s
Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας - Page 46
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 46 of 83 FirstFirst ... 36 42 43 44 45 46 47 48 49 50 56 ... LastLast
Results 451 to 460 of 828

Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

[QUOTE=πολικαλι;26705]μπορειτε να μου πειτε και τον δικο μου οροσκοπο 8/10/1980 Καβαλα 8.55 το πρωί οπως επεισεις αν μπορειτε να επιβεβαιωσετε αν η σελινη μου ειναι στον ζυγο θπολογισμος που εκανα μονη μου

Όνομα:
    Μάνος

[QUOTE=πολικαλι;26707]
    Quote Originally Posted by πολικαλι View Post
    μπορειτε να μου πειτε και τον δικο μου οροσκοπο 8/10/1980 Καβαλα 8.55 το πρωί οπως επεισεις αν μπορειτε να επιβεβαιωσετε αν η σελινη μου ειναι στον ζυγο θπολογισμος που εκανα μονη μου
    Ο ωροσκόπος σας είναι στο Σκορπιό και η Σελήνη σας όπως την υπολογίσατε σωστά στον Ζυγό.
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

Όνομα:
    Μάνος

Quote Originally Posted by drosia View Post
    Γεια σας,
    Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου;
    Γεννήθηκα 18-1-1976, στις 2:00π.μ.(παραλίγο θα ήμουν Σαββατογεννημένη:sad2: ),
    στην Ιτέα Φωκίδος.
    Ο ωροσκόπος σας είναι Δίδυμος στις 09°42'02'' και έχετε Σελήνη στο Λέοντα.
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

Γεια σας!

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 07/01/1985 και ώρα 08:30. Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου;

Επίσης, θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αρραβωνιαστικού μου, ο οποίος γεννήθηκε στις 05/01/1985 στην Κολωνία Γερμανίας, στις 04:45 περίπου.

Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Μάνος

Quote Originally Posted by Gracey View Post
    Γεια σας!

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 07/01/1985 και ώρα 08:30. Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου;

Επίσης, θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αρραβωνιαστικού μου, ο οποίος γεννήθηκε στις 05/01/1985 στην Κολωνία Γερμανίας, στις 04:45 περίπου.

Ευχαριστώ!
    O ωροσκόπος σας είναι στην 29η μοίρα του Αιγόκερω (8.30 θεωρούμε πρωινή ώρα).

Ο αρραβωνιαστικός σας έχει ωροσκόπο (σύμφωνα με την ώρα που μας γράφετε, φυσικά πρωινή) στον Σκορπιό.

Καλησπέρα σας,
    θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου:
    Γεννήθηκα στις 26/8/1978 Σάββατο στις 17.03 μ.μ στην Αθήνα, Ελλάδα

Quote Originally Posted by Μάνος Μαντάς View Post
    Ο ωροσκόπος σας είναι Δίδυμος στις 09°42'02'' και έχετε Σελήνη στο Λέοντα.
    Έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα περιοδικά ότι έχω ωροσκόπο Σκορπιό. Η ώρα είναι 2:00 το πρωί(αν σας μπέρδεψα). Τόσο πολύ έπεσα έξω;

:bigsmile: Εδώ λοιπόν ! Ας είναι καλά η φίλη που με παρέπεμψε ,γιατί στο γράψιμο είμαι σχετικά άνετος:toung: ,αλλά στο...ψάξιμο..:blink: Λοιπόν,τον ωροσκόπο μου ψάχνω & οτι στοιχεία άλλα προκύπτουν.Πρίν δώσω τα δεδομένα ,να πω οτι δεν ξέρω σίγουρα (σύμφωνα με τα δεδομένα κάποιων ωροσκοπίων--περιοδικά),σε ποιό ζώδιο ανήκω.Αισθάνομαι χαρακτηριστικός ζυγός,ενώ κάποια έχουν τους ζυγούς μέχρι 22/10 . Τωρα,για μένα : 23-10-1964,Πειραιά Αττικής, 23:40 περίπου,δεν είμαι τόσο σίγουρος για την ώρα. Ωρα καλή πάντως ήταν ! :bigsmile: :bigsmile: Θα είμαι ευγνώμων,αν κάποιος απο εσάς μπεί στον κόπο να μου λύσει τις απορίες.Με εκτίμηση

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by nouki View Post
    Καλησπέρα σας,
    θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου:
    Γεννήθηκα στις 26/8/1978 Σάββατο στις 17.03 μ.μ στην Αθήνα, Ελλάδα
    Αγαπητή nouki,
    ο ωροσκόπος σου είναι στις 08 μοίρες και 40 λεπτά του Αιγόκερω.

Quote Originally Posted by wishful View Post
    :bigsmile: Εδώ λοιπόν ! Ας είναι καλά η φίλη που με παρέπεμψε ,γιατί στο γράψιμο είμαι σχετικά άνετος:toung: ,αλλά στο...ψάξιμο..:blink: Λοιπόν,τον ωροσκόπο μου ψάχνω & οτι στοιχεία άλλα προκύπτουν.Πρίν δώσω τα δεδομένα ,να πω οτι δεν ξέρω σίγουρα (σύμφωνα με τα δεδομένα κάποιων ωροσκοπίων--περιοδικά),σε ποιό ζώδιο ανήκω.Αισθάνομαι χαρακτηριστικός ζυγός,ενώ κάποια έχουν τους ζυγούς μέχρι 22/10 . Τωρα,για μένα : 23-10-1964,Πειραιά Αττικής, 23:40 περίπου,δεν είμαι τόσο σίγουρος για την ώρα. Ωρα καλή πάντως ήταν ! :bigsmile: :bigsmile: Θα είμαι ευγνώμων,αν κάποιος απο εσάς μπεί στον κόπο να μου λύσει τις απορίες.Με εκτίμηση
    Αγαπητέ wishful,
    ο Ήλιος σου βρίσκεται στην 00 μοίρα και 31 λεπτά του Σκορπιού. Όπως καταλαβαίνεις είναι οριακά τα πράγματα!
    Ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την ώρα που μας έδωσες, βρίσκεται στην 4η μοίρα και 22 λεπτά του Λέοντα.

Όνομα:
    Μάνος

Quote Originally Posted by drosia View Post
    Έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα περιοδικά ότι έχω ωροσκόπο Σκορπιό. Η ώρα είναι 2:00 το πρωί(αν σας μπέρδεψα). Τόσο πολύ έπεσα έξω;
    ΄

Δεν πέσατε καθόλου έξω :bigsmile: Ο ωροσκόπος σας είναι στην 9η μοίρα του Σκορπιού.
    Η δική μου συνήθεια με τα αγγλικά προγράμματα φταίει όταν όρισα p.m. δηλαδή δικιά μας μ.μ.

Τις απολογίες μου

Page 46 of 83 FirstFirst ... 36 42 43 44 45 46 47 48 49 50 56 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)