s
Ώρα γέννησης - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 41 to 50 of 76
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Ώρα γέννησης

Quote Originally Posted by errikaki View Post
    Πραγματικά, τα συναισθήματα εκέινης της στιγμής δε χωράνε σε λόγια. Στο πανεπιστήμιο μας έλεγαν ότι το μωρό πρέπει να το βάλουν πάνω στη μαμά του για να συντονιστεί η καρδούλα του με τη δική της....
    Αχ βρε κορίτσια,εγώ αυτό που λέτε δεν το ένιωσα,ή τουλάχιστον δεν το θυμάμαι,κι έχω κάτι τύψεις...
    Γέννησα με καισαρική και αυτό είχε κανονιστεί,αφού ο μονάκριβος μου είχε φτάσει τα 4 κιλά και δεν έλεγε να βγεί να μας πει ένα γειά.
    Επίσης δεν ήταν με το κεφάλι προς τα κάτω.
    Πάω λοιπόν ολόχαρη,με ναρκώνουν απ'τη μέση και κάτω κι αρχίζουν να με ρωτάνε
    -τι νιώθεις?
    -τσίμπημα.
    -τώρα?
    -ζούληγμα
    μου έκαναν διάφορα για να δουν αν είχε πιάσει η επισκληρίδιος,κι αυτό πήρε πολλή ώρα.
    Τελικά πρέπει να μου έδωσαν κάμποσο"φαρμακάκι" γιατί το επόμενο λεπτό είχα αρχίσει να την"ακούω" και να λέω βλακείες του τύπου-τα πλακάκια στα χειρουργεία μοιάζουν με κρεοπωλεία,να βάλετε κάτι πιο"ζεστό"..
    ..να περιμέναμε λίγο ακόμα να βγάλει ωροσκόπο Καρκίνο ο μικρός
    ..ρωτούσα"μα τι κάνετε τόση ώρα,δεν βγαίνει?" και να ξεραίνομαι στο γέλιο..
    θυμάμαι το κλάμα του κι ότι τους έλεγα να μου το δώσουν και δεν έγινε αυτό.
    Μετά μου είπε ο γιατρός μου ότι αν είσαι πολύ ναρκωμένη δεν στο δίνουν το μωρό να το κρατήσεις για προφανείς λόγους.
    Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που δεν την έζησα αυτή την αγκαλιά την πρώτη στιγμή της άφιξής του στον κόσμο μας!!
    Μόνο τα γέλια που έριξα θυμάμαι και τους γιατρούς που μιλούσαν με κωδικούς για να μην καταλαβαίνω.Αλλά τι έφταιγα?

Στο αστρολογικό τώρα,το σοκολατάκι μου έχει ωροσκόπο Δίδυμο χωρίς όψεις,στον 8ο οίκο.
    Σελήνη στο Σκορπιό και σε τετράγωνο με Ποσειδώνα,που ίσως φανερώνει τη δική μου"ομιχλώδη"κατάσταση με τη νάρκωση.
    Και ακμή 12ου στον Ταύρο,που αν σημαίνει κάτι αυτό είναι ότι όντας έγκυος και καλά περνούσα,και έτρωγα πολύ..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Ναι, συγγνώμη καπως μπερδεύτηκα και νόμισα ότι η θέση της σελήνης δείχνει το είδος του τοκετού. Η σελήνη βρισκόταν στον 12ο οίκο, ο ωροσκόπος ήταν στον υδροχόο. Πάντως ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, ο ουρανός στον όγδοο ήταν σε τετράγωνο με τη σελήνη, καθώς και ο κρόνος στον 5ο σε αντίθεση με τη σελήνη. Τελικά μήπως η θέση της σελήνης μέσω των κυβερνητών του ωροσκόπου έπαιξε κάποιο ρόλο; Ή γενικότερα πρέπει να δω τη θέση άλλων πλανητών στο ωροσκόπιό μου;
    Εννοείς ότι στον γενέθλιο χάρτη σου έχεις ωροσκόπο στον Υδροχόο κι ο Ουρανός είναι στον 8ο οίκο σε τετράγωνο με την γενέθλια Σελήνη σου; Αν είναι έτσι, ο Ουρανός μπορεί να δείξει περιπτώσεις παιδιών που έρχονται "ανάποδα" στον κόσμο και χρειάζεται να γεννηθούν με καισαρική.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Εννοείς ότι στον γενέθλιο χάρτη σου έχεις ωροσκόπο στον Υδροχόο κι ο Ουρανός είναι στον 8ο οίκο σε τετράγωνο με την γενέθλια Σελήνη σου; Αν είναι έτσι, ο Ουρανός μπορεί να δείξει περιπτώσεις παιδιών που έρχονται "ανάποδα" στον κόσμο και χρειάζεται να γεννηθούν με καισαρική.
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Το γεγονός ότι ο ωροσκόπος ήταν σε εξάγωνο με τον δία και τον χείρωνα στον κριό (αυτοί οι δύο μεταξύ τους είναι σε σύνοδο) στον 2ο οίκο δείχνει την επιτυχία της επέμβασης;

Ναι, σ' αυτές τις περιπτώσεις ο Δίας προσφέρει βοήθεια και στήριξη.

