- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 441 to 450 of 468
Thread: Μέθοδος χαρτομαντείας
-
25-10-2006, 02:41 PM #441
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
δε μας ειπες που σου πεφτει ο ασσος? με ην δικη μου μεθοδο τα καρα αντιπροσωπευουν τα υλικα και τα φυσικα πραγματα τα σπαθιαοικονομικες καταστασεις (ορθια λεφτα δωρα και αναποδα εξοδα κλπ.) οι κουπεςοτι αφορα τα αισθηματικα και τις συγκινησεις τα μπαστουνια τα εμποδια και τις δυσκολιες.:bigsmile:
-
25-10-2006, 03:04 PM #442
O άσσος μου πέφτει στο 1ο στάδιο ριξίματος:bigsmile:
-
25-10-2006, 03:07 PM #443
πάντα με την μέθοδο που μας έχει εξηγήσει το Μαράκι
-
25-10-2006, 03:22 PM #444
δεν μου ειναι αρκετο αυτο. ουτε κανουμε προβλεψη εδω,απλα οπως εγραψα πριν παντα με την μεθοδο που τα ριχνω εγω, αν ο ασσος ειναι ορθιος (παντα παιζει ρολο και το διπλανο χαρτι) δινει ανακουφιση απο χρηματικες στεναχωριες,αν και μπορει να μην λυσει το προβλημα, θα δωσει μια ευκαιρια για ανακτηση χρηματων.να ξερεις οτι δεν ειναι τοσο απλο γιατι πρεπει να εχω ολη την εικονα των χαρτιων. ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.
-
25-10-2006, 03:49 PM #445
-
25-10-2006, 05:40 PM #446
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον(σχεδόν) όλα όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα. Και θέλω τη βοήθεια όποιου και όποιας γνωρίζει και φυσικά θέλει. Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω μια χαρτορίχτρα να μου πει τα χαρτιά. Για να είμαι ακριβής ψάχνω χαρτορίχτρα έμπειρη,σοβαρή και να τις βγαίνουν αποδεδειγμένα. Α! και να δέχεται άντρες! Όποιοι θέλουν απαντούν εδώ και μετά ανταλλάσουμε mail.
Σας ευχαριστώ!
-
25-10-2006, 08:32 PM #447
Καλησπέρα, ο άσσος σπαθί ειναι ενα καλό χαρτί , αντικειμενικά λοιπόν στην γενική του ερμηνεία ο άσσος σου μιλάει για κάτι καλό ...δεν ειναι ανησυχητικό εκτός αν ο άσσος σπαθί πέφτει πάνω στο 2 σου που αυτό μπορεί να σηματοδοτεί μια εγκυμοσύνη, πάντως ότι και αν έχει δίπλα του ειναι καλό χαρτί , αν πέφτει λοιπόν δίπλα σε καρό ειναι επιτυχία οικονομική αν πέφτει κοντά σε κούπες ειναι αισθηματική αν πέφτει δίπλα σε μπαστούνια ειναι μια επιτυχία που είτε αργή είτε δεν θα ρθει ...έτσι όπως το αναφέρεις (απλά πεφτει ο άσσος σπαθί) δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο ...αλλά να θυμάσαι οτι ειναι καλό χαρτί
-
25-10-2006, 08:33 PM #448
-
25-10-2006, 08:37 PM #449
η επιλογή γίνεται βάσει των χαρακτηριστικών μας αλλά φυσικά προκαθορίζουμε ποιοί είμαστε εμείς και για τον δικό μας π.χ. αν ρίχνουμε γιατί μπορούμε να κάνουμε και αυτο εν τη απουσία του ...προσέξτε όμως όχι γα οποιονδήποτε άνθρωπο μας ενδιαφέρει που ειναι άγνωστος (σχεδόν) σε μας ...δηλαδή μας αρέσει ο περιπτερας της γειτονιάς για να δούμε τι θα γίνει ...δεν μπορώ να ρίξω τα χαρτιά του άλλου παρα μόνο αν ειναι γνωστό αρκετα άτομο ή αν έχω φωτογραφία του ...
ναι λοιπόν προκαθορίζω τη φιγούρα που με αντιπροσωπεύει ..π.χ. ειμαι καστανή με ανοιχτόχρωμα μάτια και ανοιχτόχρωμο δέρμα ...ειμαι μια κουπάτη ...κατάλαβες ?
-
26-10-2006, 10:24 AM #450
Καλημέρα
Απο Αθήνα είμαι. Αν εννοείς περιοχή της Αθήνας,δεν έχω πρόβλημα μετακίνησης.
Ευχαριστώ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.