- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 65
-
10-04-2011, 07:32 PM #41
Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός
Καλησπέρα σε όλους!!
Θα μπορούσε κάποιος να μου διευκρινίσει σας παρακαλώ πώς λειτουργεί το πρόγραμμα του myhoroscope όσον αφορά το Ηλιακό τόξο; Για τα υπόλοιπα γνωρίζω (γενέθλειος χάρτης, διελεύσεις κλπ), αλλά στο Ηλιακό τόξο μπερδεύομαι. Ποιές ημερομηνίες τοποθετούμε; Την ημερομηνία γέννησής μου το 2010 και μετά την ημερ. γεννησής μου το 2011; Από γενέθλεια σε γενέθλεια δηλαδή; Στη συνέχεια τι κάνω;
-
10-04-2011, 08:05 PM #42
Να τονίσω ότι αφού τοποθέτησα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, βρήκα το πόσο κινήθηκε ο Ήλιος, έκανα την αφαίρεση και βρήκα την ανοχή. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι το πώς βρίσκω τις προχωρημένες θέσεις για τους πλανήτες και τις ακμές. Πού προσθέτω το Ηλιακό τόξο και πώς;;
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου, απλά το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου.
-
10-04-2011, 10:26 PM #43
Το πρόγραμμα λειτουργεί όπως όλα τα άλλα προγράμματα. Βάζουμε το ID μας και επιλέγουμε για ποια χρονική περίοδο θέλουμε να δούμε πόσο "προχώρησαν" οι πλανήτες μας.
Το πρόγραμμα μας εμφανίζει τον γενέθλιο χάρτη μας, από κάτω τον χάρτη του Τόξου και απόκάτω έναν διπλό χάρτη. Παρακάτω ακόμα πιο ενδιαφέροντες πίνακες με αστρολογικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων και των ανοχών.
Με απλά λόγια κάνει σωστά και αξιόπιστα τους υπολογισμούς που θέλετε.
Φαντάζομαι όμως ότι δεν σας ενδιαφέρει να υπολογίζετε αλλά να ερμηνεύετε. Καλή επιτυχίαDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
10-04-2011, 10:43 PM #44
Όντως, το κατάλαβα στη συνέχεια. Δεν είχα συνηδητοποιήσει ότι ήταν τόσο εύκολο και ότι το πρόγραμμα τα είχε μελετήσει όλα αυτά. Υπέθεσα ότι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ κάποιες προσθέσεις και αφαιρέσεις :blink:
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας :bigsmile:
-
11-04-2011, 01:02 PM #45
Μόνο η σχολή της Κοσμοβιολογίας δέχεται στο ηλιακό τόξο μόνο τις σκληρές όψεις. Στο κλασικό ηλιακό τόξο χρησιμοποιούμε όλες τις κύριες όψεις, δηλαδή σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση, τρίγωνο και εξάγωνο. Από την εμπειρία μου, χάνεις πολλά γεγονότα στο τόξο όταν δεν μετράς και τις θετικές όψεις.
Στο ηλιακό τόξο είναι σημαντικό όταν ο ωροσκόπος ή κάποιος πλανήτης αλλάζει ζώδιο. Όταν ένας πλανήτης αλλάζει ζώδιο, δείχνει σημαντικά γεγονότα εκείνη την χρονιά στα θέματα που κυβερνούν στο γενέθλιο αυτοί οι πλανήτες ή στα θέματα που σημειοδοτούν ως πλανήτες.
Όταν ο ωροσκόπος αλλάζει ζώδιο δείχνει κάποιες αλλαγές στα ενδιαφέροντα του ατόμου μέσα στα χρόνια που ακολουθούν. Δεν αλλάζει ο τρόπος που εκφράζεται το άτομο ούτε οι άλλοι το βλέπουν διαφορετικά, απλώς αποκτά νέα ενδιαφέροντα έκφρασης. Για παράδειγμα ένας ωροσκόπος που περνά στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να ωθήσει το άτομο να διδάξει ή να διδαχτεί κάτι, να φροντίσει για την επιμόρφωσή του, να κάνει περισσότερες μετακινήσεις κ.λπ.
-
11-04-2011, 01:08 PM #46
Αφού χρησιμοποιείς το πρόγραμμα του σάιτ για το Ηλιακό Τόξο δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάποιους υπολογισμούς γιατί τους κάνει όλους το πρόγραμμα. Απλώς θα πας στον πίνακα που βρίσκονται οι όψεις που σχηματίζουν οι προχωρημένοι πλανήτες με τους γενέθλιους και ο ίδιος πίνακας σου δίνει και την ανοχή για να γίνουν ακριβείας αυτές οι όψεις. Θα σημειώσεις τις όψεις που θα σχηματιστούν στην φετινή χρονιά σου και θα προσπαθήσεις να τις ερμηνεύσεις ως προς το τι γεγονότα μπορούν να σου φέρουν φέτος. Αυτό σταδιακά θα σου δώσει μεγαλύτερη εμπειρία στο να κατανοείς και να ερμηνεύεις το τόξο.
-
12-04-2011, 12:18 AM #47
Κατάλαβα, αν τυχόν μου δημιουργηθούν απορίες θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
-
13-04-2011, 05:00 PM #48
ωραιο αρθρο κοραλια. πολυ χρησιμο. προσπάθησα να κανω κατά βήμα αυτα που αναφαίρεις. κ κολλησα στα λεπτα που εβγαλες οταν τις μοιρες τις προχωριμενης θεσης με της γεννεθλιας. εμενα δεν μου εβγαλε 13. εκανα κ στο δικο χαρτη κ παλι βγενει πολυ. επισης η εικονα που εχεις βαλει δεν μπορω να την δω ωστε να καταλαβω καλυτερα τι λες.
με εκτιμηση
ειρηνη!!!Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
13-04-2011, 06:02 PM #49
χμμμμμμμμ!!! για να δω εγω δλδ για την χρονια 2011-2012 τι ημερομινια θα βαλω και εχω μπερδευτει τωρα???????
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
14-04-2011, 03:16 AM #50
Αλλο το ηλιακο τοξο και αλλο η ηλιακη επιστροφη.Εσυ μιλας για την τελευταια περιπτωση οπου μπορουμε να δουμε ολη την χρονια απλα βαζωντας την ημερομηνια γενεθλιων μας.ημερα και μηνα και τον χρονο που κανουμε γενεθλια.παραδειγμα αμα εχει γεννηθει σαν σημερα βαζει 14 /04/2011 και μεχρι τα επομενα γενεθλια σου δηλαδη 14/04/2012 ισχυει ο ιδιος χαρτης της ηλιακης επιστροφη.στο ηλιακο τοξο βαζεις απλα την ημερομηνια που θελεις να δεις τις διευλευσεις του μηνα που θες η ενος μηνας οποιαδηποτε χρονια θες.αλλα δεν σου βγαζει ολοκληρη χρονια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.