- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 40
Thread: οψεις αντιπαθειας
-
14-10-2010, 03:55 PM #31
Re: οψεις αντιπαθειας
Ναι, αυτό την κάνει γενικά παλιοχαρακτήρα και δεν είναι κάτι προσωπικό όπως εδώ. Θεωρητικά το βρίσκουμε πιο εύκολα.
Ο Κρόνος λειτουργεί και ανάποδα, σε 15-20 χρόνια μπορεί να σου αρέσουν άντρες 15-20 χρόνια μικρότεροί σου.. :embarrest Γενικά στις σχέσεις ευνοεί τις διαφορές ηλικίας.
Α, και κάτι που μου ήρθε χθες - το ότι σκουπίστηκε με το που τον φίλησες μπορεί να ήταν από το κραγιόν ή το make up αν φορούσες. Μερικοί άντρες δεν τα αντέχουμε.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
14-10-2010, 04:26 PM #32
-
14-10-2010, 05:12 PM #33
δεν ξερω αγαπητο μελος τζοανα
αλλα και παλι για σενα μπορει να ειναι ο χειροτερος
και για αλλους να ειναι καλος
σε ολους εχει τυχει να υπαρχει καποιος αναγωγος ,αξεστος προσβλητικος ξερολας
παλιοχαρακτηρας
μπορει να ειναι μορφωμενα ατομα με διπλωματα και ντοκτορα
απο εδω εως την Αμερικα
μπορει να ειναι και αμορφωτα
μπορει να ειναι υπουλα και να κανουν πιο χοντρη ζημια
και να τραβας τα μαλλια σου..
.μπορει...μπορει...πολλα..μπο ει..
ομωςστην πορεια της ζωης
μας πεφτουν και τετοιοι κολοχαρακτηρες
εμεις ομως δεν δινουμε σημασια
μαθαινουμε να μην χαλιομαστε
και να τους αποφευγουμε
με αγαπη κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
14-10-2010, 05:26 PM #34
Σ' ευχαριστώ πολύ Δέσποινα!!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
14-10-2010, 09:41 PM #35
A, οχι δεν παιζω πανω που παω να συμβιβαστω με τους γκριζους κροταφους των 50 και κατι ,ξαφνικα οταν παω σαραντα να το ριξω στην Σακελλαριου "οι σαρανταρες ισων με δυο εικοσαρες " και να την παθω σαν την Ταμιλα Κουλιεβα στην "Στην ζωη που δεν εζησα " η ακομα χειροτερα σαν τον Μπετζαμην Μπατον στην ομωνυμη ταινια ..Αυτου και αν του ηρθαν παραξενα τα πραγματα.:toung:
Μπα δεν φοραω τιποτα σχεδον στο προσωπο μου ..αντε λιγο μασκαρα .
Τελοσπαντων ,για να ξαναγυρισω γενικα στο θεμα
Λεω εγω τωρα μηπως τελικα οι σχεσεις Αρη και Αφροδιτη σε δυσκολες οψεις φερνουν καμμια φορα αντιθετα αποτελεσματα απο τα αναμενομενα .
Εχω μπροστα μου αλλους τρεις χαρτες προηγουμενων ατομων παλι με τους οποιους δεν ειχα καλυτερη σχεση .
Ο πρωτος ειναι χαρτης πρωην που ειχαμε Αρη σε αντιθεση με αφροδιτη και παλι ειχαμε μια σχεση πολυ περιεργη .Οκ η φυσικη ελξη ηταν σπουδαια ,δεν λεω :embarrest
Αλλα και πριν και μετα ειχαμε μια απιστευτη ενταση αναμεσα μας που μας εκανε να εκνευριζομαστε και να μαλωνουμε χωρις λογο με το παραμικρο.
Με εναν αλλον ειχα Αφροδιτη συνοδο με Αρη και παλι ομως λειτουργουσε πολυ διαλυτικα
Και τωρα βλεπω οτι τετραγωνο και αντιθεση που υπαρχει αναμεσα μας ,με αποσυντονιζει τελειως
Δηλαδη απο την μια λεω "Δεν με νοιαζει ,ειναι πολυ μ... ,ετσι οπως κανει " και αδιαφορω απο την αλλη στεναχωριεμαι και κολλαω με την συμπεριφορα του (τοσο που σαν σκορπιος σκεφτομαι να τον "ριξω" μονο και μονο για να τον παρατησω μετα στα κρυα του λουτρου .:embarrest.Ευτυχως που ο κρονος που βαραινει τον ηλιο με κανει να εχω συστολη :toung: )
Παντως επιμενω οτι αυτες οι αρνητικες οψεις εχουν περιεργη επιδραση πανω μου :bigsmile:
Αν βεβαια το ψαξουμε απο ψυχολογικη πλευρα ,τυπου υποσυνειδητο και ετσι ,μπορει αυτες οι οψεις να λειτουργουν οντως ως μεγαλοι μαγνητες αλλα να μην δενει το γλυκο σε αλλους τομεις και να βγαινει η καταπιεσμενη λιμπιντος ως κακια,αντιπαλοτητα και εχθρα και αντι να τον βαλεις κατω τον αλλον να θελεις να τον πλακωσεις στις γρηγορες και να ξεμπερδευεις .
