- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 53
Thread: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
-
21-08-2008, 11:24 PM #41
Re: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
22-08-2008, 12:41 AM #42
-
22-08-2008, 08:17 AM #43
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-08-2008, 11:14 AM #44
Μήλο ,Αγκίστρι ή και Γαλαξίδι!:bigsmile::bigsmile:
-
22-08-2008, 11:29 AM #45
Σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από Αθήνα, ούτε για μπάνιο δεν πάει κανείς, για τριήμερο θα πας? Εμείς για μονοήμερες πάμε καλάματα για γουρουνοπούλα και γυρνάμε το βράδυ, αφού περάσουμε και από τον Ταύγετο και την Σπάρτη μια βόλτα.
Τί σόι τοξότης είσαι του λόγου σου??Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
22-08-2008, 11:58 AM #46
-
22-08-2008, 02:32 PM #47
Εδώ πάω πάσο, χεχε
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
22-08-2008, 02:55 PM #48
Πήγαινε Αίγινα. Είναι super για 3 ημερο
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
22-08-2008, 06:11 PM #49
Μητσακο, εχω την υποψία ότι, κάτι άλλο θες να μας πεις. :toung:
-
22-08-2008, 08:47 PM #50
Του Τζάκσον...γκούχου γκούχου...βεβαίως βεβαίως, αλλά ακριβώς όταν ήταν μαύρος!!! :toung:
Για να πώ την αλήθεια ήμουν μεταξύ Τζάκσον και Χέτφιλντ καιιιιιιιιι...διάλεξα Μπρίτνεϋ...:toung: (είναι και Τοξότης τρομάρα της )
Έχω καιρό να κατέβω Πελοπόννησο και η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να ψυχοπλακωθω!!!
Καλά...Μήτς...παράτατα όλα και πήγαινε Κρήτη για ρακιές!!! :nuts::toung: Δοκιμασμένα πράγματα...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.