- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 421 to 430 of 468
Thread: Μέθοδος χαρτομαντείας
-
18-10-2006, 09:14 PM #421
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Μαράκι μου,
είσαι απλά καταπληκτική!!!!!
may..
-
18-10-2006, 10:06 PM #422
καλησπέρα, ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια ...
και θα θελα να σας πω και μια άλλη ιστορία που έχει μεγάλη σημασία για αυτα τα χαρτιά , κάποτε είχα ρίξει τα χαρτιά σε μια γνωστή μου (ήταν παντρεμένη) , μέσα στα χαρτιά της είδα διαζύγιο και η αίτία ήταν αυτη , της το είπα βέβαια προσεκτικά γιατί ειναι λεπτα θέματα αυτα και δεν λέγονται μπαμ και κάτω ...της είπα λοιπόν να προσέχει τον γάμο της γιατί απο δικό της λάθος θα μπορούσε να φέρει το γάμο σε διάλυση ...
με κορόιδεψε και μου είπε καλά κάνω εγω και δεν πιστεύω σε χαρτιά και οτι αυτα που λέω ειναι κουταμάρες ...
παιδιά , πέρασαν 2 χρόνια και φυσικά είχα αρχίσει να αμφιβάλλω για αυτα που είχα πει ...γιατί το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί ....
κι όμως 3 χρόνια μετα το ρίξιμο των χαρτιών μαθεύτηκε οτι η κυρία διατηρούσε παράνομη σχέση με κάποιον άλλον και φυσικά εγω τα έμαθα όλα αυτα όταν το ζευγάρι είχε ήδη οδηγηθεί στα δικαστήρια για το διαζύγιο ....
δεν ειναι η μόνη ιστορία αυτη για αυτο θα ήθελα να ξέρετε οτι κάθε τι που βγάζει το χαρτί ...να το θυμάστε γιατί δεν υπαρχει περίπτωση να ΜΗΝ βγει ακόμα και αν περάσει καιρός ...το έχω τσεκάρει πολλές φορές μέχρι σήμερα ...
αν και συνήθως αυτο που μας βγάζει το χαρτί βγαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως να ξέρετε οτι έχει τη δύναμη να δει και πολυ μακριά ...
επίσης θα ήθελα να σας πω κάτι , μην ρίχνετε τα χαρτιά κάθε μέρα ούτε 2 και 3 φορές τη μέρα γιατί δεν έχει νόημα θα μπερδευτείτε και θα βγάζετε ακρη...βέβαια τώρα ειναι διαφορετική περίπτωση γιατί προσπαθείτε να το μάθετε αλλά ακόμα και τωρα θα προτιμούσα να μην τα ρίχνετε συνέχεια στον εαυτό σας αλλά προσπαθήστε με φίλους να τα μαθετε ...
-
19-10-2006, 01:23 AM #423
maraki na s pw...egw as poume evgala prin ena mina stin aderfi m oti kt tha ginei me enan kastanoksantho kai oti ti skeftetai kai oti tha ginei kt dinato..kai oti tha beni st mesi mia melaxrini epidi t kolaei ala autos tha skeftetai tin aderfi m..kai ontws st frontistirio tis pige se ena alo tmima enas kastanoksanthos t opoiou tou kolouse mia simathitria tis aderfis m alla autos den tis dini simasia..kai proxthes kitaze kapws entona tin aderfi m enw auti den t dine simasia,,..alla t xartia ta exw vgali ena mina kai tpt...den exoun ousiastika kan gnwristi akomi..alla tis alis pou mas eipes 3xronia???
eleos......
-
19-10-2006, 04:26 PM #424
Παιδιά καλησπέρα. Πριν από αρκετά χρόνια έριχνα τα χαρτιά και ο λόγος που σταμάτησα να τα ρίχνω ήταν γιατί... μου έβγαιναν ΟΛΑ. Είχα μια σχέση τότε και ενώ ήξερα ότι δεν θα κρατούσε όσο και αν το ήθελα , διατηρούσα ελπίδες ότι θα πάνε κάλα τα πράγματα. Καταστάσεις που έβλεπα και μάθαινα , προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν η ιδέα μου και η ανασφάλειά μου. Οταν λοιπόν έριχνα τα χαρτιά, με ένα παρόμοιο τρόπο σαν της maraki1975 , όλα ήταν ξεκάθαρα, μέχρι και την μέρα που χώρισα ο χωρισμός ήταν το μόνιμο χαρτί στο ρίξιμο μου. Θέλω λοιπόν να σας πώ , ότι άν συγκεντρώνεσαι στο ρίξιμο μπορεις να "διαβάσεις" με κάθε λεπτομέρεια την ερμηνεια. Δεν θέλει ιδιαίτερες γνωσεις. Βέβαια θέλει χρόνο για να πάρεις τον "αέρα". Μαράκι , οφείλω να ομολογήσω ότι με έχεις βάλει στον πειρασμό και άρχισα να ρίχνω πάλι τα χαρτιά. Οι φίλες μου δεν σταματάνε να το ζητούν. χαχαχα... Ευτυχώς όμως τα πράγματα δείχνουν καλύτερα τώρα. Και κάτι τελευταίο. Το δυσκολότερα είναι να τα ρίχνεις στον εαυτό σου. Γιατί εκεί συγχέεις τα πράγματα, ίσως και να τα παρερμηνεύσεις. Όταν λοιπόν ρίχνετε στον εαυτό σας , να τα ρίχνετε σαν να πρόκειτε για άλλον ενδιαφερόμενο. Και να τα ερμηνεύεται δυνατα! Όχι από μέσα σας. Μόνο έτσι βγαίνει. Πιστέψτε με. Καλό ρίξιμο σε όλους. Και ένα μεγάλο μπράβο στο μαράκι που ασχολείται ακόμη μαζί μας. Σε ευχαριστούμε.
