- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 63
-
02-12-2007, 02:56 AM #41
Re: Ας μιλήσουμε, λοιπόν, και για Τοξότες!!!
Προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι Τοξότες... Ειδικά ένας...
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
02-12-2007, 03:03 AM #42
-
02-12-2007, 03:08 AM #43
Ποια είναι πλΕα αυτή η αδελφή σου;;;;;
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
02-12-2007, 03:11 AM #44
Οκ, τα ψαλίδια θα μπορούσαν να λείπουν... τα υπόλοιπα όμως χρειάζονται. Δεν ξέρεις ποτέ τί μπορεί να προκύψει!!
Τα αναγκαία πρέπει να είναι πάντα μπροστά στα μάτια μας, ειδάλλως... :nuts: ξέχασες να πεις για τη συρταριέρα, η οποία πλέον από το βάρος δεν ανοίγει λόγω της ντάνας με τις φωτοτυπίες, τα βιβλία της σχολής, τους φακέλους... Μην ξεχάσω επίσης το ραφάκι στο καλοριφέρ με τις πολλαπλές μολυβοθήκες, κουτάκια, παρακουτάκια, καλώδια USB, ακουστικά, το πουγκί, τα μικρόφωνα, τις πινέζες...
Φωτογράφησέ με κι άλλο και το ΕΣΡ θα έχει δουλειά από Δευτέρα!!!
-
02-12-2007, 03:21 AM #45
Η από κάτω σου
Επιπλέον να μην ξεχάσουμε να παραλείψουμε την παράταξην των παππουτσιών
Προσπαθώ να σκεφτώ και κανά άλλο αρνητικό χαρακτηριστικό σας, αλλά τα παραπάνω μας έχουν καλύψει νομίζω!
Πάντως, παρατηρώντας δύο συγκεκριμένους Τοξότες, μπορώ να πω ότι μπορούν άνετα να φαγωθούν μεταξύ τους, διότι καθένας υποστηρίζει τόσο έντονα τις απόψεις του, που στο τέλος καταλήγουν σε τσακωμό. :embarrest
-
02-12-2007, 03:31 AM #46
-
02-12-2007, 08:29 AM #47
Με το φίλο μου το Μήτσο (τοξότης κι αυτός) όποτε βρισκόμαστε ξεκινάμε με ένα καλό τσακωμό για τα πολιτικά. Μετά συνεχίζουμε και πλακωνόμαστε για τη δουλειά. Στο δεύτερο καφέ αρχίζουμε να ηρεμούμε αλλά κάτι μας τρώει και συνεχίζουμε πιο ήπια όμως για άσχετα θέματα. Μετά παίζουμε κανα ηλεκτρονικό και μετά έχουμε κουβέντα με ακρως αντρικό περιεχόμενο και πάντα με την ίδια κατάληξη :toung: Γεγονός είναι πάντως ότι πάντα θα τσακωθούμε πρώτα αλλά μετά το δεύτερο καφέ τα βρίσκουμε
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-12-2007, 03:05 PM #48
¶ρα δεν μιλάμε για δωμάτιο (πόσο μάλλον υπνοδωμάτιο) αλλά για κατάστημα χαρτικών. Έχω απορία τι έχεις κάτω από το κρεβάτι σου....
Πάντως και εγώ όταν αναφέρομαι σε Τοξότες, εσένα έχω κατά νου. Αν και μια ακόμα που ξέρω δεν έχει καμιά σχέση με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά σας. Και έχει και πολλούς πλανήτες στον τοξότη, τρομάρα της:embarrest
-
02-12-2007, 07:39 PM #49
είμαστε...........πολύ καλοι μη πω μοναδικοί:nuts:
και μερικές φορές πιανόμαστε κορόιδα
είμαστε πιστοί εως ο άλλος να μας στερίση αυτό που θεωρούμε ελευθερία
κάνουμε υπομονή με τους άλλους
δεν κρατάμε κακία,εγω προσωπικά,τα λέω και μετά μου περνά
είμαστε ομοί αλλά δεν έχουμε κακιά πρόθεση η ειληκρίνια έχει τίμημα
-
03-12-2007, 10:44 AM #50
Συμφωνω και επαυξανω με την περιγραφη της τσαπατσουλιας!!! Ο ωροσκοπος της κορης μου σας χαιρετα!!
[και δεν φταιει καθολου το ηλιακο μου σας διαβεβαιω!! Απλως ζω μ ενα ατομο που ειναι πιο αδιαφορο απο μενα για την ταξη! Χαλαει την δικη μου αταξια!]:nuts::nuts:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.