- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 141
Thread: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας;
-
27-02-2010, 05:53 PM #41
Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?
χαχαχαχα
Αγαπητή Wind*1...ευχαριστούμε για την απάντηση και για τον όμορφο τρόπο διατύπωσης...!
η αλήθεια είναι ότι δεν ηξερα ότι μία πανσεληνος στον άξονα αυτό μπορεί να ευθύνεται για αυτά που περιγράφεις...και ειδικότερα για το περί της όρασης...
όπως και να χει, χαίρομαι καταρχήν που γλύτωσες το τετράγωνο...και κατα δεύτερον που κρατάς την πανσέληνο σου...δίνοντάς της έτσι την ευκαιρία να σε "φωτίσει" πολύ πιο θετικά απο εδώ και πέρα...
:bigsmile:
-
27-02-2010, 05:54 PM #42
Δεν χρειαζεται βρε να ευχαριστεις.... Ισα ισα... ήταν πολύ εξυπνο το ποστ σου :toung:
Επιτελους βρηκα εναν ανθρωπο που μπορω να τις χαρίσω... Χεχεχε... Wow.. Σε συνοδο ??? Νομίζω οτι εσυ βρίσκεσαι σε κάπως "χειροτερη" μοιρα... Αληθεια, πως σου "βγαινουν" στην καθημερινη σου ζωη ? Θα με ενδιεφερε να μαθω.... Είναι "ευκολες" ?
Βρε λες ? Να τις κρατησω για εμενα τελικα? Μαλλον αυτο θα κανω .... Νομιζω οτι ειναι αρκετα διασκεδαστικες μαλλον...
Α πα πα πα... τον Κρονο στον 1ο δεν τον δινω με τιποτα... Αυτο επειδη δεν με πλησιαζουν ευκολα... Λες και δαγκωνω... χαχαχα Και επειδη επ ουδενί δεν θα ηθελα να ημουν ξανθος.... (Κρονος στον 1ο = μελαχρινα ατομα ) χιχιχιχιχιχιχιχι
-
27-02-2010, 06:25 PM #43
:bigsmile:
Είδες? στα λόγια μου έρχεσαι....
Λοιπόν...το ¨περίεργο¨ είναι ότι εγώ δε τις βρίσκω και τόσο δύσκολες ή μάλλον δε τις βιώνω και τόσο δύσκολα..εξάλλου πως μπορείς να πάρεις τις γλυκύτατες όψεις Ποσειδώνα ως δύσκολες που από τη φύση τους είναι όψεις που σε ταξιδεύουν σε άλλα μέρη...(όπως λες και εσύ "σε φαντασίες άλλων" ...). Όχι ότι δεν εχει και τις παγίδες της βεβαίως...(αν βέβαια βγείς ποτέ από το φανταστικό σου κόσμο και τις ανακαλύψεις...)
Κοίτα...σχετικά με τέχνες και τα συναφή τίποτα τετοιο δε μου έδωσαν αυτές οι όψεις (και μάλιστα ίσως και όλως περιέργως μια και βρίσκονται σε οίκο που εχει να κάνει με καλλιτεχνικές τάσεις... (ο παππούς μου ο καημένος-ζωγράφος- δέχτηκε φοβερά πλήγματα και απογοητεύσεις από μερους μου κάθε φορά που προσπαθούσε να με μάθει να ζωγραφίζω :toung: )
απο εκεί και έπειτα...μία από τις εκφράσεις που με χαρακτηρίζει είναι η "μου αρέσει να βλέπω το καλό σε όλους τους ανθρώπους γύρω μου γιατί αυτό θέλω και μου αρέσει να πιστεύω..." . Αν αυτό δεν είναι ανορίωτη εξιδανίκευση τότε τι είναι...? Βέβαια ενίοτε αυτό περιορίζεται (μιας και έχω και τον Κρόνο να τετραγωνίζει α πα πα πα σου λέω..δεν τον μπορώ αυτόν τον πλανήτη!!!)
τωρα, τις οποιες απογοητεύσεις δέχομαι, προσπαθώ να τις προσπερνώ μια και συνειδητά συμπεριφέρομαι ετσι όπως η παραπάνω πρόταση ορίζει...οπότε οκ...
μου έχουν δώσει μια γλαφυρότητα στο λόγο...και μία απίστευτη αίσθηση θεραπείας και προσφοράς βοήθειας όπου μπορώ και ενίοτε και όπου δεν μπορώ...
και μία επίσης ακατανόητη ικανότητα να μπαίνω στα εσώψυχα των άλλων....(μερικές φορές ακόμα και απρόσκλητη...δε φταίω εγώ όμως... ) ... μπορεί και η ακμή του 12ου να έβαλε λίγο το χεράκι της σε αυτό...
τρελά διαισθητικά όνειρα...(στον ύπνο και στον ξύπνιο)
ανέπτυγμένο ένστικτο και διαίσθηση....και βεβαίως μια τρελή αφηρημάδα η οποία με έχει κάνει από το να κάψω φαί αρκετές φορές (είναι και ο ¶ρης μέσα ντε!) μέχρι να περπατάω πεζή προς κάποιο αυτοκίνητο και να μην το εχω πάρει χαμπάρι...
