- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 47 of 47
Thread: Δουλειά το ΣΚ
-
21-11-2007, 11:09 AM #41
Re: Δουλειά το ΣΚ
Απ' ότι κατάλαβα ο Μητσάκος δουλεύει πολύ μα πάρα πολύ ακόμα και τα ΣΚ και αυτό τον εμποδίζει να εκφράσει συν τοις άλλοις και τις οικολογικές του ανησυχίες που είναι να πάει το ΣΚ π.χ. στην Κερκίνη να σώσει τα απειλούμενα πτηνά ή να δεθεί σε ένα δέντρο για να μην το κόψουνε κτλ.. Τώρα δεν ξέρω αν φταίει ο Κρόνος στον 6ο ή η κακή του η τύχη που δεν γεννήθηκε πλούσιος και με λυμένο γενικότερα και ειδικότερα το οικονομικό του πρόβλημα, αλλά αυτό δεν αναρωτιόμαστε όλοι μας ώρες ώρες?? :weird:
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
21-11-2007, 11:12 AM #42
Πέραν την όποιας πλάκας πάντως παιδιά η συστηματική δουλειά και το ΣΚ σκοτώνει... Σας μιλάω εκ πείρας... Δε μένει ούτε προσωπική ζωή, τα νεύρα είναι σμπαράλια και δε μιλιέσαι... μαλώνεις στη δουλειά, κ.ά. τινά...
Μητσάκο, είναι τόσο σκούρα τα πράγματα; Δεν μπορείς να κόψεις το ΣΚ;Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-11-2007, 12:25 PM #43
Όντως, "η πολλή δουλειά, τρώει τον αφέντη" (και εγώ εκ πείρας ομιλώ ). Μήπως όμως θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός της διάθεσης για συνεχή εργασία από την επιβαλλόμενη και καταναγκαστική συνεχή εργασία; Ο Μητσάκος δουλεύει με το ...ζόρι τα σαββατοκύριακα ή ακόμα και να μην τον υποχρέωναν αυτός κάτι θα έκανε;
Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
21-11-2007, 12:27 PM #44
Σωστή η παραπάνω τοποθέτηση...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-11-2007, 12:29 PM #45
-
21-11-2007, 12:29 PM #46
Φίλοι μου αγαπημένοι :nuts:
Πολλά τα όσα λέτε και θα μπερδευτώ Θα σας πιάσω έναν ένα αλλά θα σταθώ περισσότερο στις οικολογικές μου ανησυχίες :bigsmile:
ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-11-2007, 12:32 PM #47
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.