- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 53
-
20-04-2008, 06:21 PM #41
Re: Σημασία των αριθμών του πεπρωμένου
Παιδιά εγώ πάλι όταν διαβάζω για το ζώδιό μου βλέπω ότι αυτά που λέει για μένα με αντιπροσωπεύουν...
Το πρόβλημα είναι με την αριθμολογία, καμία μα καμία σχέση δεν έχει ο αριθμός του πεπρωμένου μου με τον χαρακτήρα μου... όσες φορές και αν διάβασα ή άκουσα για αριθμολογία δεν είχαν σχέση με εμένα...
-
22-05-2008, 11:09 AM #42
ενδιαφέρον το άρθρο αν και δε μπορώ να πω ότι πέφτει σε όλα ''μέσα''!είμαι ευγνώμων πάντως γιατί οι αριθμοί του πεπρωμένου είναι οι μόνοι μέχρι στιγμής που λένε ότι ταιριάζω με τον άντρα που μου αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!:toung:και μόνο για αυτό,σας ευχαριστώ πολύυυυυ!
-
22-05-2008, 06:19 PM #43
Εγώ πάλι βρίσκω ότι μου ταιριάζουν αλλά.... πολύ γενικότητα κ φυσικά δεν έχω δει καμία επαλήθευση πρόβλεψής τους.
may..
-
23-05-2008, 03:09 PM #44
Αγαπητή φίλη
Λογικά πρέπει να βρείτε στοιχεία της προσωπικότητάς σας αν γίνει σωστά η πρόσθεση των στοιχείων. Φυσικά η αριθμολογία έχει κι άλλα επίπεδα, που θα τα κάνει ένας αριθμολόγος όταν τον επισκεφθείτε.
Αλλά θα ήθελα να σας επισημάνω, πως άν έχετε ένα υποκοριστικό, καλό είναι να προστίθεται στο όνομα και το επώνυμο. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, το υποκοριστικό μας χαρακτηρίζει και έχουμε μέσω αυτού μία δόνηση στην προσωπικότητα. Επομένως, έχω διαπιστώσει πως πρέπει να βάζουμε στον υπολογισμό μας κι αυτό.
Αν έχετε υποκοριστικό, θα σας συνιστούσα να δοκιμάσετε τη μέθοδο που προτείνω και να δείτε μήπως σας ταιριάζει περισσότερο ως προσωπικότητα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
03-07-2008, 04:21 PM #45
Ερμηνεία για τους αριθμούς πεπρωμένου 11 και 22 θα βρειτε εδω: About.com: http://www.primordialwaters.com/channeling.htm
Το Δρόμο τον γνωρίζεις βαδίζοντας...
-
09-07-2008, 01:35 AM #46
-
09-07-2008, 05:37 PM #47
Αγαπητέ niogr
Χίλια συγνώμη, αλλά συχνά έχω να δώσω πολλές απαντήσεις και δεν προσέχω καλά το γένος του μέλους. :embarrest
Να είστε καλά
Λίλιαν Σίμου
-
13-07-2008, 12:44 AM #48
αχ... τί να πω...! πέσατε διάνα!!! όλα όπως τα λέτε...! αν και απογοητεύτηκα λιγουλάκι από κάποια σημεία για τον αριθμό 2... κανείς δεν είναι τέλειος...
εκτος απο την ημερομηνία γέννησής μας, μπορούμε να μετρήσουμε και τα γράμματα του ονόματός μας???
-
14-07-2008, 12:18 AM #49
Αγαπητό μέλος annakriari
Υπάρχει αριθμός που αντιστοιχεί σε κάθε γράμμα του ονόματος.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
14-12-2008, 10:31 PM #50
να ρωτησω οι αριθμοι 11, 22 κ 33 ισχυουν??
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.