- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 411 to 420 of 420
-
22-04-2010, 07:32 PM #411
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Υπάρχει ο Σκορπιός υπάρχει και ο Αετός , διαλέγετε και παίρνετε . Aν διαλέξετε τον Σκορπιό δεν χρειάζεται να κάνετε καμιά προσπάθεια στην ζωή σας. Απλά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε λέξεις μίζερες όπως αυτή που γίνεται θέμα .Αν διαλέξετε τον Αετό που είναι και η δεύτερη αλλά κρυφή ονομασία του αστερισμού , να ξέρετε ότι θα αγωνιστείτε πολύ στην ζωή σας , θα νιώσετε θα ερωτευτείτε και στο τέλος θα αγαπήσετε εσάς και τους άλλους . Έτσι πια υπερήφανοι με τον εαυτό σας θα κοιτάτε από ψηλά και δεν θα φοβάστε μην σας κάψει ο Ήλιος . :toung:
"Γνωρίζω πως γεννήθηκα θνήτος κι εφήμερος , μα σα μαντεύω / τις πυκνές , τις αμφίδρομες έλικες των αστεριών , / τα πόδια μου δεν πατάνε πια στη γη , πλάι στο Δία / τρέφομαι σα θεός , χορταίινω με αμβροσία ". Κλαύδιος Πτολεμαίος 2ο αιώνα μ.Χ.
-
17-05-2010, 01:07 PM #412
Γενικά πιστεύω σε μια αρχή: Περασμένα ναι,ξεχασμένα ποτέ!:bigsmile::toung:
-
17-05-2010, 04:42 PM #413
Γεια σας
Λοιπον στο θεμα
Κυριε Βασιλη "spare us" το τελευταιο που μας νοιαζει εμας τους Σκορπιους ειναι μονομερης διαλεξεις απο Διδυμους σχετικα με το τι θεωρειτε ως "μιζερια" και λοιπους δογματισμους για το τι "ειναι καλο και κακο"...
Απο την δικια μου ματια πολλα ειναι μπορει να εινα μιζερια κυριε Βασιλη::
Μιζερια αγαπητε κυριε Βασιλη ειναι να ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ
Μιζερια αγαπητε κυριε Βασιλη ειναι να ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Μιζερια αγαπητε κυριε Βασιλη ειναι να ΕΙΣΑΙ ΡΗΧΟΣ
Μιζερια αγαπητε κυριε Βασιλη ειναι να ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Πιστευω να καταλαβαινομαστε κυριε Βασιλη τι εννοω...
Σαν "σοφος ανθρωπος" πριν να καθησετε και κανετε κριτικη προς τους Σκορπιους πρωτα θα πρεπει να κανετε κριτικη στον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ...
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω κυριε Βασιλη...
Οσο για μενα αμα θελω να παρω εκδικηση για καποιο σοβαρο λογο ΝΑΙ θα το κανω, δεν με ενδιαφερει το τι πιιστευει ο καθε τριτος. Ετσι ειμαστε εμεις οι γνησιοι Σκορπιοι και ευτυχως που ξεχωριζουμε απο το κοπαδι των Διδυμων και των Τοξοτων με τις δηθεν καλοπροαιρετες ψευδαισθησεις τους...
Φιλίκα και προσεχτε μην σας τσιμπησει κανενας Σκορπιος φετος το καλοκαιρι κυριε Βασιλη
-
17-05-2010, 06:05 PM #414
Εκδίκηση;
Θεωρώ ότι είναι μία από τις λέξεις που πρέπει να μην υπάρχει στο λεξικό. Η εκδίκηση πάει μαζί με τις ενοχές κ.λ.π.
Η ζωή μας είναι τόσο σύντομη γι αυτό πρέπει να γεμίζουμε την ψυχή μας με χρώματα και μουσικές.
-
17-05-2010, 07:42 PM #415
. Mind over matter.
.
.
> >
-
17-05-2010, 09:00 PM #416
Oxi κυριε Δειμων δεν χρειαζεται να απαντησετε. Δεν με ενδιαφερει εξαλλου μιας και το μηνυμα μου δεν αφορουσε βασικα εσας.
Το μηνυμα μου ηταν απαντηση στο μηνυμα του κ,Βασιλη και στην συντομη διαλεξη του που αφορουσε εμας τους Σκορπιους και στα.περι μιζεριας κλπ.
Ο καθενας προφανως εχει τα πιστευω του δεν εχω τιποτα αλλο να πω επι του θεματος ,
Για μενα το συγκεκριμενο θεμα θεωρειτε ληξαν
-
17-05-2010, 09:04 PM #417
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
18-05-2010, 03:59 PM #418
Αυτό με την εκδίκηση και τους σκορπιούς, εγώ ως σκορπιός δεν το καταλαβαίνω!! Εξαρτάται τι εννοείται εκδίκηση. Πάντως, αν βρίσκεσαι σε κάποια διαμάχη, το να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου δεν λέγεται εκδίκηση.
Η εκδίκηση συνδέεται και με την κακία και ο καθένας θα μπορούσε να είναι εκδικητικός (ανεξαρτήτως ζωδίου) με τον δικό του τρόπο.
Αστρολογικά οι παρθένοι είναι εκδικητικοί ?
-
18-05-2010, 04:21 PM #419
Η εκδίκηση θα μπορούσε να συνδέεται και με τη δικαιοσύνη. Υπάρχει όμως ο Μωσαϊκός νόμος, η Χριστιανική διδασκαλία, και οι σύγχρονες αναμορφωτικές νομοθεσίες που συνεχώς εξελίσσονται. ¶ρα και η αντίληψη της δικαιοσύνης έχει περάσει από πολλές μορφές στο διάβα της. Γιατί λοιπόν να μην την αντιλαμβάνεται και ο καθένας μας διαφορετικά?
Μια μικρή λεπτομέρεια εδώ, ας έχουμε στο νου μας τις έννοιες αυτοδικία, βρασμός ψυχής κλπ. Ο εξελιγμένος άνθρωπος μεταξύ άλλων χαρακτηρίζεται από την ικανότητα να αναγνωρίζει τα λάθη του. Και την επικυρώνει αφήνοντας σε κάθε του ενέργεια ένα «παράθυρο» ανοιχτό για να μπορεί να τα άρει, εάν και εφ' όσον στο μέλλον διαπιστώσει ότι κακώς έπραξε
. Mind over matter.
.
.
> >
-
19-05-2010, 01:05 AM #420
Δεν ισχυρίστηκα (τουλάχιστον εγώ) ότι η εκδίκηση συνδέται με την δικαιοσύνη. Ένοούσα ότι πολλές φορές μπορεί να παρεξηγείται κάποιος όταν απλά υπερασπίζεται τον εαυτό του, όχι με άνομα μέσα, αλλά δεν δέχεται όταν τρώει ένα χαστούκι να γυρίζει και το άλλο μάγουλο (χριστιανική διδασκαλία). Έναν εκδικητικό άνθρωπο τον έχω στο μυαλό μου ως έναν μικρόψυχο κακό άνθρωπο που μπορεί να έχει θυμώσει ακόμα και για ασήμαντο λόγο και να θέλει να εκδικηθεί ή να θέλει να εκδικηθεί απλά γιατί κάποιος άλλος είναι εμπόδιο σε αυτά που θέλει να κάνει.
Δεν κατάλαβα και πολύ το τελευταίο (μάλλον ο αναδρομός ερμής μου ευθύνεται) αλλά οι εξελιγμένοι άνθρωποι κυκλοφορούν κάπου εκεί έξω ?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.