- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 51
-
31-07-2007, 12:49 PM #41
Re: Όνειρο... τo μυστήριο, το άγνωστο, το ανεξήγητο!
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.. πολλά από τα όνειρα που βλέπω εγώ είναι προφητικά. Πολλές φορές έχει τύχει να έχω deja vu και πράγματα που βιώνω στη ζωή μου, να τα έχω δει ακριβώς όπως τα βιώνω, παλιότερα στον ύπνο μου...
-
01-10-2007, 04:57 AM #42
Εγω εχω παρατηρησει το τελευταιο διαστημα οτι οταν βλεπω ασχημα ονειρα κατι ασχημο γινεται την αλλη μερα, στα καλα παλι τιποτα! Μια φορα ειχα δει οτι πεθανε το παπαγαλακι μου και μετα απο 2 μερες πεθανε... Εντωμεταξυ συνηθως δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα τα ονειρα που βλεπω για το τι θα γινει, αυτο ηταν εξαιρεση, και το κακο ειναι οτι και γω δεν προσπαθω να αποφυγω εκεινη τη μερα οτιδηποτε μπορει να εχει στραβη καταληξη! εχω νευρα τωρα γιατι αυτο μου συνεβη χτες!!!!!!! Χαλια!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
01-10-2007, 05:03 AM #43
-
03-10-2007, 01:28 PM #44
Συγγνώμη αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ενδεχόμενο ανθρώπων που δεν βλέπουν όνειρα. Τα εγκεφαλικά κύματα πέφτουν κατά τη διάρκεια του ύπνου και πάντα βλέπουμε όνειρα. Αλλο αν τα θυμόμαστε ή όχι. Υπάρχουν πάρα πολλές έρευνες που εχουν αποδείξει ότι το υποσυνείδητο λειτουργεί και προβάλεται κατά τη διάρκεια του ύπνου με τη μορφή ονείρων. Το ότι όλοι βλέπουμε όνειρα πάντα θεωρείται δεδομένο από τους ερευνητές
-
05-10-2007, 01:37 AM #45
Και γω ετσι ξερω
-
05-10-2007, 04:47 PM #46
Ρε παιδιά για μια στιγμή... Τα όνειρα είναι σαν defrag του σκληρού μας δίσκου. Σκεφτείτε δηλαδή όλες τις πληροφορίες χύμα στο κεφάλι. Αυτά πρέπει να τακτοποιηθούν, συνειδητά, υποσυνείδητα δεν έχει σημασία. Μπορεί να συμβούν και τα δύο.
Κι όσο για τα κύματα (να δω πόσες φορές θα το εξηγήσω σε μερικούς μερικούς:toung σας εφιστώ την προσοχή στους διαφόρους τύπους κυμάτων (alpha, beta, gamma, delta, theta) τα οποία είναι μια χαρά παρόντα στη διάρκεια του ύπνου (δεν εννοώ όλα μαζεμένα μπουλούκι στο μαχαλά) και μπορούν να σχετίζονται πολλές φορές με σοβαρότερα πράγματα (πχ ασθένειες) απ' ότι τα όνειρα. (ΑΝ σχετίζονται καν με τα τελευταία):unsure:"Sooner or later, the day comes when you can't hide from the things that you've done anymore. When GodΆs anger awakens, even the mighty shall fall..."
-
13-11-2007, 11:28 PM #47
θα συμφωνησω με την βαλντερ..:bigsmile:
-
13-11-2007, 11:42 PM #48
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-11-2007, 02:43 AM #49
μπραβο ρε Μητσακο και γω την ιδια απορεια με σενα εχω:bigsmile:
και παρεπιμπτοντως ειναι ο Valder (αντρας) απ οτι βλεπωοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
14-11-2007, 07:53 AM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.