s
Ξέρω τι… σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή! - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 52
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: Ξέρω τι… σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή!

Quote Originally Posted by kia View Post
    Και μόνο που χρησιμοποιούμε μόνο το 10% αυτού, λέει πολλά καλή μου Ζέτα :blink:
    Και επίσης είναι αξιοθαύμαστο ότι ο Αϊνστάϊν χρησιμοποιούσε το 15%,αν θυμάμαι καλά!Που θεωρείται από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο!:idea:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Αν και έχω διαβάσει διαφορετικά ποσοστά για τον Αινστάιν, ότι δηλαδή χρησιμοποιούσε από 15 μέχρι και 30% του εγκεφάλου του, υστερούσε σε άλλα πράγματα. Έχουν αναφέρει ότι ήταν δυσλεκτικός και ακόμη ότι δεν ήξερε να δέσει τα κορδόνια του!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Αν και έχω διαβάσει διαφορετικά ποσοστά για τον Αινστάιν, ότι δηλαδή χρησιμοποιούσε από 15 μέχρι και 30% του εγκεφάλου του, υστερούσε σε άλλα πράγματα. Έχουν αναφέρει ότι ήταν δυσλεκτικός και ακόμη ότι δεν ήξερε να δέσει τα κορδόνια του!!!!
    Το ότι ήταν δυσλεκτικός ωστόσο δεν σχετίζεται με την ευφυΐα του... Όσο για τα κορδόνια, οκ... μπορεί να βαριόταν ο άνθρωπος! Είχε με τόσα άλλα να ασχοληθεί! :toung:

Να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος... Υπάρχουν συγκεκριμένα τεστ που γίνονται για να δει κάποιος πόσο ποσοστό του εγκεφάλου χρησιμοποιείται; Μου φαίνεται παράξενο, γιατί αν ακόμη δεν ξέρουμε ποια είναι η πλήρης λειτουργία του, ποια είναι τα όριά του δηλαδή, πώς μπορεί να γίνει μέτρηση;

Καλά αυτό με τα κορδόνια μπορώ να το συγχωρέσω γιατί και γω έχω διαφορετικό τρόπο που τα δένω από τους περισσότερους :toung:

Ίσως γι' αυτό υπάρχουν τα διαφορετικά ποσοστά που αναφέρονται κατά καιρούς. Γιατί στην ουσία πως να μετρηθεί το πόσο χρησιμοποιούμε τον εγκέφαλό μας από τη στιγμή που συνεχώς μαθαίνουμε και η γνώση είναι ατελείωτη;

Όνομα:
    Γεωργία

Καλά αυτό με τα κορδόνια μπορώ να το συγχωρέσω γιατί και γω έχω διαφορετικό τρόπο που τα δένω από τους περισσότερους :toung:

Ίσως γι' αυτό υπάρχουν τα διαφορετικά ποσοστά που αναφέρονται κατά καιρούς. Γιατί στην ουσία πως να μετρηθεί το πόσο χρησιμοποιούμε τον εγκέφαλό μας από τη στιγμή που συνεχώς μαθαίνουμε και η γνώση είναι ατελείωτη;
    Έχεις δίκιο kia.Αλήθεια κάτι τέτοιο δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.Πάντως δεν νομίζω ότι η δυσλεξία είναι κάτι που αφαιρεί την εξυπνάδα. Πολλοί συμμαθητές μου στο σχολείο που ήταν δυσλεκτικοί είχαν πολύ κοφτερό μυαλό.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Έχεις δίκιο kia.Αλήθεια κάτι τέτοιο δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.Πάντως δεν νομίζω ότι η δυσλεξία είναι κάτι που αφαιρεί την εξυπνάδα. Πολλοί συμμαθητές μου στο σχολείο που ήταν δυσλεκτικοί είχαν πολύ κοφτερό μυαλό.

Η δυσλεξία είναι ειδική μαθησιακή δυσκολία. Οι επιστήμονες έχουν αποφανθεί για την απουσία οποιασδήποτε σχέσης ανάμεσα σ' αυτή τη δυσλειτουργία και το IQ. Οπότε σωστά σκέφτεσαι!

Πάντως για το ζήτημα των μετρήσεων, εγώ αναφέρομαι γενικότερα για τα όρια της εγκεφαλικής λειτουργίας.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post

Πάντως για το ζήτημα των μετρήσεων, εγώ αναφέρομαι γενικότερα για τα όρια της εγκεφαλικής λειτουργίας.
    Πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο να μετρηθεί εντελώς.Θέλουμε αρκετά χρόνια ακόμα.Γιατί μερικοί επιστήμονες αρνούνται κιόλας ότι έχει και κάποιες "μεταφυσικές" ιδιότητες ή λένε ότι δεν έχει αποδειχθεί και 100% ή ότι τέτοιες θεωρίες ερευνούνται ακόμα.:weird:

Όνομα:
    Μαρία

Πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο να μετρηθεί εντελώς.Θέλουμε αρκετά χρόνια ακόμα.Γιατί μερικοί επιστήμονες αρνούνται κιόλας ότι έχει και κάποιες "μεταφυσικές" ιδιότητες ή λένε ότι δεν έχει αποδειχθεί και 100% ή ότι τέτοιες θεωρίες ερευνούνται ακόμα.:weird:
    Κι ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για το πιο ευαίσθητο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού. Οπότε...

Πάντως δεν νομίζω ότι η δυσλεξία είναι κάτι που αφαιρεί την εξυπνάδα. Πολλοί συμμαθητές μου στο σχολείο που ήταν δυσλεκτικοί είχαν πολύ κοφτερό μυαλό.
    Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Η δυσλεξία είναι ειδική μαθησιακή δυσκολία. Οι επιστήμονες έχουν αποφανθεί για την απουσία οποιασδήποτε σχέσης ανάμεσα σ' αυτή τη δυσλειτουργία και το IQ. Οπότε σωστά σκέφτεσαι!
    Με κάλυψε η Δόκτωρ! Η δυσλεξία και οποιαδήποτε άλλη μαθησιακή δυσκολία δεν έχει σχέση με το πόσο έξυπνο ειναι το άτομο.

Καλησπέρα.Πολύ καλό το άρθρο της kia.
    Όσο αναφορά ποιό ημισφαίριο του εγκεφάλου χρησιμοποιούμε,θα ήθελα να προσθέσω ότι για κάθε διαφορετική γνωστική δεξιότητα χρησιμοποιούμε διαφορετικό τμήμα του εγκεφάλου μας.Έτσι,άλλο τμήμα ενεργοποιείται όταν μαθαίνουμε Αγγλικά και διαφορετικό όταν μαθαίνουμε Γαλλικά.Όσο περισσότερο αυξάνουμε τις γνωστικές μας ικανότητες,τόσο μεγαλύτερο τμήμα του εγκεφάλου μας ενεργοποιούμε.

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)