουσες δεκαετίες,δεν έχω ακόμα αποδεχτεί Τίνα μου ότι όλοι θα πεθάνουμε,πόσο μάλλον ότι ίσως αρρωστήσουμε.
    Τελοσπάντων,επειδή πιάσαμε στενάχωρο θέμα,τελευταία πρόταση..σε αρκετά χρόνια από τώρα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κλαμπ-χώρο για τους μόνους στη ζωή,και να ζήσουμε όλοι μαζί.Δεν θα αντέξω κανένα γηροκομείο,που κανείς δε θα μιλάει για αστρολογία:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Α,ξέχασα κάτι σχετικό με τα παραπάνω,που δεν το καταλαβαίνω.Εχω όπως προείπα ακμή 4ου στην Παρθένο και Πλούτωνα εκεί,αλλά είχα πάρα πολύ ευτυχισμένα παιδικά χρόνια.Και στο πατρικό μου,αλλά και με τα ξαδέρφια μου και φίλους,πέρασα τέλεια.Στην εφηβεία χαλάστηκα κάπως όταν κατάλαβα διάφορα,αλλά τπτ σοβαρό.Και τώρα όλα οκ.Ασχετα που κοντεύω τα 35 και ακόμα με ρωτάει ο μπαμπάς μου"που πας"..Αυτό σημαίνει ότι την επιρροή του Πλούτωνα θα τη βιώσω αργότερα?

..Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά λόγω κοινών στοιχείων, και εγώ με Ακμή 4ου στο Τοξότη , αλλα ο Δίας στουσ Διδύμους, και επειδή Τίνα έδωσες σημασία στο που είναι ο Δίας, είναι αρνητική η Όψη Αντίθεσης??Ομολογουμένως πάντως ο 4οσ για μένα είναι ¨ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ¨ , δύσκολος στην αποκωδικοποίηση του..Αυτή η αντίθεση όμως , δεδομένου ότι είναι και σε αντίθεση με τον Ήλιο με απασχολεί, τι σημαίνει?

Page 5 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)