τον ποσειδώνα μου τον αγαπώ πολύ...αλλά σας χαρίζω λίγο αν θέλει κανείς γιατί τον έχω σε αφθονία τελικά...
-
27-02-2010, 08:18 PM #44
Αν σας αρέσει τόσο ο Ποσειδώνας ποιος θα παρει και τον δικό μου που εχει μπαστακωθεί σε εξάγωνο με τον Αρη μου? Συν ότι τον εχει περικυκλωμένο μιας και ο άρης ειναι σε ψαρι...
Να μην σχολιάσω ότι τετραγωνιζει τη σελήνη μου και κάνει συνοδο με τον Ήλιο μου... πόσα να αντεξω η γυναίκα?
-
27-02-2010, 09:12 PM #45
Έχω κι εγώ σύνοδο Ήλιου/ ¶ρη με τον Ποσειδώνα. Μεγάλωσα μ' ένα πατέρα που ελάχιστα έβλεπα και με τον οποίο ελάχιστα μιλούσα. Αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Το κατάλαβα πρώτη φορά όταν άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία και είδα τι σημαίνει η όψη αυτή. Τότε έβαλα στόχο να γνωρίσω τον πατέρα μου. ¶ρχισα να περνώ περισσότερο χρόνο μαζί του, να τον ακούω, να τον ρωτώ για την ζωή του...
Η πρώτη μου έκπληξη ήταν όταν συνειδητοποίησα πόσο πολύ με αγαπάει. Δεν το είχα καταλάβει ποτέ. Η δεύτερη μου έκπληξη ήταν το πόσο πολύ του μοιάζω στον χαρακτήρα. Ούτε κι αυτό το είχα καταλάβει.
Με τον Ποσειδώνα όλη η εικόνα είναι εκεί, μπροστά στα μάτια μας αλλά δεν την βλέπουμε. Όπως ένα τοπίο στην ομίχλη, πρέπει να το πλησιάσουμε για να το δούμε. Και μέχρι να πλησιάσουμε μπορεί να νιώθουμε χαμένοι.
-
27-02-2010, 09:25 PM #46
Να σε ρωτήσω κάτι Κοραλλία μου επάνω σε αυτό που λες....?
Σε ποιόν οίκο σου βρίσκεται η κοινή αυτή όψη...? Ρωτάω γιατί εγώ με το δικό μου πατέρα δεν είχα ζήσει αυτά που περιγράφεις (τουλάχιστον όταν ήμουν σε μικρή ηλικία...) Είχαμε βέβαια και εμείς τα δικά μας....κάποια από τα οποία τα έχω εξηγήσει μέσα από τη συναστρία μας (ο ¶ρης του τετραγωνίζει τον ήλιο μου.... :nuts: )...οπότε, θέλω να πω...υπάρχει κάτι άλλο στο χάρτη σου που να υποδηλώνει ότι αυτή η σύνοδος σε σένα λειτουργησε σε σχέση με τον πατέρα σου...? :embarrest
-
28-02-2010, 11:44 PM #47
Γεια χαρα στην παρεα!
Καταρχην συγχαρητηρια στην whisperer για το πρωτοτυπο κι ενδιαφερον θεμα που ανοιξε! Εξαιρετικη και η πολυ καιρια αναλυση αστρολογικου χαρτη που ανεπτυξε στο πρωτο ποστ.
Για να συμμετεχω κι εγω στη συζητηση να αναφερω οτι η οψη που θα ηθελα να λειπει απο το ωροσκοπιο μου ειναι η αντιθεση Ηλιου-Κρονου πανω στον γενεθλιο οριζοντα μου με τον ηλιο μαλιστα στα τελη του 12ου οικου μου...
Μια οψη που της καταλογιζω την αργη εξελιξη που εχω στη ζωη μου. Αργησα να ενηλικιωθω επαγγελματικα και ερωτικα. Αντιθετως πνευματικα εξελιχθηκα πιο γοργα, υπήρξα πιο ωριμος και πιο συγκροτημενος απο πολλους συνομηλικους μου, προφανως λογω των εσωτερικων αναζητησεων που ειχα απο πολυ μικρος (ηλιος κι ερμης στον 12ο)....
Επισης παντα εβλεπα σημαδια γκαντεμιας και κακοτυχιας στη ζωη μου. Ο,τι οι αλλοι καταφερναν με την πρωτη ή δευτερη προσπαθεια εγω επρεπε για να το καταφερω να προσπαθησω τεσσερεις και πεντε φορες και παλι δυσκολα! Αυτη η τοποθετηση μου βεβαια δεν θα αρεσει στη νεα αντιληψη της αστρολογιας που αποτινασσει τη μοιρολατρια περι κακης τυχης. Ομως ο Κρονος παραδοσιακα ειναι ο κακεργετης, ο γκαντεμης, ο κακοριζικος του ζωδιακου!...