-
19-10-2006, 04:36 PM #425
Ξέχασα να σας πω και μια περίπτωση μιας και το ανέφερε και το μαρακι εχθές. Τον Απρίλιο που μας πέρασε, μου είπε μια φίλη τα χαρτιά. Παιδιά, χωρίς υπερβολές ... μου τα βρήκε όλα με κάθε λεπτομέρεια. Με ακριβείς ημερομηνίες. Δεν μπορώ να μπώ σε λεπτομέρειες τώρα αλλά σας μιλάω ειλικρινά!!!! ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ , βγήκε σε διάστημα τριών μηνών. Ακριβώς όμως!!!! Ακόμη και τώρα συνεχίζουν να βγαίνουν με την σειρά που μου είχε πει εκείνη. Και για άτομα του παρελθόντος αλλά και για άτομα που θα γνώριζα. Ε , λοιπόν ουτε να ταξίδευε στον χρόνο και να έβλεπε τι θα γινόταν. Τετοια ακρίβεια .... Τι να πώ? Ανυπομονώ να ξαναπάω. Και δεν είναι επαγγελματίας! Τώρα περιμένω κάτι που μου είχε πει. Εχει βγεί αλλά μου έιχε πει ότι αυτό το ζήτημα θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του έτους. Πριν φύγει ό χρόνος αυτός συγκεκριμένα. Θα περιμένω έως τότε, και θα σας πώ. Αλλά έιτε βγεί, είτε όχι, σημασία έχει ότι βγήκαν όλα τα άλλα. Η μόνη εκκρεμότητα είναι αυτή. Πιστεψτε , ότι πραγματικά βγαίνουν τα χαρτιά! Θέλει όμως και να το εχεις λιγο το χάρισμα να μπορείς να τα ερμηνεύεις συνδυάζοντάς τα!!! Δεν αρκεί μόνο να ξερουμε την ερμηνεία τους. Τα χαρτιά σου "μιλάνε", αρκεί να ξέρεις να τα "ακούσεις".......
-
19-10-2006, 04:58 PM #426
-
19-10-2006, 07:12 PM #427
Καλησπέρα και από εμένα
Μαρακι έχω εντυπωσιαστεί με τη δουλειά σου
Και ασχολούμαι με την εκμάθηση…
Ωστόσο θα ήθελα να καταθέσω μια πρόσφατη εμπειρία μου
Μπήκα στον πειρασμό να πάω σε επαγγελματία πρόσφατα (70 ευρώ)
Πήγα πριν από ένα ραντεβού που είχα (ιατρικό).
Αυτό που μου είπε πως θα πάει πολύ καλά ανατράπηκε σε 2 ώρες…
Εντελώς διαφορετικά!!!
Προσοχή λοιπόν
-
19-10-2006, 11:12 PM #428
-
20-10-2006, 05:12 AM #429
Γεια σου maraki_1975 αν και είμαι σχετικά καινούρια στην παρεα σας έχω διαβάσει οσα έχεις αναφέρει απο την αρχή και εχω προσπαθήσει να τα εφαρμόσω αλλά με μπερδεύουνε πάρα πολύ τα χαρτιά που εσύ τα αγνοείς.Ολο ανακυκλώνονται στα δικα μου και δεν μπορώ να δώσω μια ολοκληρώμενη ερμηνια. Δώσε μου αν μπορείς μια λύση.
-
20-10-2006, 10:10 AM #430
Καλημέρα φίλοι μου! Θα ήθελα αν μου επιτρέπετε, να σας δώσω μια συμβουλή. Κυρίως απευθύνομαι στους αρχάριους , γιατί οι "έμπειροι" το γνωρίζουν καλά αυτό. Μην σας γίνει έμμονη ιδέα το "ρίξιμο". Μην τα ρίχνετε κάθε μέρα και κυρίως για το συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολει. Θα μπερδευτείτε πααααρα πολύ. Σας το λέω γιατί την έχω πατήσει κι εγω. Και κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού , που άρχισαν να μου βγαίνουν όσα μου είχε πει τον Απρίλιο η φίλη μου στα χαρτιά, την έψαχνα απεγνωσμένα για να μου ρίχνει τα χαρτιά. Ευτυχώς δεν μένουμε στην ίδια περιοχή και δεν ήταν εφικτό, διαφορετικά αν ήταν δυνατό , θα της το ζητούσα κάθε μέρα. Οι προβλέψεις δεν βγαίνουν επειδή το λένε τα χαρτια!!!!! Απλά είναι καταστάσεις που είναι γραφτό να συμβούν , απλά οι μαντικές μεθόδοι είναι το μέσο για να τις δούμε . Μην αγχωνόμαστε λοιπόν και μας πιάνει υστερία με τα χαρτιά. Το λέω και για μένα οχι μόνο για σας. Και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα έιναι η χειρότερη περίοδος για "ρίξιμο". Είναι όλα αρνητικά εκ των πραγμάτων και όλα τα βλέπουμε μαύρα. Καλό είναι να ρίχνουμε τα χαρτιά όταν είμαστε ήρεμοι (είτε τα ρίχνουμε για μας είτε για κάποιον φίλο ή φίλη). και φυσικά όχι κάθε μέρα. Ας αφήνουμε 10-15 μέρες να περάσουν. Μια φιλική συμβουλή. (ελπίζω βέβαια να το τηρήσω και εγώ....
) . φιλάκια και καλημέρα σε όλους.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.