- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 401 to 410 of 420
-
21-03-2010, 03:09 PM #401
-
22-03-2010, 05:51 AM #402
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Αγαπητέ Carnival of Rust,.... Αχ πόσο σου φαίνεται ότι είσαι Λέων!! Τι ωραία! Είστε ντόμπροι και μεγαλόκαρδοι( όταν δεν καίτε τις καρδιές άλλων ,....τελείως κατα λάθος!- Έχω πάρει ματαπτυχιακό στο θέμα σας!)
Κούκι, εγώ πάλι όταν λέω ''σοβαρά θέματα'', στο 80 % αναφέρομαι στα γκομενικά! Τώρα ελπίζω να μη θεωρηθώ τέρας που ,...ναι! μου ήρθε να εκδικηθώ τον.....!!! Τοοοοοοόσο πολύυυυ!!!!! Μα τόσο πολύ και δυστυχώς το αίσθημα είναι λίγο νοσηρό...η αλήθεια είναι, ... αλλά την τελευταία φορά που ήταν και πρόσφατη,...με μία κουβέντα του και ένα χαμόγελο,....πήγε περίπατο!!!!!! Απίστευτο!! Τελικά είναι ωραίο να αφήνεσαι στα συναισθήματά σου,...(εεε όχι ακριβώς γιατι αν είχα αφεθεί τη λάθος στιγμή θα είχαμε θρηνήσει θύματα) εννοώ ουσιαστικά να τα αποδέχεσαι...να τα παρατηρείς και τελικά τα αρνητικα εξανεμίζονται!...Σα νερό πάνω στην πέτρα που δεν αφήνει σημάδια..
-
22-03-2010, 09:47 AM #403
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
23-03-2010, 02:33 AM #404
Με πολλούς πλανήτες στο Ζυγό, θα έλεγα ότι η εκδίκηση τρώει εμάς τους ίδιους. Καλύτερο είναι να ελέγχουμε πάντοτε τα δικά μας λάθη και τις παραλείψεις, έτσι πιστεύω ότι κάνουμε την ζωή μας πιο όμορφη. Και να μην ξεχνάμε και το εξής. Στην ζωή και μας πληγώνουν και εμείς πληγώνουμε. Πολλές συμπεριφορές που απορρίπτουμε και καταδικάζουμε τις έχουμε οι ίδιοι προσωποποιήσει επάξια σε άλλους! Εμένα δεν μου αρέσει να ακούω π.χ.οτι ο τάδε μου είπε ψέμματα, γιατί και εγώ μπορεί να το έχω κάνει αυτό στην ζωή μου!
Τώρα, αν κάποιος μας οδηγήσει στην καταστροφή, η λύση είναι, αν μπορούμε, να βγάλουμε τον εαυτό μας από τη δύσκολη θέση και να τον βοηθήσουμε. Γιατί να χάσουμε τον καιρό μας, με το ασχολούμαστε με κάποιον άλλο; Αν η καταστροφή είναι ολική, εκεί ... κάθε παράλογη συμπεριφορά, όπως η εκδίκηση, δεν αποκλείεται!
Θεία Δίκη : Δεν νομίζω ότι ο Θεός και το Σύμπαν ασχολούνται με το τι μας κάνουν οι άλλοι! Απλώς, κάθε άνθρωπος - είτε καλός, είτε κακός περνάει κάποιες περιόδους δύσκολες! Η ζωή δεν είναι στάσιμη. Όλοι δοκιμάζονται και όχι για πάντοτε!
-
24-03-2010, 02:48 PM #405
Με Σελήνη στο Λιοντάρι θα σας πω το εξής: όταν έχεις δώσει τον καλύτερο εαυτό σου σε κάποιον και αυτός φερθεί σκάρτα, τότε, δεν αξίζει τίποτε περισσότερο από την απαξίωση σου. Αυτός/η χάνει, αυτός/η χάνει που ήταν τόσος λίγος/η για να εκτιμήσει αυτά που του δόθηκαν. Υπάρχουν δισεκατομμύρια ανθρώπων πάνω στον πλανήτη, σε έναν θα κολλήσουμε; Τις περισσότερες φορές μάλιστα, όταν περάσει λίγος καιρός και είμαστε πιο ήρεμοι συνειδητοποιούμε οτι μας είχαν δοθεί σημάδια τα οποία εμείς προσπεράσαμε (για τους δικούς μας λόγους). Εχει πολύ μεγάλη σημασία να αναπτύξουμε την αντίληψη μας, να βλέπουμε ένα βήμα παραπέρα, έτσι ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες να βρεθούμε στο δίλλημα να εκδικηθώ ή όχι. Σε ότι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο και το μερίδιο της ευθύνης μας. Το δύσκολο είναι όταν η αδικία είναι ανάμεσα σε άτομα που αγαπάμε και κάποιους άλλους. Όταν τους βλέπεις να πονάνε τι κάνεις; Το παίρνεις πάνω σου ή τους αφήνεις να το ξεπεράσουν μόνοι τους;
-
20-04-2010, 08:09 PM #406
Έχω πιάσει πολλε΄ς φορές τον εαυτό μου να περνάνε μέρες και να σκέφτομαι τι κακία θα πω σε κάποιον που με προσέβαλε,αγνόησε ή πλήγωσε.Δεν ξεχνάω ποτέ μια προσβολή..αλλά καλύτερα μνησίκακος παρά κακός:bigsmile:
-
21-04-2010, 01:36 AM #407
:bigsmile: Δήμο κακός είναι κακό για τους άλλους και καλό για εσένα που εκτονώνεσαι και σου περνάει, μνησίκακος άσχημο για τον εαυτό σου που το κουβαλάς και καλό για τους άλλους που - απλά - ξεφεύγουν με ότι έκαναν... :embarrest
. Mind over matter.
.
.
> >
-
21-04-2010, 11:46 AM #408
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιος είναι κακός όταν προσβάλει-πληγώνει τον άλλον χωρίς λόγο.Μνησίκακος είναι αυτός που θυμάται κάθε προσβολή και ανταποδίδει στα ίσια,δηλαδή ο άλλος του έχει δώσει δικαίωμα να κάνει κάτι κακό...
-
22-04-2010, 02:31 PM #409
Λοιπόν ναι ...είμαι από τα άτομα που εκδικούνται και νιώθω μεγάλη ντροπή για αυτό......δε θα το κάνω σε οποιονδήποτε με πείραξε αν δε με απασχολεί η ύπαρξή του.....
Αν επενδύσω συναισθηματικά σε κάποιον και δεν το σεβαστεί και μου την φέρει....είμαι ικανή να τον καταστρέψω ακόμα κι αν κινδυνεύω να πάθω το ίδιο! Δεν είναι όμως ότι γουστάρω ...στην πραγματικότητα νιώθω ποταπή αλλά ....με πιάνει μανία!Και πάλι το θεωρώ πολύ μικρό δείγμα μπροστά στον πόνο που θα μου έχει προκαλέσει ο άλλος! Αυτά παθαίνει κανείς όταν έχει τόσο καλή μνήμη και τόση ένταση στα συναισθήματά του....γίνεται λίγο επικίνδυνος (ευτυχώς πλέον έχω μάθει κάπως και το ελέγχω)
-
22-04-2010, 06:10 PM #410
Η εκδίκηση τρώγεται καλύτερα όταν έρχεται με την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων...ότι άλλο είναι χαμένος χρόνος και άσκοπα ξοδεμένη ενέργεια..αυτό μου έχει δείξει η σεληνούλα μου στο σκορπίδιο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.