s
«Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα» - Page 43
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 43 of 68 FirstFirst ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 53 ... LastLast
Results 421 to 430 of 679
    Όνομα:
    Μαρία

Re: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»

Καλή χρονιά σε όλους,με κουράγιο για τις θύελλες που έρχονται και με αισιοδοξία για τις ομορφιές που κάποτε θα έρθουν

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Δεσποινα

Καλη χρονια πολυαγαπημενη μου Λευκη
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

εχει μπει το '12 με καψουρα

its u its u its all for u...its better thaN i ever even knew they said that the world was built for two..

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by mimimi View Post
    εχει μπει το '12 με καψουρα

its u its u its all for u...its better thaN i ever even knew they said that the world was built for two..
    Κάτσε καλά mimini! Τα σπας λέμε! Το 2012 έσκασε μύτη με καψούρα και με φόρα βλέπω. Ποστάρεις από τις 23:33 στο "Μεσάνυχτα και κάτι" ? Είναι σοβαρά τα πράγματα λέμε!
    Γουστάρω και η κομματάρα τρελή! Θεοπάλαβη!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Κάτια

Καλημέρα σε όλους , με μια διάθεση μάλλον χαλασμένη. Μπορεί να ανταλλάξαμε ευχές για μια καλύτερη χρονιά και να αποφύγαμε την γκρίνια και την μιζέρια, αυτές τις γιορταστικές μέρες, αλλά η πραγματικότητα ήταν έξω από την πόρτα μας και παραφυλούσε να μπει στο πρώτο άνοιγμα.
    Σήμερα έμαθα ότι όσοι είναι μεταμοσχευμένοι και χρειάζονται ανοσιοκατασταλτικά φάρμακα, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα γιατί τα φαρμακεία δεν έχουν πια αποθέματα νοσοκομειακών φαρμάκων και εκτός αυτού, βρίσκονται σε απεργία. Για να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει αυτό, αρκεί να πω ότι ένας μεταμοσχευμένος αν δεν πάρει για 3 μέρες τα φάρμακα αυτά, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο αποβολής του μοσχεύματος. Πολλοί έχουν κλείσει ήδη κάποια 24ωρα.
    Αρκεί να σκεφτούμε ότι αυτή η μερίδα των χρόνια ασθενών, είναι ένα ποσοστό μέσα στις δεκάδες διαφορετικές παθήσεις που χρειάζονται ειδική φαρμακευτική αγωγή με φάρμακα υψηλού κόστους , που η συνταγογράφησή τους βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση προσαρμογών και στο έλεος ενός ΕΟΠΥΥ που στην ουσία είναι άφαντο!
    Πέρα από την ενσυναίσθηση για την ατέλειωτη ταλαιπωρία και τον κίνδυνο που διατρέχουν άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας, με πιάνει μια τεράστια οργή που κάποιοι υποφέρουν από την απληστία, την ανευθυνότητα, την έπαρση και την αδιαφορία των εκλεγμένων εκπροσώπων της χώρας αυτής. Ντρέπομαι και αισχύνομαι! Μετά τον πάτο, έρχεται ο απόπατος.
    Αν σκεφτούμε ότι η Ελλάδα έχει ένα τετράγωνο μεταξύ Δία\Πλούτωνα το οποίο αυτό τον καιρό ενεργοποιείται από την σύνοδο του τράνζιτ Πλούτωνα με τον Δία και ότι ο Δίας είναι κυβερνήτης του 8ου και βρίσκεται μέσα στον 8ο της χώρας (ασφαλιστικά ταμεία), ενώ ο Πλούτωνας είναι συγκυβερνήτης του 6ου της χώρας (δημόσια υγεία) , δεν θέλει και πολύ να καταλάβουμε γιατί τελούμε υπό διάλυση στον τομέα της δημόσιας υγείας και του ασφαλιστικού. Προφανώς όμως, μας περιμένουν και πολλές ακόμα εκπλήξεις, γιατί ο κυβερνήτης του 6ου της χώρας (και συγκυβερνήτης 12ου ) είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται στις 22ο 22 των Ιχθύων (σε σύνοδο με τον Νότιο δεσμό της χώρας), θέση από την οποία θα δέχεται επί μήνες την αντίθεση του Άρη από την Παρθένο και μην ξεχνάμε ότι ο Άρης κυβερνά τον 12ο της χώρας. Χ…. ψηλά κι αγνάντευε.
    Ευτυχώς που ο ανάδρομος Άρης θα είναι στον 5ο της Ελλάδας, αλλά να μου το θυμηθείτε ότι σύντομα θα δούμε πάλι παιδιά στους δρόμους του κέντρου να διαμαρτύρονται για την κατηφόρα δίχως τέλος και την κατάφορη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής.
    Ευτυχώς που ως λαός ο Έλληνας έχει τη σάτιρα και το γέλιο στην κουλτούρα του. Λένε ότι το γέλιο είναι υγεία. Ας γελάμε παιδιά, γιατί όποιος αρρωστήσει, φάρμακα δεν έχει! Καλού- κακού, τρώτε κι ένα μήλο την ημέρα….