Φυσικα λογω του ηλιου στον 12ο εχω ισως την ταση να νιωθω θυμα της ζωης και των περιστασεων, ο καημενος που κανεις δεν τον βοηθα και ολα του αντιστεκονται χωρις αυτο να ισχυει παντα στην πραγματικοτητα... Αλλα με βασικο μοτιβο ζωης την αντιθεση ηλιου-κρονου συμβαινει συχνα τα πραγματα να μου αντιστεκονται, η ιδια η ζωη να μου αντιστεκεται (κρονος στον 7ο οπου ο εβδομος ειναι οτι βρισκεται απεναντι μας στη ζωη).
Αλλα ας μην γινομαι τοσο μελοδραματικος! Η αντιθεση ηλιου-κρονου ειναι κρυμμενη ευλογια για μενα! Επρεπε να υπαρχει στον χαρτη μου για να με συγκρατει. Με αφροδιτη στον 1ο οικο και με ενα ακριβειας τριγωνο αρη-ηλιου νομιζω οτι θα γινομουν ενας αρχιτεμπελαρος (λογω αφροδιτης) και παλιοεγωισταρος αληταρας (λογω τριγωνου αρη-ηλιου αλλα και ακριβους αντιθεσης αρη-ουρανου) αν δεν υπηρχε ο Κρονος να με συγκρατει και να με προσγειωνει (εστω και αν το κανει αγαρμπα μερικες φορες!)
Τελος να αναφερω οτι το θεμα αυτο της whisperer με ενεπνευσε να ανοιξω κι εγω ενα νεο θεμα σχετικα με το τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στο χαρτη σας. Ειτε προκειται για οψη, πλανητικη θεση σε ζωδιο ή οικο κλπ...
-
28-02-2010, 11:49 PM #48
Τελικά απόφάσισα τι θα αλλαζα...
την ημερομηνία και ώρα γέννησης! :bigsmile:
Ειμαι λακωνικη...
-
01-03-2010, 12:00 AM #49
xaxaxaxaxa
Αγαπητέ Jupiterios...να 'σαι καλά καταρχήν....χαίρομαι που σας άρεσε το ποστ αυτό, και περιμένω με αγωνία το θέμα σου... :toung:
κατα δεύτερον...το ποστ σου σε πολλά σημεία μου θύμησε τον εαυτό μου....(βλέπεις, έχω τον Κρόνο σε τετράγωνο, όχι με τον Ήλιο μου μόνο, αλλά με πολλούς τοξότες μου....)
εχεις δίκιο να νιώθεις έτσι...πολύ κούραση, πολύ κόπος, πολύ προσπάθεια.......πολύ από ότιδήποτε έχει να κάνει με εμπόδια, με καθυστερήσεις κτλ κτλ...
η αλήθεια είναι ότι και εγώ τελικά εκεί καταλήγω...ότι αν δεν είχα αυτά τα τετράγωνα του ακατανόμαστου, ποιός θα ισορροπούσε τα τρίγωνα με το Δία...αυτά είναι πιστεύω που θα με έκαναν παρτάκια και νωθρή όπως το περιγράφεις και εσύ....
οπότε τελικά όλα έχουν το νόημα τους και την αξία τους στο χάρτη μας...ακόμα και αυτά που μας δυσκολεύουν και μας κάνουν να σιχτιρίζουμε...όπως και αυτός ο ακατανόμαστος με τα τετράγωνά του...(απλά δε του το λέω για να μη πάρει άερα... :toung
Αγγελική μου...ωραίο αυτό που είπες...!!!
για κάνε όμως μια δοκιμή και δες...αν γεννιόσουν λίγο αργότερα ή λίγο νωρίτερα μήπως τα πράγματα μπορεί να ηταν χειρότερα από όσο νομίζεις ότι είναι τώρα....? :toung:
-
01-03-2010, 03:06 PM #50
Η όψη Ήλιου/Ποσειδώνα πάντα αφορά την σχέση με τον πατέρα και τον ίδιο τον πατέρα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φέρει σε όλους το ίδιο πράγμα. Η σύνοδος μου αυτή είναι στο 1ο σπίτι και στον Σκορπιό κι επίσης έχω 4ο οίκο στον Αιγόκερω και Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυτά συντείνουν επίσης σ' ένα απόμακρο πατέρα. Δεν είχα κακή σχέση μαζί του ούτε έχω άσχημες αναμνήσεις από τον πατέρα μου. Απλώς δεν συνειδητοποιούσα τι βίωσα μαζί του. Αυτή είναι η έννοια του Ποσειδώνα.
Αυτό που ήθελα να πω στο προηγούμενο ποστ μου είναι ότι μ' ένα Ποσειδώνα δεν είναι διαστρεβλωμένη η ίδια η πραγματικότητα, μια κατάσταση, ένα γεγονός. Όλα είναι απολύτως ξεκάθαρα αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε, η προοπτική μας είναι θολή. Με τον Ποσειδώνα απλώς χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να βλέπει κανείς καθαρά αυτό που ήδη είναι ξεκάθαρο. Αυτό είναι σημαντικό να καταλάβει κάποιος για να μπορέσει να δουλέψει τον Ποσειδώνα του.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.