s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 45
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 45 of 47 FirstFirst ... 35 41 42 43 44 45 46 47 LastLast
Results 441 to 450 of 468

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

Quote Originally Posted by gwrgina25 View Post
    Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!

Διαβάζω το tread από την στιγμη που δημιουργήθηκε και μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί!Perfect

Απλά δεν είμαι πολύ καλή ακόμα στο να διαβάζω αυτό που θέλω να μου πουν τα χαρτιά...Προσπαθώ να βγάλω το συμπέρασμα διαβάζοντας αυτά που έχουν γραφτεί εδώ :bigsmile:

Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση! Μου βγαίνει συνέχεια όσες φορές τα έχω ρίξει ένας άσσος σπαθί, εγώ είμαι κούπα.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    δε μας ειπες που σου πεφτει ο ασσος? με ην δικη μου μεθοδο τα καρα αντιπροσωπευουν τα υλικα και τα φυσικα πραγματα τα σπαθιαοικονομικες καταστασεις (ορθια λεφτα δωρα και αναποδα εξοδα κλπ.) οι κουπεςοτι αφορα τα αισθηματικα και τις συγκινησεις τα μπαστουνια τα εμποδια και τις δυσκολιες.:bigsmile:

O άσσος μου πέφτει στο 1ο στάδιο ριξίματος:bigsmile:

πάντα με την μέθοδο που μας έχει εξηγήσει το Μαράκι

δεν μου ειναι αρκετο αυτο. ουτε κανουμε προβλεψη εδω,απλα οπως εγραψα πριν παντα με την μεθοδο που τα ριχνω εγω, αν ο ασσος ειναι ορθιος (παντα παιζει ρολο και το διπλανο χαρτι) δινει ανακουφιση απο χρηματικες στεναχωριες,αν και μπορει να μην λυσει το προβλημα, θα δωσει μια ευκαιρια για ανακτηση χρηματων.να ξερεις οτι δεν ειναι τοσο απλο γιατι πρεπει να εχω ολη την εικονα των χαρτιων. ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.

πάντα με την μέθοδο που μας έχει εξηγήσει το Μαράκι
    ειμαι και εγω νεα εδω και δεν εχω προλαβει να τα δω ολα. δεν εχω διαβασει την μεθοδο απο μαρακιαλλα οταν εχω τον χρονο θα το κανω με χαρα!:bigsmile:

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον(σχεδόν) όλα όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα. Και θέλω τη βοήθεια όποιου και όποιας γνωρίζει και φυσικά θέλει. Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω μια χαρτορίχτρα να μου πει τα χαρτιά. Για να είμαι ακριβής ψάχνω χαρτορίχτρα έμπειρη,σοβαρή και να τις βγαίνουν αποδεδειγμένα. Α! και να δέχεται άντρες! Όποιοι θέλουν απαντούν εδώ και μετά ανταλλάσουμε mail.
    Σας ευχαριστώ!

Καλησπέρα, ο άσσος σπαθί ειναι ενα καλό χαρτί , αντικειμενικά λοιπόν στην γενική του ερμηνεία ο άσσος σου μιλάει για κάτι καλό ...δεν ειναι ανησυχητικό εκτός αν ο άσσος σπαθί πέφτει πάνω στο 2 σου που αυτό μπορεί να σηματοδοτεί μια εγκυμοσύνη, πάντως ότι και αν έχει δίπλα του ειναι καλό χαρτί , αν πέφτει λοιπόν δίπλα σε καρό ειναι επιτυχία οικονομική αν πέφτει κοντά σε κούπες ειναι αισθηματική αν πέφτει δίπλα σε μπαστούνια ειναι μια επιτυχία που είτε αργή είτε δεν θα ρθει ...έτσι όπως το αναφέρεις (απλά πεφτει ο άσσος σπαθί) δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο ...αλλά να θυμάσαι οτι ειναι καλό χαρτί

Quote Originally Posted by carlito View Post
    Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον(σχεδόν) όλα όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα. Και θέλω τη βοήθεια όποιου και όποιας γνωρίζει και φυσικά θέλει. Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω μια χαρτορίχτρα να μου πει τα χαρτιά. Για να είμαι ακριβής ψάχνω χαρτορίχτρα έμπειρη,σοβαρή και να τις βγαίνουν αποδεδειγμένα. Α! και να δέχεται άντρες! Όποιοι θέλουν απαντούν εδώ και μετά ανταλλάσουμε mail.
    Σας ευχαριστώ!
    εγω ξέρω μια πολύ καλή χαρτορίχτρα ...αλλά δεν ξέρω απο που είσαι και αν σε βολεύει να πας ...

Quote Originally Posted by makri View Post
    γεια σας!να ρωτησω,,,αν τα ριχνουμε για αυτον που 8ελουμε,πως καταλαβαινουμε ποια ειμαστε...;;;;πρεπει να το προκα8ορισουμε;
    η επιλογή γίνεται βάσει των χαρακτηριστικών μας αλλά φυσικά προκαθορίζουμε ποιοί είμαστε εμείς και για τον δικό μας π.χ. αν ρίχνουμε γιατί μπορούμε να κάνουμε και αυτο εν τη απουσία του ...προσέξτε όμως όχι γα οποιονδήποτε άνθρωπο μας ενδιαφέρει που ειναι άγνωστος (σχεδόν) σε μας ...δηλαδή μας αρέσει ο περιπτερας της γειτονιάς για να δούμε τι θα γίνει ...δεν μπορώ να ρίξω τα χαρτιά του άλλου παρα μόνο αν ειναι γνωστό αρκετα άτομο ή αν έχω φωτογραφία του ...
    ναι λοιπόν προκαθορίζω τη φιγούρα που με αντιπροσωπεύει ..π.χ. ειμαι καστανή με ανοιχτόχρωμα μάτια και ανοιχτόχρωμο δέρμα ...ειμαι μια κουπάτη ...κατάλαβες ?

Καλημέρα

Απο Αθήνα είμαι. Αν εννοείς περιοχή της Αθήνας,δεν έχω πρόβλημα μετακίνησης.

Ευχαριστώ

Page 45 of 47 FirstFirst ... 35 41 42 43 44 45 46 47 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)