Παντως ποτε δεν καταφερα να συνεννοηθω με αγορι που να επηρεαζει τον αρη η την αφροδιτη μου με οψεις .
Εκτος πια αν το παμε εντελως αλλου και επειδη η γενια μου εχει φαει και ενα Τσερνομπιλ στην μαπα (κοντα ειμαστε αλλωστε με ουκρανια) δεν μπορουμε να συντονιστουμε ουτε για να πεσουμε στο κρεβατι ..ΤΙ να πω
Οταν βλεπω τετοιες οψεις ξερω οτι κατι δεν θα κολλησει καλα
-
15-10-2010, 01:04 AM #36
Η Αφροδίτη σου (και ο ¶ρης σου ενδεχομένως..) είναι καλά τοποθετημένοι από θέση και οίκο? Μήπως βάλλονται από κάποιον βαρύ πλανήτη?
-
15-10-2010, 09:39 AM #37
Η αφροδιτη μου ειναι στον 5ο οικο στον τοξοτη .Τωρα απο οψεις τα αλλα σαιτς μου βγαζουν οψεις αλλα με μεγαλη ανοχη .Ενα τριγωνο με την σεληνη 8 ανοχη,και συνοδους με ποσειδωνα και ουρανο επισης με 8 ανοχη.Αλλα δεν τις υπολογιζω ουτε και εγω .
Γενικα εχω την αποψη στο θεμα οτι επιρεαζομαι ειτε απο προοδευτικα ,διευλευσεις και συναστρια με το αλλο παρα απο αυτες τις οψεις (και καλυτερα απο να ειχα "επαφες" με ποσειδωνα και ουρανο και μαλιστα συνοδο).
Απο την αλλη ο Αρης ειναι στον Αιγοκερω στον 6ο οικο και κανει εξαγωνο με κρονο αν παρουμε παλι μεγαλη ανοχη .Κατα τα αλλα ,και οι δυο μου πλανητες ειναι χωρις οψεις με βαση το προγραμμα εδω .
Δεν θα ελεγα οτι βαλλονται ,μαλλον ειναι και αυτο σε αντιπαλοτητα :bigsmile:
Γενικα ο μισος μου χαρτης εχει κυρηξει πολεμο με τον αλλον μισο ,απο ολες τις αποψεις
-
15-10-2010, 10:38 AM #38
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-10-2010, 10:47 AM #39
Παντως εδω ο χαρτης μου βγαζει μονο αφροδιτη τριγωνο μεσουρανημα και αρη σε τετραγωνο με μεσουρανημα.τιποτα αλλο:embarrest
-
18-10-2010, 11:20 PM #40
Σημερα σαν να αλλαξε ο ανεμος :toung:.Καταφεραμε να μιλησουμε σαν ανθρωποι και τελικα δεν ειναι τοσο μ... οσο τον περιμενα .εντυπωσιαστηκα Μαλλον θα φταιει η αναδρομη αφροδιτη.Μου ανοιχτηκε και του ανοιχτηκα ( αν και ξερω οτι μιλαω πολυ οταν με πιανει και θα το μετανοιωσω).
Και μαλιστα σημερα με αγκαλιασε κιολας για να με παρηγορησει για κατι που εγινε και ειπε "θες να παω να τον δειρω ".(και να μην λετε ο τυπος εχει σχεση και μαλιστα πολυ φρεσκια και ζωντανη (σαν το γιαουρτι που λεγανε καποτε) ) Για να πω την αληθεια ψιλοζηλευψα γιατι ηταν πολυ γλυκος σημερα και συμπαραστατικος ΑΛΛΑ εχωντας υποψη οτι εχουμε αναδρομη αφροδιτη αυτο μπορει να θολωνει τα νερα πολυ.(αλλα θα αναφερω διαπιστωσεις σε αλλο σχετικο ποστ).Και να ξαναρχισει τα κουλα του παλι με την ορθροδρομη.
Σαν γνησιος σκορπιος δεν εμπιστευομαι τις ξαφνικες καλοσυνες .Τι τζαμπα βγηκε το ονομα οτι ειμαστε καχυποπτοι ?
Για να γυρισω στο θεμα διαβασα σε μια ιστοσελιδα οτι αν εχεις αφροδιτη στον 9 οικο στο συνθετο αυτο μπορει να σε φερνει κοντα με τον αλλον σε πνευματικο επιπεδο αλλα τελικα να μην μπορεσετε να ταιριαξετε και να εχετε μια αποσταση μεταξυ σας η αν εχετε αφροδιτη στον 6ο οικο στην συναστρια αυτη την φορα μπορει να σκεφτεσαι οτι δεν εχετε πολλα κοινα σημεια με τον αλλον παραμονο οτι σας δενει μια "υποχρεωση" (οντως τωρα μας δενει η υποχρεωση οτι μοιραζομαστε το σπιτι),νιωθω λιγο σαν να βαζω την αφροδιτη μου στον 6ο οικο του (δεν ξερω οικοθεσια δυστυχως και οσο και αν εκανα συνδυασμους δεν εβγαλα ακρη).
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.