Last edited by katiakiss; 05-01-2012 at 01:26 AM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Χρυσάνθη

DONT' WORRY, Προπάντων μην στεναχωριέσαι. Μεσάνυχτα και κάτι απο 31.12.2011 προς 01.01.2012, έτρεχα ανά την Αθήνα να μου δανείσουν φάρμακα. Δυστυχώς το εγχείρημα απέτυχε. Τώρα παίρνω κάτι περισσεύματα και κατά το ήμιση της κανονικής δόσης! Είναι και αυτό μία επιτυχής περικοπή μην μου πεις.

Το διασκεδάζω ....................απλώς.

Παραμένω σε αναμονή, αλλά όπου και εάν αποτάνθηκα έως τώρα, δεν κατάφερα τίποτε.

Το προσπαθώ και απο Γερμανία πλευρά, αλλά εκεί το θέμα κολλάει αλλού. Ποιός θα τα γράψει και τα τοιαύτα. Αν ακούσεις ότι ξενητεύτηκα μην αναρωτηθείς και προς Θεού μην νομίσεις ότι πήγα ταξίδι αναψυχής. Για να αγοράσω τα φάρμακα μου και να με δει και κανένας γιατρός θα πάω..................χα,χα,χα, απλά το διασκεδάζω. Μήπως και μου μένει και τίποτε άλλο να κάνω;

Πλούτωνας είναι αυτός και ας πρόσεχα να μην χρειαζόμουν φάρμακα. Να άλλη μια κακομοιριά του Ελληνα αστρολόγου. Αντί να προβλέπει προ πενταετίας τι φάρμακα θα πρέπει να παίρνει και εγκαίρως να τα προμηθεύεται, κάθεται και κάνει αναλύσεις για το τι φάρμακα χρειάζεται η Ελλάδα να συνέλθει. Ας πρόσεχα και σαν αστρολόγος, και σαν Ελληνίδα που είμαι ε λοιπόν ας πρόσεχα δυό φορές και αφου δεν το έκανα όταν έπρεπε, καλά να πάθω..............χα,χα,χα, γελάω τι μπορώ να κάνω άλλο Κάτια μου;

Πλουτώνιες φιλάρες σου στέλνω,

Χρυσάνθη

Ελα Katiakiss δεν το προσεξα συγνωμη... έχω ωρα εξωτερικου στο λαπτοπ

ε ναι ρε παιδια καψουρευτικανε κ τα λιονταρακια του 3ου δεκαημερου καιρος δεν ήταν?? αντε να φυγει και ο Ποσειδώνας να μην μας θαμπώνει να βλεπουμε που πάμε...

φιλιά

ένα για ανέβουμε λίγο...

Αααα...βαραει το μαγαζι σημερα
    Altec40 πλέον..:Ρ

Helloooo. Aστροπαιδα...καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

Altec40 πλέον..:Ρ

Page 43 of 68 FirstFirst ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 53 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)