Υπάρχει η άποψη στην αστρολογία ότι ο 12ος οίκος (επειδή βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον ωροσκόπο) δείχνει την περίοδο της κύησής μας, την περίοδο και τις εμπειρίες που βιώνουμε όσο βρισκόμαστε στην μήτρα της μητέρας μας ενώ ο ωροσκόπος δείχνει το είδος του τοκετού με τον οποίο γεννιόμαστε. Τον τρόπο δηλαδή που ερχόμαστε στον κόσμο.

.

Με βάση τα παραπάνω μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: θα μπορούσε η ακμη του δωδέκατου να δείνει στοιχεία (είτε χρονικά είτε ποιοτικά ) που αφορούν τη σύληψη του εμβρύου;

Υπάρχει η άποψη ότι η σύλληψη του εμβρύου σχετίζεται με την Σελήνη και τον ωροσκόπο. Σύμφωνα με τον Άλαν Λίο και άλλους παλιότερους αστρολόγους, η θέση της γενέθλιας Σελήνης μας ήταν η θέση του ωροσκόπου μας την στιγμή της σύλληψής μας και η θέση του γενέθλιου ωροσκόπου μας ήταν η θέση της Σελήνης την στιγμή της σύλληψής μας.

Όνομα:
    Έρρικα

Υπάρχει η άποψη ότι η σύλληψη του εμβρύου σχετίζεται με την Σελήνη και τον ωροσκόπο. Σύμφωνα με τον Άλαν Λίο και άλλους παλιότερους αστρολόγους, η θέση της γενέθλιας Σελήνης μας ήταν η θέση του ωροσκόπου μας την στιγμή της σύλληψής μας και η θέση του γενέθλιου ωροσκόπου μας ήταν η θέση της Σελήνης την στιγμή της σύλληψής μας.
    σπουδαία πληροφορία!
    καταπληκτικό!!!!! σκέφτομαι τώρα και λέω ''και στη σύλληψη πάλι ωροσκόπο τοξότη είχα και σελήνη στον τοξότη.......απίστευτό''
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Ενώ εγώ πάλι πιστεύω πως καθοριστική τουλάχιστον για την ιδιοσυγκρασία και την ψυχοσύνθεση ενός ατόμου, καθοριστικό ρόλο παίζει η προγενέθλια έκλειψη.

Βάση της μεθόδου Γιόνας όπου η προσπάθεια σύλληψης με σκοπό το συγκεκριμένο φύλο γίνεται με κεντρικό άξονα κανόνες που αφορούν την Σελήνη, και έχοντας διαβάσει και δει χάρτες ζευγαριών που τεκνοποίησαν με αυτή την μέθοδο, δεν διεπίστωσα την εκδοχή στην οποία αναφέρεται η Κοραλλία.

Από την άλλη είμαι απολύτως πεποισμένη πως δίχως μία στενή παρακολούθηση και παρατήρηση όλων των συσχετισμών, δεν θα μπορεί κανείς μας να ταχθεί υπέρ της μίας ή της άλλης άποψης.

Όνομα:
    Έρρικα

που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για τη μέθοδο αυτή?

Εγώ αυτό που έχω ακούσει σχετικά με το φύλο του παιδιού σχετίζεται με τη φάση της σελήνης την ημέρα που γεννήθηκε το προηγούμενο παιδί.

Δηλαδή αν το πρώτο παιδί γεννηθεί στη γέμιση του φεγγαριού τότε το επόμενο θα είναι ίδιο φύλο με το πρώτο. Αν γεννηθεί στη χάση του φεγγαριού, τότε το επόμενο θα είναι αντίθετου φύλου με το πρώτο.

Αλλά πώς μπορεί ν α καθοριστεί το φύλο του πρώτου παιδιού?
    Άκρως ενδιαφέρον!!!!
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Quote Originally Posted by errikaki View Post
    που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για τη μέθοδο αυτή?

Εγώ αυτό που έχω ακούσει σχετικά με το φύλο του παιδιού σχετίζεται με τη φάση της σελήνης την ημέρα που γεννήθηκε το προηγούμενο παιδί.

Δηλαδή αν το πρώτο παιδί γεννηθεί στη γέμιση του φεγγαριού τότε το επόμενο θα είναι ίδιο φύλο με το πρώτο. Αν γεννηθεί στη χάση του φεγγαριού, τότε το επόμενο θα είναι αντίθετου φύλου με το πρώτο.

Αλλά πώς μπορεί ν α καθοριστεί το φύλο του πρώτου παιδιού?
    Άκρως ενδιαφέρον!!!!
    Ο πρώτος μου ανιψιος γεννήθηκε με ηλιο στον υδροχόο και σελήνη στο κριό (άρα γέμιση) και το επόμενο ανίψι ήταν αγόρι. Η αδερφή μου που γεννήθηκε με ήλιο στον κριό και σελήνη στους διδύμους (άρα γέμιση), το επόμενο παιδί που γεννήθηκε , δηλ εγω βγήκε αγόρι. Βέβαια μεσολάβησαν και δύο αποβολές ενδιάμεσα. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)